Отговори на тема  [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 59, 60, 61, 62, 63  Следваща
Коронавирус 2022 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Коронавирус 2022
Много смъртоносните вируси не могат да убият много хора по простата причина, че няма кой да ги разпространява. Трябва да имат много дълъг инкубационен период но тогава не са толкова смъртоносни. Та се търси златната среда. Ковида беше в горе-долу такава среда. Ако направят вирус който има много дълъг инкубационен период и после си болен дълго време и през това време заразяваш и накрая гарантирано пукнеш - тогава ще се постигне целта. Това дето измирали всички мишки - тя и еболата има 50% смъртност. Ако не и повече. Просто заразените умират и няма кой да я разпространява.

Чет Фев 01, 2024 9:24 pm
Профил
Аватар

За това копаят за зомбитата, ама още са безуспешни. Трябва да модофицират ония червейчета, които те зомбират и те карат към водата, или да скочиш отнякъде, или каквото и да е...но онова вече е невро-химично

Чет Фев 01, 2024 9:49 pm
Профил

Колеги, 2024-та е ... не е ли време за нова тема?!

Чет Фев 01, 2024 10:29 pm
Профил
Аватар

velio написа:
...Засега ваксинация, после може да се окаже че е нещо друго.

Че то е ясно - хетеросексуалните на заточение в Сибир. :D
Ама в момента Сибир не е актуална дестинация, та може в Аляска.

Пет Фев 02, 2024 12:43 am
Профил

Трепане трябва за всчики разработващи такива вируси, спонсорите им и най-вече за политическите им агитатори, защитници и лобисти.
Проблема както винаги е , че тяхната относително малка група (сравнена с потърпевшото население) е много добре органзирана и мотивирана.
Проблема в момента е, че няма кой да се противопостави на всичко това ...

Пет Фев 02, 2024 9:20 am
Профил
Аватар

emilvtc написа:
Трепане трябва за всчики разработващи такива вируси, спонсорите им и най-вече за политическите им агитатори, защитници и лобисти.
Проблема както винаги е , че тяхната относително малка група (сравнена с потърпевшото население) е много добре органзирана и мотивирана.
Проблема в момента е, че няма кой да се противопостави на всичко това ...

Направи вирус, който да трепе по политически или цивилни пристрастия, или пък по коефициент на интилигентност... и след година чистачките ще са поне с бакалавър по математика, а пък академиците ще са някакви "извънземни"... а дано, ама надали. Или пък в обратната посока - да останат само тия завършили 6-ти клас...

Пет Фев 02, 2024 10:15 am
Профил
Аватар

Pif написа:
Много смъртоносните вируси не могат да убият много хора по простата причина, че няма кой да ги разпространява. Трябва да имат много дълъг инкубационен период но тогава не са толкова смъртоносни. Та се търси златната среда. Ковида беше в горе-долу такава среда. Ако направят вирус който има много дълъг инкубационен период и после си болен дълго време и през това време заразяваш и накрая гарантирано пукнеш - тогава ще се постигне целта. Това дето измирали всички мишки - тя и еболата има 50% смъртност. Ако не и повече. Просто заразените умират и няма кой да я разпространява.

Има такива. За бяс чувал ли си? Месец и отгоре инкубация и 100% смъртност. Представи си го моднат да се пренася по въздуха както грип и цивилизацията е дотук. Мисля че и тетануса беше подобен, но май под 100%.

Пет Фев 02, 2024 9:03 pm
Профил

тия дни главата ми пуши и отделно лепнах някъкъв грип ли е , новия ковид ли е ... де да знам но носът ми тече и като кашлям си изплювам корема дето му викат.
Обаче намерих едно ифо и то по наща американската ТВ дето цитират CDC че новата вакса била опасна за 65 и нагоре .... ама пак по същата тв си рекламират широко същата тая вакса.

Pfizer vaccine risk detected, CDC says
https://www.youtube.com/watch?v=KBvys-kcJi0

Предполагам това е само върхът на аисберга , ако се поразбута ще излене и друго .....

Пон Фев 19, 2024 8:45 pm
Профил
Аватар

Направи си тест и ще разбереш.
Аз минах един Ковид в точно по нова година. Такава кашлица никога през живота си не съм имал. Целия блок разбра че съм болен.

Тука при нас има Авирон Рапид + разни там витамини и добавки. Работи добре. Уж на натурална основа било. Колкото по-рано се почне, толкова по-добре. Пие се по схема. Би трябвало да помага и при грип и при ковид. Нали все са вируси...
Наблюдавай се да не стане пневмония. Не че при мен не стана де, ама... да се вземат мерки навреме.

Иначе продължава да има така наречените прекомерни смъртни случаи както и ръст на тромбозите при хора над 35 и спекулациите го отдават на ваксините. Най-вече се появили нов вид тромбози, запушвания по 30-40см, че понякога и още по-дълги, че и в артериите, което било едва ли не нечувано до сега... не знам.

Вто Фев 20, 2024 5:07 pm
Профил

За тия неща ли говориш, интересни находки показват, ся от какво са едва ли ще разберем.
https://www.youtube.com/watch?v=4rAoqhTUU0g?t=60

Вто Фев 20, 2024 10:28 pm
Профил
Аватар

velio написа:
Направи си тест и ще разбереш.
Аз минах един Ковид в точно по нова година. Такава кашлица никога през живота си не съм имал. Целия блок разбра че съм болен.

Тука при нас има Авирон Рапид + разни там витамини и добавки. Работи добре. Уж на натурална основа било. Колкото по-рано се почне, толкова по-добре. Пие се по схема. Би трябвало да помага и при грип и при ковид. Нали все са вируси...
Наблюдавай се да не стане пневмония. Не че при мен не стана де, ама... да се вземат мерки навреме.

Иначе продължава да има така наречените прекомерни смъртни случаи както и ръст на тромбозите при хора над 35 и спекулациите го отдават на ваксините. Най-вече се появили нов вид тромбози, запушвания по 30-40см, че понякога и още по-дълги, че и в артериите, което било едва ли не нечувано до сега... не знам.

Щамът Андромеда ряпа да яде :)

Сря Фев 21, 2024 10:27 am
Профил
Аватар

тетануса е невро-токсин ... прецаква централния процесор :D
по-лош е за малки деца ... е предпоставка да развият Епилепсия

на бая народ обясних елементарните неща, но те предпочитат да лапат антибиотици...

МЕНТОЛ ! е липофилен, демек пука обвивките на вирусите ... както и ксилитол
като сте в обкръжение на много хора 1 ментов бонбон е напълно достатъчно да утрепе достатъчно вируси лепнали се по гърлото ... намалява се вирусния товар, давате възможност на имунната системе да се справи сама

Сря Фев 21, 2024 11:08 am
Профил ICQ
Аватар

Моят личен лекат ми предписва тутун и гроздомицин. :lol:

Сря Фев 21, 2024 12:10 pm
Профил
Аватар

га стана патакламата с Ковида, един френски професор извади едно изследване за тутуна ( щото Франция много пушели )
и целия медицински свят настръхна - беше статистика, че пушачите страдали по-малко от Ковид

А малко количество гроздомицин ( мисля че се наричаше "буферен" разтвор )
помага на организма да си регулира химеостазата алкалност-киселинност
га хванеш болежка киселинноста се увеличава ... почват да те болят ставите
ей тва се прецаква: CO2 + H2O = H2CO3 = H+ + HCO3- ( H+ се увеличава много )

Сря Фев 21, 2024 12:55 pm
Профил ICQ
Аватар

pipilica написа:
За тия неща ли говориш, интересни находки показват, ся от какво са едва ли ще разберем.
https://www.youtube.com/watch?v=4rAoqhTUU0g?t=60

Да

Сря Фев 21, 2024 7:42 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 59, 60, 61, 62, 63  Следваща