|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 6:26 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Работи, работи, от пред отзад, отвсякъде ни работи, няма кой да чуе молитвите, Димитре, айде казвай по една и за неговото сладко жито, не само за циганчето, там при вас комуникациите са по добре, барим чуе нещо дедо боже.
|
| Сря Авг 18, 2010 8:03 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Бе дръжте си го - тъкмо му знаете мурафетите, пък и виж колко хора го харесват. Иначе после ще си изберете някой нов циркаджия, дето тепърва ще трябва да учите и неговите  .
|
| Сря Авг 18, 2010 9:16 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Нема, бре. Вече ни е време да поизтупаме прахта от старите циркаджии. Аз примерно съм фен на Костов 
|
| Сря Авг 18, 2010 9:28 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Човек явно наистина има склонност да забравя  .
|
| Сря Авг 18, 2010 9:31 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Е, добре де тогава да бъде Царя. Ма той беше по скоро - по не е забравен. Ма пък Виденов ...
|
| Сря Авг 18, 2010 9:49 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Бе вземте го вие, и пари може да Ви платим някакви, всичко ша ви оправи ...
p.s. тъкмо се похвали че той свалил цените на Газпром . тв не се сещам кога стана 
|
| Сря Авг 18, 2010 10:42 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Ще си го държим, щото бат Гойко няма да отрече, че му направили минет и няма да се почне нова световна война която за да се замаже ще премине в световна криза...
Нагледахме се на циркаджии които си разделиха БГ като пица. Ся ще се върнем към доброто старо селянче.
Едит:
А светът ще ми върне ли изгубената родина? Щото аз не съм американец, дори малкият Бонго се чувства най-комфортно в БГ. Моят живот се пропиля, поне за него да има.
Под сурдинка: "Не съм се напечелил достатъчно за да ставам политик" е мнението на кадърните българи и затова от край време ни управляват... Докато не се намери едно селянче в което здравият български морал все пак е неизкореним въпреки всичко.
|
| Чет Авг 19, 2010 12:49 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Хахаха - пожарникаря и морал  . Абе Бонго, я кажи какво пушите там на острова  .
|
| Чет Авг 19, 2010 1:21 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А вас в хамерика къде не ви е*ат?
|
| Чет Авг 19, 2010 1:35 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Пушат носталгия, кво друго да е. А бе Бонго ти наистина ли не виждаш каква евтина
клоунада е _И_ тая "администрация"?
На още едно замисляне, доста народ и тук мислят като Бонго - т.е. иска ми се и понеже
още от радиото не са казали, че няма да е това дето ми се иска да си се понадявам.
Та може да пуши не носталгия а трева "виждам каквото ми се ще"
Вижте там присъединявайте се към молитвите на Тони, че тоя е наистина една от
най-големите бели, които са ни сполитали. Цялата банда са по един калъп правени,
и той ми е добре познат от децата в милиционерската кооперация в съседство като
бях и аз дете: тъп, но упорит, а тоя не го и мързи. Виж, че _нищо_ не им хрумва освен
да пишат забрани за това и наказания за онова, такива тапири. Като че нямаше
10 пъти повече от нужните забрани и преди тях. И кво очакват да правят хората
освен да стоят и да изчакват да видят какъв ще му го наденат на оня там, дето е шукнал.
И да стоят на опашката за обяд, че и с песен към столовата да маршируват са готови.
Това докато има кой да посмее да мръдне, та да сготви манджата, де.
Такива тапири не помня по кабинетите - и навярно не ги е имало от 40-те насам.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Авг 19, 2010 1:42 am |
|
 |
|
bongo_x2
|
Аз изчезнах от БГ заради "слооожната" обстановка която след това с всяка година ставаше все по-сложна а политиците все по-богати.
Бат Гойко прави нещо в обратна посока и дори има няк'ви постижения за малкото време от което е на власт. Не го имам за месия но е първият от десетки години.
А това, че се съдират да го плюят е естествено и се хващам на бас, че ще му клъцнат топките преди да му изтече мандата.
Вий к'во предпочитате: поредните лъскави които докато дрънкат зазубрените нищо не значещи думички за пореден път ви режат ръцете и да си преразпределят родината? Бат Гойко засега е различен а аз ще съм първият заплюл го когато наистина сгази лука.
Едит: забравих за тапирите по кабинетите: кобрите изглеждат по-добре ама би ли ги предпочел?
Едит2: а трябва ли да подчертая, че бат Гойко за разлика от всички предишни работи в условията на ИСТИНСКА криза?
|
| Чет Авг 19, 2010 2:12 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Бонгооо, мале мила.
Не е вярно, че прави нещо против нещата, които ти харесват. Част от тях е.
Ама ако досега не си го схванал аз - или който и да е друг - каквото и да ти
кажа няма да го повярваш, та не си заслужава приказките.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Авг 19, 2010 2:30 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Не знам нас къде не ни е*ат, ама туристките по монокини явно доста са ти размътили погледа  .
|
| Чет Авг 19, 2010 3:27 am |
|
 |
|
ToHu
|
 Самоубийство с множествопрободни рани в сърцето .....
... те тва като онова за тъщата дето се подхлъзнала и паднала на ножа и така 9 пъти ..... а си мисле че следователите първо трябва да ги подложат на тренин, намушкване, прострлеване, пребиване и др подобни, та да знаят кое е възможно и кое не ... разбирам веднъж, два пъти да се мушнеш, ама пък множество егати упорития дето трябва да си, тва и самурай не може да го свърши ...
|
| Вто Авг 24, 2010 7:20 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
http://www.darikfinance.bg/view_article ... e_id=39297
Незнам какво законодателство трябва да се измисли, за да не може Ганьо да намери вратичката в него. Оня ден по някаква кабеларка даваха журналистическо разследване. Обаждаш се на един телефон и викаш - имам фирма с дългове за 300к, можете ли да помогнете? Оня отсреща казва - прехвърляш ми я, даваш 30 бона на ръка и си готов. Е вие какво ще я правите? Това не е ваш проблем. Колко са такива - не е истина.
Друг един го даваха - тъпанар бе. Сигурно и средно образование нямаше. Ама с жена си - ДДС измами върти. Бичи фиктивни фактури и не му дреме. Според данъчните по 300к на месец превъртал. У тях качулките намерили 50 бона джобни пари и 50 (петдесет) касови апарата. Изродия. И това е някакъв мухльо дето акъла му е колкото на пиле. А къде по интелигентни "бизнесмени" има, какви измами се правят. Просто не е истина. Вече имам чувството, че 1% от БГ населението това му е бизнеса или е вътре в схемата.
Много се краде в тая държава, ей. И не виждам как може да спре това - то българина да прави подобни далавери му е в кръвта. Как да го спреш, като цялата държава, администрация, полиция, съд - всичкото са Ганьовци? Незнам, не е ли време да се мисли за някаква форма за отказване от суверенитет - да се предаден добровлно там на някой друг, да ни закриват административно като държава.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Сеп 02, 2010 1:12 pm |
|
|