|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 6:56 am
| Автор |
Съобщение |
|
Desert Leo
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
 Re: Ще има ли нов цар?
Злите езици говорят, че във Вашингтон обмислят издигането на паметник на Путин, но още се чудят за мястото.  Подаръкът, който им направи не са го сънували и в най-мокрите си сънища.
|
| Чет Юни 29, 2023 2:06 pm |
|
 |
|
nik
|
Да, само да упътят байдън къде е тоалетната в белия дом и почват да строят
|
| Чет Юни 29, 2023 2:17 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
|
| Чет Юни 29, 2023 3:15 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Да припомня: Заводът за КТ315 е за мен! Аз си го заплюх пръв! 
|
| Чет Юни 29, 2023 3:48 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Пуканките и бирата ли ти свършиха?  Не бери грижа - има достатъчно време... 
|
| Чет Юни 29, 2023 4:27 pm |
|
 |
|
bobihot
|
Ще помагаме в производството, срещу % от продукцията 
|
| Чет Юни 29, 2023 6:16 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
Не може да си представаиш колко е верно тва твърдение. Тука например Raytheon наемат като луди .....пораи тая воина поръчките им са до небето и отгоре..... и пак обаче да уточним че само някои хора в америка ще се облажат- мнозинството ние ще платим за воената продукция дето я пращат в месомелачката.
|
| Пет Юни 30, 2023 5:42 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Ще се облажат корпорациите, за наетите е добре ако са били безработни, ама то такива няма много, та просто се местят от едно място на друго, да може да е за малко по-добри пари, ама всичко това излиза от техния джоб ...не виждам как ще продължат без сериозни вдигане на данъците.
|
| Пет Юни 30, 2023 6:27 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Поръчките на Raytheon и други компании са само скромен бонус. Друг е джакпота И споко, това не са разходи, а кредит към цивилизования свят, който ще бъде платен до последния цент барабар с наказателни лихви от Русия. 
|
| Съб Юли 01, 2023 11:26 am |
|
 |
|
nik
|
Добре че слагаш емотки, да знаем къде да се смеем на вицовете
Ако искаш може да направим равносметка за последните 20 години, колко пъти русия е платила сметката за хамериканската софра и колко пъти някой европата
|
| Съб Юли 01, 2023 12:16 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
И ти затова си се грабнал и си отишъл да работиш в русията щото са по тарикати и си обърнал гръб на западната европа щото са будали и плащат сметките на американците, добре, добре ... и къде казваш трябваше да се смеем?
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Нед Юли 02, 2023 2:57 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Значи тази теза, ама ти защо не си там, нещо много плоска. Аз например съм работил в Русия, и си ми беше доста добре, причината да се върна няма нищо общо със самата Русия. Имам доста познати си работят, имат бзинеси, не се оплакват. Също и като живот хич не е зле, единствено климата е гадничък, но се свиква, след първата година не ти прави впечатление, то Чикаго в тов аотношенеи е доста по-зле например. И друго също малко не върви, някой като не е там му се казва а ти защо не си там, а някой като е на друго място и казва какви са проблемите му се казва ами ти защо си там ... живота много често се слчуват неща просто защото се случват, без значение дали на човек му харесва или не. Е сега съм в Мексико, повярвай мога да си остана тук за цял живот, имам си фабричка, по цял ден си имам занимаваки, климата е супер ... дали е перфектното място за живот, едва ли, но на мен си ми е перфектно. Преди 4-5 години не можеше да ме накараш да изкарам повече от 2 седмици в САЩ, е да ама покрай ковида си преместих всички боклуци от БГ там, направих си лабче, има къде да работя, сега не може да ме накараш да се върна в БГ, не защото не харесвам България, напротив, но просто нямам какво да правя там, като всичко с което се знаимавам е в Мексико или в САЩ какво да правя там ? Та много често това къде е човек, няма много общо с това дали мястото където е е хубаво или не. Тук вече всеки е различен, на мен ми дай някакво производство, малко машини и ако искаш ме осатви на северняи полюс, все ми е там, да малко ще псувам докато му свикна на студа ама ..
|
| Нед Юли 02, 2023 3:13 am |
|
 |
|
nik
|
Като цяло всичките тези на облъчените са все плоски, щото не мислят, а повтарят чужда пропаганда втълпена от талавизора и фейслумпенбуук, разделяй и владей.....
А още по лошото е, че дори да му обясниш като на човек, след 1 ден пак завърта развалената плоча, само този въпрос "що си на запад а не в русия" е дъвкан поне 1000 пъти, и защо пита като не е в състояние да асимилира и запомни отговора - незнам, или му плащат цент на пост, или му харесва да говори глупости, дано му плащат иначе е много жалко
|
| Нед Юли 02, 2023 7:38 am |
|
 |
|
bobihot
|
Пишеше, че си връщат уволнените и пенсионираните, че имат опит да им възстновяват производствата. В Европа въвждат колективни заявки, което ще облекчи производителите и заявителите
|
| Нед Юли 02, 2023 10:37 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
 |  |  |  | nik написа: Като цяло всичките тези на облъчените са все плоски, щото не мислят, а повтарят чужда пропаганда втълпена от талавизора и фейслумпенбуук, разделяй и владей.....
А още по лошото е, че дори да му обясниш като на човек, след 1 ден пак завърта развалената плоча, само този въпрос "що си на запад а не в русия" е дъвкан поне 1000 пъти, и защо пита като не е в състояние да асимилира и запомни отговора - незнам, или му плащат цент на пост, или му харесва да говори глупости, дано му плащат иначе е много жалко |  |  |  |  |
Още древните гърци са стигнали до извода, че в спора победата е като зададеш въпрос или имаш аргумент след който ответната страна започва с лични нападки. Позицията на Тони е ясна, виж твоята така и не се е чула досега - как така не си в прекрасна русия ами си в западна европа да плащаш сметките на американците. Обясни пред всички защо не отидеш да работиш на заплата в русия или ако пък имаш бизнес не си го преместиш там щом тук е толкова лошо а там е толкова хубаво. Питам съвсем човешки, не обиждам и не се заяждам.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Нед Юли 02, 2023 3:50 pm |
|
|