Отговори на тема  [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 63  Следваща
Коронавирус 2022 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Коронавирус 2022
HSB написа:
Добре де ,в европата има официална агенция дето следи станичните случаи и говорим за над 1 милион тежки странични явления на ваксани и около 900 000 не толкоз ...... как ще им обясниш на тия хора че са жертва на слухове, неинформираност и от 1000 кладенеца вода и така нататък ?

Не знам как е при вас, ама тук преди да те набодат подписваш едно листо, че ще съобщиш за всякакви странични ефекти след ваксинирането на един сайт. Странични ефекти значи всичко, включително болката на набоденото място и температура, а поне едно от двете го има практически всеки. Ден-два след като го съобщиш, една кака звъни на телефона дето си оставил да провери да не си майтапчия и ако те намери и наистина си ваксиниран на тоя ден с това егн, ще те включи и теб в тоя милион дето ти изправя косъма. Все пак успокоителното е, че от 300 милиона или колкото са в ЕС ваксинираните, на масата не им идва наум да се оплакват за дивотии.

За тежките случаи - човек живее примерно средно 70 години, или 840 месеца. Което значи, че 1/840 от населението умира в рамките на месец от дадено събитие, да речем след лунно затъмнение. Сметни го за 300 млн население колко трупа са това. В рамките на месец след ваксиниране пак толкова ще умрат, и гарантирано при част от тях сред близките им ще има отворковци, дето ще го пишат на ваксината и ще подадат сигнал и ти ще го видиш като труп в оная база, независимо дали смъртта има връзка с ваксината. Сигурно има и случаи със сериозни усложнения, но бройката им определено не е числата, които ти си написал - заради факта, че порталът е отворен и всеки по свое усмотрение може да подаде сигнал там.

Вто Дек 07, 2021 12:57 pm
Профил
Аватар

Да, ама графиките за "умрялост" бяха сравнително плоски докато не се въведоха твърди мерки срещу короната. И както писах някъде: според бързата сметка повишената смъртност от ковид е до 50% от общата, дори при тази стъкмистика. Другаде е заровено кучето!

Вто Дек 07, 2021 4:29 pm
Профил
Аватар

bongo_x2 написа:
Да, ама графиките за "умрялост" бяха...

Ааа, без свободни съчинения моля! Графиките са, цитирам "на умиранията".

Вто Дек 07, 2021 7:54 pm
Профил

HSB написа:
sthx написа:
Taка е. Прост народ - слаба държава. Ваксинирани 20% - по-малко и от индийците. Естествен подбор (отбор). Които вярват в науката се ваксинират. Които вярват на слухове , пък било и от интернет и си докарват от 1000 кладенци вода и съмнения, не се ваксинират и мрат. Държавите и народите от първата група оцеляват, а от втората "изчезват", да не кажа - "мрат". Ние явно водим уверено втората група. Прост народ - умряла държава. За съжаление.

Добре де ,в европата има официална агенция дето следи станичните случаи и говорим за над 1 милион тежки странични явления на ваксани и около 900 000 не толкоз ...... как ще им обясниш на тия хора че са жертва на слухове, неинформираност и от 1000 кладенеца вода и така нататък ?

Тежки случаи имаше тая пролет с Астра Зенека - тромбози. Сумарно - няколко десетки случаи, не съм убеден, дали са минали 100 за цялата Европа, заедно с Великобритания. Тогава се отказах от ваксинация и реших да чакам Пфайзер, която по това време се даваше само за богоизбрани в нашия ареал. Сега вече Астра Зенека тука вече не се прелага. За други тежки случаи не зная. Явно всеки може да прави всякакви списъци и всеки по свое усмотрение да се записва в тях. "Леко" смущаващо е че "тежките" случаи са повече от "леките", а би трябвало да е точно обратното и то с голям превес на "леките" случаи. Два милиона случаи са огромно число и няма как да се скрие, ако беше вярно. Няколо десетки случаи с векторните ваксини предизвикаха сериозни мерки, а за тези 2 милиона нищо не се чува.

Вто Дек 07, 2021 9:19 pm
Профил
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл
Аватар

sthx написа:
...а за тези 2 милиона нищо не се чува.

Къде не се "чува"? По BTV и NOVA?

Леко уводно четиво:
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_BG.html

Прикачената картинка е от вече неактивен линк също от europa.eu (по-точно adrreports.eu).

Засега все още се "намира" информация по въпроса. Стига човек да има желание.

Прикачени файлове:
Коментар на файл: EMA_30-10-2021_Death_BP_MD_AZ_JS_.pdf
1761.png
1761.png [ 416.87 KiB | Прегледано 2522 пъти ]
Вто Дек 07, 2021 10:43 pm
Профил WWW
Аватар

А бе как е "ваксина" на немски? Зеленият сертификат е друга бира.
https://www.juedische-allgemeine.de/wp- ... efault.jpg

Иначе: скоро стана ясно, че Фазерът спечели корупционното наддаване.
Още не съм се ваксинирал, снишавам се, но все повече ми се отщява да е Фазер.

Сря Дек 08, 2021 4:10 pm
Профил

bongo_x2 написа:
А бе как е "ваксина" на немски?

Impfung

Мое приятелско семеиство в немско - мъжът е инженер а жената лекар - по причина че направиха лекарите да се бодат задължително - жената напуска и се готвят да се преселят обратно в Бг за извесно време .
Докрорката практикува повече от 20 г в Германия и е категорична че ваксите са отрова и човек не трябва да си прави експеримети с тия чорби и собственото си здраве.

Вто Дек 14, 2021 7:33 pm
Профил

HSB написа:
Докрорката практикува повече от 20 г в Германия и е категорична че ваксите са отрова и човек не трябва да си прави експеримети с тия чорби и собственото си здраве.

това е абсолютно вярно, но също толкова вярно е и че лице работещо в здравеопазването може да е кадърно, а може и да е престъпно некадърно, и мнението му да е по-вредно от бисерите в селската кръчма
съвсем скоро позната едва не пострада сериозно заради грешно лечение, от докторка която отказва да направи изследвания по неясни причини, в следствие на което изписва грешни лекарства, тази позната отива другаде и сама си поръчва и плаща изследванията, и правилното лечение въз основа на тези изледвания вече започва след като ги показва на нейна приятелка аптекарка. т.е. вече всеки се спасява сам и по възможност по далеч от доктори

друга подобна историа - началник на гинекология преглежда бременна жена и не разпознава бременност, решава, че е някакво вредно образувание, и изписва хапчета нещо от рода на химио терапия, тъй като работата става сериозна жената отива за второ мение при друг лекар - казват "бременна си и ако изпиеш дори само 1 хапче губиш плода", на пук на тоя "началник" детето сега е живо и здраво

в смисъл - това че поради липса на кадри някой е допуснат до здравната система не означава автоматично че трябва да му се доверяваме сляпо за всичко, все пак от както започна короната най големите глупости съм ги чул от малоумни и от доктори, парадокс...

Вто Дек 14, 2021 7:54 pm
Профил

HSB написа:
... Докрорката практикува повече от 20 г в Германия и е категорична че ваксите са отрова и човек не трябва да си прави експеримети с тия чорби и собственото си здраве.

Toва е ясно. Ваксинирането има рискове. По-лошото от това обаче е да те докопа самия вирус. Въпрос на вероятности за усложнения и ваксинирането категорично е за предпочитане в това отношение. Аз вярвам на моя лекар, а той при първата възможност се ваксинира.
А относно лекарите - мангъровци има навсякъде по света, но тука бяха много гласовити, поне досега бяха такива. А за лекарските грешки , породени от некадърност, неволни такива или даже съвсем волни действия, които причиняват страдание на пациента, мога, ако не роман, то поне новела да напиша. И съд не ги лови. Има в министерството на здравеопазването агенция "Медицински надзор", която по същество служи за защита на лекарите при оплаквания от пациенти. Трябва да е съвсем фрапантен и разгласен случая, за да има някакви последствия за лекаря. А без решение на тая агенция в полза на пациента, съдът ще е на страната на лекаря.
Кажете къде мога да се запиша и аз с оплаквания от ваксините? :oops: На втората седмица след третата ваксина взе да ме наболява един кътник.

Вто Дек 14, 2021 8:40 pm
Профил

nik написа:
HSB написа:

това е абсолютно вярно, но също толкова вярно е и че лице работещо в здравеопазването може да е кадърно, а може и да е престъпно некадърно, и мнението му да е по-вредно от бисерите в селската кръчма
съвсем скоро позната едва не пострада сериозно заради грешно лечение, от докторка която отказва да направи изследвания по неясни причини, в следствие на което изписва грешни лекарства, тази позната отива другаде и сама си поръчва и плаща изследванията, и правилното лечение въз основа на тези изледвания вече започва след като ги показва на нейна приятелка аптекарка. т.е. вече всеки се спасява сам и по възможност по далеч от доктори

друга подобна историа - началник на гинекология преглежда бременна жена и не разпознава бременност, решава, че е някакво вредно образувание, и изписва хапчета нещо от рода на химио терапия, тъй като работата става сериозна жената отива за второ мение при друг лекар - казват "бременна си и ако изпиеш дори само 1 хапче губиш плода", на пук на тоя "началник" детето сега е живо и здраво

в смисъл - това че поради липса на кадри някой е допуснат до здравната система не означава автоматично че трябва да му се доверяваме сляпо за всичко, все пак от както започна короната най големите глупости съм ги чул от малоумни и от доктори, парадокс...

Аз никога няма да твърдя че видите ли щом 1 доктор е казал едикое си и то е така.
Още повече че аз няма как да дам оцека на таз докторка като докторка щото аз съм контактувал с тия хора по приятеслка линия а не по професионална.
От друга стана приемам че все пак ако някои е лекар ,то тои поне на теория би трябвало да има повече знания , иструменти и т.н за да може да оцени и т.н един продукт както тоя ,в случая ваксини.
Аз имам поне 10 лекара приятели ,даже тука в Америка и някои от тях са ме съветвали да се ваксам ,в случая трагичното е че насилственото ваксане е причина за промяна на живота на тия хора - това исках да споделя.

Инак както навсякъде - винаги ще има и свясни и некъдърни доктори ...... това си е отделна тема която ще си е валидна во веки веков както се казва.

Вто Дек 14, 2021 9:15 pm
Профил

HSB написа:
От друга стана приемам че все пак ако някои е лекар ,то тои поне на теория би трябвало да има повече знания , иструменти и т.н за да може да оцени и т.н един продукт както тоя ,в случая ваксини.
Аз имам поне 10 лекара приятели ,даже тука в Америка и някои от тях са ме съветвали да се ваксам ,в случая трагичното е че насилственото ваксане е причина за промяна на живота на тия хора - това исках да споделя.

добре, имат повече знания, инструменти и т.н. да оценят ситуацията и в същото време дават противоположни съвети , единия казва ваксай се, другия казва - в никакъв случай
та кое е в случая правилното?

Сря Дек 15, 2021 6:12 pm
Профил

nik написа:
HSB написа:

добре, имат повече знания, инструменти и т.н. да оценят ситуацията и в същото време дават противоположни съвети , единия казва ваксай се, другия казва - в никакъв случай
та кое е в случая правилното?

Аз за мен си знам отговора ,просто и аз си направих проучване , а мнението на лекарите просто беше още 1 нещо което взех в предвид.
И пак да се повторя - няма нищо напротив лекарства,ваксини и въобще каква то и да е помощ за хората ,но в тоя случаи фарма мафията всячески се опитва да запуши вскяко едно нещо което не тяхната вакса.
Аз лично бях 4 дена в тукашна болница за Ковида и например още след 1 вата доза Евермектин 90% от проблемите ми ( бих ги квалифицирал като средно леки) изчезнаха.
Другия страшни съмнителен момент е че фармата явно са дали кинти и поне тука в америка не може да ги съдиш ако нещо ти стане.
Ако преобразуваме едно изречение на Левски :
Ако печелим -печелим кинти яко ,ако продукта ни е смотан и нещо се обърка - да го духат тия део са се наболи - не могат да ни пипнат .
Нещо сковано набързо и на практика хората са опитните мишцици ,за мене е силно обезпокоително здравите лъжи че всичко е безопасно - да заебем всичко останало ама например за всички вакси се твърди че са безопасни ....да де ама как може да се знае че след 2-3-4-5- години няма да има едки какви си ефекти .....
Аз съм шокиран от мненията на доста мои познати и приятели които в общия случаи са достатъчно мислещи хора да казват нещо от сорта - ами аз се набодах ,малко ме боля ръката -1-2 дена ама е на всичко е наред.
Ама в дългосрочен план... след х години какво ,ще стане питам и отговор няма ,а това си е заигравка със собственото си здраве щото 1 път набол се връщане няма , не може да го излееш наобратно .

Отделно вече след почти 2г се вижда че КПД на тия вакси отива към много мижави цифри.

Та за мене випроса е решен , а инак всеки сам трябва да си реши.

https://www.youtube.com/watch?v=Njo6kgBbAs4

Сря Дек 15, 2021 9:32 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

Аз съм също съм на мнението като колегата HSB. Нямам идея дали на 1000% сме прави или не но времето ще покаже. Според мен трябва всеки да има право на избор дали да се боде или не. Всичко останало е НАТИСК и геноцид. Много хора ми казват, че съм "антиваксър" каквото и да значи тази "думичка" - не, аз и детето ми имаме всички ваксини които са били "нужни" до преди събитие 2020. Това, че сега изведнъж всички се загрижиха за нашето здраве ми идва малко в повече. За ограничаването на правата и свободното предвижване особено е EU защо никой не говори? Или то сега има пандемия? :mrgreen:

Чет Дек 16, 2021 11:25 am
Профил
Аватар

Понеже мнението ми на 100% съвпада с това на nikolay.kolev ще пусна нещо сериозно без да съм проверил истинността му, но на много други съм проверявал - истински бяха.
https://m.facebook.com/astrofilip/video ... 0953/?_rdr

PS Нелегалните имигранти продължават да се придвижват "свободно", вече масово и през България!
PS2 На Динко така и не му дадоха медал, само го осъдиха...

Чет Дек 16, 2021 1:01 pm
Профил

правото на избор е нож с 2 остриета - този който те заразява - решил че има право на избор да ходи където си иска и да прави каквото си иска та за това кашляйки идва при теб, този който има ваксини за продаване - и той решава че има право на избор и за това плащайки рушвети на най високо ниво прикрива страничните ефекти и си урежда сладък бизнес за милиарди като принуждава много да се ваксинират дори без да имат наистина нужда от това

според мен криво разбраната свобода на избор доведе до сегашната ситуация, т.е. няма как всичко да е наред ако всеки малоумник или безкрупулен тарикат правят каквото си искат наоколо щото видиш ли имали право на избор

Чет Дек 16, 2021 7:33 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 63  Следваща