|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:53 am
| Автор |
Съобщение |
|
slav4o.com
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
 Re: Хумор
2x14 гигахерца = 28 гигахерца
|
| Сря Авг 11, 2021 9:00 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
И аз имам един дърт IBM на който когато му сложиш над 4 гиги рам, при теста на паметта брои, подминава 5 гиги и след това се връща на 4. Ама Гейтс е виновен! Не можа да събере всичко в 640к... 
|
| Сря Авг 11, 2021 11:10 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
3D printerРазбира си от работата, даже може да ползва пазвата като масичка за инструментите. 
|
| Нед Авг 15, 2021 3:58 pm |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
зарядно...
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Вто Авг 17, 2021 12:22 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Източник: https://bg.farnell.com/nexperia/nx3008n ... =nx3008nbkКакви времена настанаха. Марксисти тържествувайте - комунизма победи целия свят. Ronald Reagan tells a joke: https://www.youtube.com/watch?v=3I9AdLnjP0M
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Авг 25, 2021 7:58 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Какво приказваш, един мой клиент ей сега ме застреля с гаубица - решил да си зареди части за една серия от едно негово устройство дето аз му го правя и купил "някакви чипове" (и той не знае какви) от хонконг за по 10лв. бройката, дето сме ги купували от ТМЕ за левче... Сега ще е голям майтап да излязат ментета...
|
| Чет Авг 26, 2021 11:43 am |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Минава шеф на нефтена компания покрай бар, току-що е получил заплата. Решил да влезе. Посреща го сервитьорка. - Какво ще ми препоръчате? Сервитьорката отговаря: - Нашият бар е особен.Тук можете да сбъднете всяко свое желание, да правите каквото поискате. Всичко за каквото се сетите. - В смисъл - абсолютно всичко? - Да, абсолютно. След като приключите, ние ви даваме сметката. Но има едно условие - ако не ви стигнат парите, нашият палач ще отреже част от вашето тяло, по ваш избор. Босът решил да пробва: - Направи ми фелацио. Сервитьорката без излишни движения застава на колене и изпълнява поръчката. Мъжът е във възторг. Взема стол и го троши. Никой не му пречи, всички мълчат, държат се нормално. И се започнало. Пие глътка скъп алкохол от бутилката и я троши. Скоро алкохолът свършил, изпратил да купят още. Разбил цялата мебелировка, потрошил оборудването, изчукал всички сервитьорки и сервитьори по какви ли не извратени начини. Всеки изчукан трябвало да танцува без да спира народни танци. С две думи - буйно веселие. В един момент мъжът заповядва: - Носете сметката! Донесли я. Погледнал, извадил портфейла, погледнал и в него, и казал: - Викайте вашия палач! Палачът идва. Мъжът си отваря дюкяна, изважда пениса. Палачът го съветва: - Слушай, още си млад, недей така, ще ти върши работа. Дай по-добре да отрежем ръката. - Нищо няма да режеш!! Духай!! Има още пари!!
|
| Пет Авг 27, 2021 12:39 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Според капацитета на материала - такива са желанията и мечтите...
|
| Пет Авг 27, 2021 1:32 pm |
|
 |
|
iss
Ранг: Ориентиран
|
Статията ТУК... Изкуственият интелект не може да лъже още 
|
| Съб Сеп 04, 2021 7:44 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Е то не трябва много интелект за да разпознаеш маймуна, това единствено може да говори за интелектуалното ниво на всички бели педали които тръбят как негрите били хора ... това не означава че няма и много бели маймуни, има бели, жълти, червени, кафяви ... ама най-много са черните.
|
| Съб Сеп 04, 2021 8:01 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Не е за първи път. Спомням си, преди 2-3 години визуалната AI търсачка на гугъла я стряха веднага след пускане, защото една маймуна се беше оплакала че търсачката намирала маймуна на нейния образ. Бяха дали двете снимки една до друга, и честно казано, търсачката си беше свършила работата много добре. Ама... бели гейове, сър...
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Съб Сеп 04, 2021 9:12 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Телефонно обаждане в сервиза за компютри: - Ало, сервизът ли е? Абе, компютърът ми не ще да се включи... Свалих кутията, там има някакви проводници, микросхеми и един умрял паяк. Аз не разбирам много от техника... сега какво – нов паяк ли трябва да купя?
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Сеп 07, 2021 6:45 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
... не знам защо се присетих за тази класика: Телефонно обаждане в КАТ: - Ало, тука блъснах две кокошки. К’во да ги правя? - Хвърли ги край пътя, та да не пречат на движението! - А мотора им к’во да го правя?
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Сеп 07, 2021 7:04 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
има и други класически произведения по телефонните обаждания: - Ало ВиК ли е? - Не, тука е енергото... - Нищо, и на вас да ви е*а майката 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Сеп 08, 2021 3:01 pm |
|
 |
|
iss
Ранг: Ориентиран
|
... и друга класика, за която се носеше слух, че истинска история: Обаждане в магазин за офис консумативи: - Извинете, имате ли тунер за ксерокс "Аншуа"? 
|
| Сря Сеп 08, 2021 3:16 pm |
|
|