|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 2:40 pm
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
 Re: Хумор
Да той се занимава с това.
|
| Пет Окт 09, 2020 3:50 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Е значи самолета нема как да не стане 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пет Окт 09, 2020 6:22 pm |
|
 |
|
al_at
Регистриран на: Пет Апр 13, 2018 4:00 pm Мнения: 1643 Местоположение: София
|
|
| Сря Окт 14, 2020 10:16 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12154 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Сря Окт 14, 2020 10:58 am |
|
 |
|
nik
|
ето как ще познаеш професионалния готвач от аматьора - първия забравил да сложи рам, как ще готви без рам... аматьор...
|
| Сря Окт 14, 2020 1:37 pm |
|
 |
|
ilkor
|
Лети ирански пилот на МиГ-29 и изведнъж на радара пред него изникват два самолета F-16. Иранецът, видимо стреснат, започва нервно да прелиства страниците на своя наръчник. На една от страниците пишело: "При поява на два противникови F-16 натиснете копче №1". Пилотът се зарадвал и натиснал копче №1. Веднага излетели две ракети и поразили вражеските самолети. Иранецът въздъхнал с облекчение, обаче незнайно от къде се появили четири F-16. Пилотът бързо отгърнал на следващата страница където прочел: "При поява на четири противникови F-16 натиснете копче №2". Той натиснал копче №2 и четири ракети поразили вражеските самолети. Но изведнъж от някъде изникнали дванадесет F-16 и иранският пилот пребледнял от страх отгърнал на следващата страница от наръчника, а там било написано: "При поява на дванадесет противникови F-16 натиснете копче №3". С трепереща ръка пилота натиснал копче №3, зад него се отворила вратичка, подал се махмурлия руснак и с красноречив жест казал: - Мръдни се да седна! 
|
| Сря Окт 14, 2020 4:07 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12900 Местоположение: София
|
Тя така извика на детето си: "Остави веднага този боклук!", че двама хвърлиха цигарите си, един пусна ръката на гаджето, а шофьор на Форд спря автомобила си и продължи пеша...
|
| Пет Окт 16, 2020 10:07 am |
|
 |
|
tutiv
Ранг: Почетен член
|
Английска подлодка Trident  .
|
| Нед Окт 18, 2020 10:49 am |
|
 |
|
tutiv
|
Немски самолет Heinkel  .
|
| Нед Окт 18, 2020 10:53 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Мнооого искам една такава, чеСно! А нашите "калинки" от едно време бяха в пъти по-недоклатени.
|
| Нед Окт 18, 2020 5:04 pm |
|
 |
|
tutiv
|
BMW копира Heinkel 
|
| Нед Окт 18, 2020 7:38 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Този на снимката да не би да я кани в... това? Или пък го вадят и него от хотела?
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пон Окт 19, 2020 10:51 am |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1512 Местоположение: София
|
Някъде четох достатъчно достоверната версия, че показаните сапунерки са резултат от тежките и бедни следвоенни години. Трябвало е да се предложи някакъв достъпен транспорт на хората, защото в XX век с кончета и каручки не си е работа. Фирмите, които до преди 9 май 1945 са правили камиони, танкове, самолети и прочие сериозен милитаристичен хардуер, са извадили на пазара тези кандидат-автомобили, които по пътя на еволюцията и повишаването на жизнения стандарт на населението са стигнали до колите, което познаваме днес.
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Вто Окт 20, 2020 1:32 am |
|
 |
|
BatKoce
Ранг: Новодошъл
|
В близкото ни бъдеще. Студентски разговор: - Много си яка. Да не си от манекенския факултет? - Хи-хи… Кандидатствах, ама не ме приеха. Затова записах чорналистическия, че там е без изпит. - Знам, там учите… Ботев, Вазов… ей такива глупости. - Ха-ха… Не, бе. Това е археология. Ние учим да пишем. - И кво пишете? - Кво си видял, кво мислиш… - И кво мислиш? - Ми не знам. Това ще го учим догодина. Ми ти? - Аз уча йоризъм. - Това какво е? - Като научиш йоризма и ставаш йорис. С един чук чукаш по масата и казваш кво да правят другите. - Аууу… Чук? - Мхм! Като за пържоли, ама друг. - Това много интересно, бе! - Ми не. Тъпо е, ама се влиза без изпит. Кесиш и накрая ставаш йорис. После ставаш политик, ако те приемат в някоя партия. - Начиии, професия с бъдеще! - Мхм. - И кво правите йористите, докато станете политици? - Учим закони, членове, конституции. Да бъдем честни. - Ма това учи ли се? Не ти ли идва от само себе си? - Учи се, ама е много тъпо. Добре, че професора е идиот. Блее и всички преписват на изпита. Със законите е по-гадно. Трябва да ги учиш наизуст. И трябва да знаеш що си виновен. Кое колко струва – такива неща. - Значи нещо като търговец? - Да. - Яко. - Мхм. - Пък ако мен не ме приемат и догодина в манекенския, смятам да се преместя и да запиша медицинския. Казват, че догодина и там щяло да се влиза без изпит. А пък на мен много ми стои да съм в бяло. Все едно съм булка, ама постоянно. Представяш ли си? - Аре стига сме говорили за наука. Знам едно заведение в ректората. Да ходим там да пофърляме салфетки и да отпуснем. Има водка на промоция.
|
| Вто Окт 20, 2020 5:47 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Това горното не е виц, а е реалност. Ето един канал на който всеки ден един от "хумористичните" му клипове става реалност: https://www.youtube.com/c/TheOnion/vide ... &flow=gridЕто това е любимото ми клипче от там The Onion's Future News: https://www.youtube.com/watch?v=iKC21wDarBo
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Окт 20, 2020 8:04 pm |
|
|