| Автор |
Съобщение |
|
DanielDimov
Ранг: Почетен член
|
 Re: Новини от страната
Според мен не трябва да се ползва за сравнение на цени на конкретни проекти. За сравнение на дълга на една държава в различни периоди от време - може.
|
| Пет Авг 05, 2016 10:45 am |
|
 |
|
am stereo
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Нед Авг 14, 2016 1:29 pm |
|
 |
|
speedblue
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 1:41 am Мнения: 276 Местоположение: София
|
Епизод от предаването "Ничия земя" с полева информация за граничния нелегален трафик http://play.novatv.bg/programi/nichiya-zemya/723327?
|
| Пон Авг 15, 2016 5:09 am |
|
 |
|
sparkybg
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 12:02 pm Мнения: 3070 Местоположение: София
|
Те всички популисти правят същото. Ама в 99.9% от случаите като дойде момента да се върши нещо се правят на хипер изненадани как не може да се свърши по начина, по който са разправяли преди 2 седмици че може. Поредния циркаджия, според мен. Лошото е че сцената му е доволно голяма.
|
| Сря Авг 17, 2016 12:53 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Абе има една много сериозна разлика, тоя циркаджия се е доказал като доста успешен има няма 10 млрд, песимиститеказват около 5.5. ... и 5.5 пак е добре, за разлика от другите политици в САЩ ине само, които никога през живота си не са изкарали и долар с труд, никога не са управялвали нищо реално и в най-добрият случай трудовият им стаж се изразява в четене на лекции в някой университет. Може да е популист, всъщност той не е, но за да спечели трябва да е.
|
| Сря Авг 17, 2016 5:09 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Моята родина USA  На мен ми е през онова кой ще е президентът, ама като се замисля: малко ли ни е фирмената "глобализация", че да я подпомогнат и с президентска...
|
| Сря Авг 17, 2016 7:04 pm |
|
 |
|
sparkybg
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 12:02 pm Мнения: 3070 Местоположение: София
|
...бизнесмен. Дали става за политик е друга тема, а дали става за президент трета. Не че съм хипер компетентен по въпроса де, ама приликата в говоренето спрямо останалите дето ги приказват същите истории из цял свят е пълна, та твърде се съмнявам резултатите да са много различни.
|
| Чет Авг 18, 2016 12:54 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Ами не е баш така за приликата но нали се сещаш, че той избирателя в САЩ не е по различен от този в БГ или Нигерия, лъже се по един и същи начин. А това че разграничаваш политика и президента от бизнесмена е голяма грешка, какво е добър политик, как измерваш успехите му, с това колко мандата се е задържал на власт? Това е пълна глупост, успешния бизмесмен и мениджър преговаря, ръководи и взема решения ежедневно, докато политика го прави 2 пъти в година и то след като се наговори с другите като него. Политиците са най-долната сган, хора без никакви дарби и възможности, които могат да говорят ссладки приказки да се въртят според вятъра.
|
| Чет Авг 18, 2016 6:54 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ха честито ни новото ръководство на метрологияташеф - турист/бивш застраховател замове: данъчна (свищов) и БОП-аджия (УНСС) уволянват един, назначават двама. поне още един от библиотекарския да бяха сложили за пълнота. патентното ведомство и него го обрудваха наскоро с шеф, дето може и да е чувал думата 'патент', може и да не я е чувал.
|
| Сря Авг 31, 2016 10:59 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
 |  |  |  | ДедоБоре написа: ха честито ни новото ръководство на метрологияташеф - турист/бивш застраховател замове: данъчна (свищов) и БОП-аджия (УНСС) уволянват един, назначават двама. поне още един от библиотекарския да бяха сложили за пълнота. патентното ведомство и него го обрудваха наскоро с шеф, дето може и да е чувал думата 'патент', може и да не я е чувал. |  |  |  |  |
ми то да е от сега това... то си е много много отдавна. съветника Мишев на селяка ЖельоЖелев дето заговори пръв за затварянето на АЕЦ-а. като се сещам имаше един Шаламанов, едно нищо от института на ВВС, дето за една нощ по костово време(милсля тогава да беше) от майорче(да не би пък подполковник) - ходеща издънказа смях на всички - стана зам министър на отбраната, че и лекции четеше насам натам по света.... един Стоян Ганев() не Луджев дето според някои люде, на крака в търското посолство е дал една папчица със списъци на с нащте разузнавачи в турция... и са ги давели(буквално не преносно) като кучета там...и той лекции чете насам натам .... ..... колко знайни и незнайни глупендери, калинки и тямподобни има на какви ли не места... не ми се иска да си спомням каквото знам с детайли, че съвсем няма да ми се иска да се връщам в милата татковина.... едит: Забвавих за фундаменталния идиот филип димитрив сбиполярното разтройство
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Авг 31, 2016 11:51 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12156 Местоположение: Гьотеборг
|
Добра идея, но откъде им е хрумнало че са мъже... да бяха им казали индивиди, типове, тупани http://dnes.dir.bg/news/snimki-narkodil ... 84100?nt=4
|
| Вто Сеп 13, 2016 7:03 pm |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
|
| Сря Сеп 21, 2016 11:56 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Електрическата кола е оборудвана с класически оловни батерии, и като се движи, алтернатора зарежда други оловни батерии които после си ги качваш у вас и ги ползваш в домакинството примерно да си готвиш на тях. А сутринта ги сваляш обратно и ги зареждаш докато караш елетромобила.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Сеп 21, 2016 12:45 pm |
|
 |
|
Pif
|
На Кольо Орешков колата е Опел Зафира с автоматична кутия. 35 киловатов 350 нютон метра китайски трифазен двигател с постоянни магнити и водно охлаждане. Има 80-90 LiFePo клетки от китайските за слънчеви централи. Не помня дали бяха 60 или 90 амперчасови. Мотора е нискооборотен и колата повече от 80-90 не може да вдигне въпреки, че мотора има още мощност. Заради скоростната кутия и съединителя имат проблеми и с регенеративното спиране.
А тоя неграмотник дето е писал статията - не мога да го коментирам. Но идеята да си караш колата на ток и цял ден да зареждаш оловни акумулатори докато караш и вечер да храниш с тях печката и бойлера ми звучи супер. Ще отида на панаира 2 дена преди да е започнал за да си запазя ред за да купя първи тази кола. Отдавна си мечтая за електромобил който да ми зарежда батериите докато карам и вечер да си храня фурната от него.
|
| Сря Сеп 21, 2016 1:39 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
Ако може и жената да ти "оправя".........  //съжалявам за спама
|