Отговори на тема  [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 1080  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
Просто в закона си пише, че срещу полиция не може да насъскваш зло куче. Може да насъскваш само добър адвокат, хем хапят по-лошо ;-)
Ама откъде толкоз акъл... то ако тоя беше умен нямаше да продава тревица/прашец ами щеше да стане политик ;-)

Вто Юли 12, 2016 3:06 pm
Профил

Менда Стоянова:
"Има вече данък "в натура" който ВЛИЗА със задна дата. Като опънете 10 пъти секретарката си, трябва и мен веднъж да ме опънете."
”данък натура” заменя ”данък уикенд” : http://dnes.dir.bg/news/izbori2013-buje ... d-23303671

Сря Юли 13, 2016 8:41 pm
Профил
Аватар

80,000 СИМ карти на един човек.
прокуратурата се почеса и реши да предложи законодателни промени.
ще бори телефонните измамници с клип.

Чет Юли 14, 2016 5:12 pm
Профил
Аватар

ДедоБоре написа:
...ще бори телефонните измамници с клип.

А измамниците ще борят новите мерки с CLIR. :D

Чет Юли 14, 2016 6:40 pm
Профил

• скоро някакъв мургав младеж искаше да се сприятеляваме във Facebook ... докато му отказвах ми мина през ума, че това е чудесен начин да ми разузнаят бабите
  • догодина като падне rooming-а в EU карти ще могат да се купуват на корем от където си искат ... примерно Белгия с този код +32 е почти като Пловдив с 032
Та ми е много интересно какви мерки ще вземат срещу прогреса, ще го забранят със закон ли?

Чет Юли 14, 2016 9:25 pm
Профил

palavrov написа:
Та ми е много интересно какви мерки ще вземат срещу прогреса, ще го забранят със закон ли?

Morocco banned Skype, Viber, WhatsApp and Facebook Messenger: http://www.middleeasteye.net/columns/bo ... 1520817507

Чет Юли 14, 2016 9:48 pm
Профил
Аватар

http://www.dnevnik.bg/skorost/2016/07/2 ... bulgariia/

Готина статистика :)

Сря Юли 27, 2016 9:20 am
Профил ICQ

Ами на мен не ми е много интересна, още повече не знам дали отразява служебните автомобили. Ауди и BMW са нещо като стандарт за служебни автомобили при много от чуждите инвеститори, разбирай фабрики. Но реално погледнато не можеш да сравняваш мазерати и ферари с Ауди у Порше, разликата в цената е доста голяма. Голямо Q7 е около 150 хил за редовни клиенти, Кайена и той там някъде, за сметка на това Ферари и Ламборджини са доста по скъпи, специлано популярните в БГ модели. Интересно пропуснали са рейндж роувър, при цена на големия от около 300 хил задминава и Ауди и Порше двойно в цена ... Също така за Ауди и BMW, а и за Мерцедес има една малка специфика, предлагат много евтини модели, А2, А3, BMW 1 и там каквито изгъзицу още пуснаха, това не са луксозни автомобили, далеч са от лукса а и от качеството, пуснаха ги точно за такива като нас, то не само у нас има мераклии да карат луксозна кола, нищо че само името е луксозно.

Сря Юли 27, 2016 10:06 am
Профил
Аватар

Цената и луксозността не са интересни, все пак е свободен свят .. а и тук сме силно ориентализирани. На мен само едно ми е трудно да разбера - къде ги карат? Някои са толкова ниски, че сигурно трябва да си направиш специална (малка) дневна карта откъде изобщо можеш да минеш. Сещате се колко нестандартни легнали полицаи, дупки и изобщо неравности има. В тази държава просвет под 15-16см го считам за сериозен авантюризъм.

Сря Юли 27, 2016 11:28 am
Профил
Аватар

Нео-българина си е фукльо и чалгар. В "Занзибар" едни новодошли се ограничаваха с храната, стояха на студено и т.н. и след няколко години се обзаведоха с май нова "Алфа Ромео" - една от най-луксозните коли на острова, пък там и корабособственици и банкери живеят. Естествено в рамките на месец колата беше яко блъсната защото уличката беше стръмна и тясна, а те я паркираха като руския цар.

Сря Юли 27, 2016 7:44 pm
Профил

Ами това е типично за нашенците, но и не само. Изтока е така, а ние сме повече на изтока, въпреки че това се вижда и в някои по централно да не кажа югозападно разположение европейски страни :) Както се казва от студ умри, гъзар бъди ... те така. Няма да ти кажа колко пък от собствениците на тези нови автомобили се чудят как да си плащат каското и обслужването, а пък за регулярните гъзари и бензина трудно си плащат, едно порше не е голф, BMW е още по страшно особенно на старо. Като знам новото i750 колко гори си представям колко гори 645 или 545 на 10 години, като тръгнеш от Люлин до де стигнеш Младост зареждаш поне два пъти :)

Сря Юли 27, 2016 7:51 pm
Профил
Аватар

друго е да си купиш еко Голф - сигурно пълни резервоара сам, от изпаренията на околните автомобили (но само според рекламите)
незнам - като гледам тука какви ЕКО дивотии сме нагазили, и хамериканците как си карат 3,5,8 литрови животинки се чудя за какво ли се мъчим.

Сря Юли 27, 2016 8:44 pm
Профил
Аватар

Пише народа софтуер всякакъв...кой знае и журналистите какво са разбрали

http://m.standartnews.com/biznes-ikonom ... 40439.html

А най-интересната идея е да махнат фискалните принтери...

Чет Юли 28, 2016 12:30 am
Профил

Абе да ама с 3,5,8 л животни въпреки евтиният бензин сметките за гориво хич не са малки. Да ти кажа разликата между старото Либерти и Хондата при еднакви двигатели беше двойна :D, то замина де .. взехме още една хонда на голямата щерка. Има и голяма разлика от щат до щат в цената, че понякога и в еидн щат. Пролетта правихме един трип с RV, бензиново естетсвено, това гори като змей, резервоара вече не помня ама много галони събира и за малко път стига, но горе долу и на F350 разхода му е толкова, поне тия дето ги рентвам по толкова горят, та в един момент евтиният бензин не е далавера ако имаш голям хамерикнаски мотор. Ако си с нещо по лъскаво не знам, може да са подобрили технологиите.

Чет Юли 28, 2016 8:08 am
Профил
Аватар

Ами аз карах старото CR-V на роднините, проблеми нямаше някакви(освен че издухах климатика последните дни), а е старо като света.
25-30USD е пълен резервоар, SAAB-a тук ми е 70Евро за пълен и повече (предполагам 50л резервоар на Хондата също).
Хондата май е 2.2 или 2.5, без турбо - СААБа е 2, с турбо.

Като махнем климатиците в големите жеги, може би горят горе-долу еднакво. Оттам вече зависи кой колко пътува,
какви ремонти има и т.н. Това е за коли на 10 години / 150к км, Хондата може би и към 200к км да отиваше

Чет Юли 28, 2016 4:33 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 1080  Следваща