| Автор |
Съобщение |
|
HSB
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
 Re: Коронавирус 2022
Мисля че е точно обратното - направих си труда да прочета дефиниците за това как се тества ваксина, колко време и т.н Сроковете са многггооооо дълги и се пробва на много повече наистина доброволци и т.н и т.н И като се уверят че на повечто им няма нищо в продължение на 5 г тогава се пуска на пазара .... Само че за кромидовата вакса ги смениха ... а и почти навсякъде приеха закони че не може да ги съдиш ако нещо се увредиш от ваксата .... Ако си чел например даташита на Фаизер и бионтеш -там черно на бяло пише че премилина разултати за какво става въпрос с тя вакса ще има май 2023 окончателните са още по нататък .... Така че които сее набол си носи риска както се вика.
|
| Вто Юли 26, 2022 10:25 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Да се говори, че подходът на властите е бил неадекватен, не е сериозно. Със сигурност е имало известна доза неадекватност, като това дето бяха затворили паркове и градинки у нас по време на първата вълна. Ако живеехме непрекъснато с такава напаст, вероятно и властите щяха да действат по-адекватно. Едва ли някой предпочита това.
|
| Вто Юли 26, 2022 10:31 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
Ама не гледаи само БГ - аз говоря глобално..... в бг почти нищо не се случи ...ама например в Канада ако не си ваксан не можеше да се качиш на влак или самолет. А заповедите в Австрия да се вакса народа задъжително като добитък ...... От друга страна всеки повик и доказателство че кромида може да се лекува се отрича с огромна сила....ще рече зора е да продаваме вакси ,пак за народа ни били фара ....... Ако на това не му викаш неадекватно поведение
|
| Сря Юли 27, 2022 5:43 pm |
|
 |
|
HSB
|
Които вярва че ваксите са безобидни ,отделно това да се делегират права на СЗО ..... https://www.youtube.com/watch?v=oJp53IK2wCA
|
| Чет Юли 28, 2022 5:57 pm |
|
 |
|
fich
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 4:15 pm Мнения: 153 Местоположение: Русе
|
В новини по радиото споменаха вече излязла белтъчна ваксина. Казаха, че ваксината е ефективна срещу всички познати щамове. Спайк-протеина май го беше култивирал немски микробиолог , ( работил в Ухан ) още преди две години. По спомен беше надупчил шесдесетината си колеги.
_________________ The fastest code is code that is not executed. (c) Free Electrons
|
| Чет Юли 28, 2022 6:04 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Всички ваксинирани колеги на жената (и мои бивши колеги) последните две седмици окапаха като круши. Някой имат и 3-та игла. Тия дето го карахме края на март - нищо. Някой с ваксини някой без. Аз и жената не сме още ама и нищо ни няма. Нямам нищо против ваксините - просто на тези дето ни ги натякват в момента им нямам никаква вяра - и как да им имам като гледам колко ваксинирани се разболяват както си трябва - със симптоми и си лежат в къщи по две седмици като стой та гледай.
|
| Пет Юли 29, 2022 9:32 am |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
Бе тоя много интересно говори за някви документи на СЗО за някъв пандемичен договор, не съм преглеждал подробно, но са страшни нещата. https://www.youtube.com/watch?v=_fCxest-u40
|
| Вто Авг 09, 2022 12:27 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Те скоро режим на въздуха ще въведат в Европа ти за някаква пандемийка си се хванал.
|
| Вто Авг 09, 2022 12:40 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Здравейте конспиратори! Важно е да се говорят небивалици на куб.Така всички зрители генерират кликове, а йотубето дава по някоя паричка.
|
| Вто Авг 09, 2022 11:18 am |
|
 |
|
nikolay.kolev
Ранг: Популярен
|
Преди 2 години за много неща говореха, че са конспирации. Само, че нещо взеха да стават 
_________________ lz2com
|
| Вто Авг 09, 2022 3:08 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
Кефи ме сарказма ти, обикновено е на място, ама я кажи тука къде точно са "небивалици на куб" щото май само документи показва и то на СЗО. И защо според теб точно СЗО подмени дефиницията какво е ваксина. Днеска докато си работех случайно подслушах разговора на две жени, едната се оплака на другата, че хем има 3 дози шмайзер и тя и мъжа и децата пак лепнали кромида. Нещо конспиративно да намираш във ваксините. Ся няма да споменавам дето ваксинираните имали МАС адрес, но в четвъртък пак ще ходя там да работя и дано не забравя да взема умния телефон да видя тая с трите дози има ли МАС адрес.
|
| Вто Авг 09, 2022 11:22 pm |
|
 |
|
ToHu
|
И аз да се оплача, и след 3 дози пак не ме хваща,айде първо го отдавахме на това, че не съм ваксиниран, е ваксинирах се но все там, не нося маска, ръцете не ги мия, дезинфектанти използвам само перорално, но последните години и така е рядкост, освен ако все още няма натрупани от едно време, не ще и това е .... щерката е с ваксини и вече за 3-ти път го кара, ама последните два пъти дори не му обръща внимание. С две думи, който си боледува ще си боледува, ни грипната ваксина го спасява ни ковди ваксината. На който му е писано да се удави няма да се обеси, аман от тоя ковид, тази дума трябва да се забрани, последните 3 години да се изтрият от историята, и всичко ще си дойде на мястото.
|
| Вто Авг 09, 2022 11:41 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Нямам представа, не съм гледал видеото и не знам какви ги дрънкат в него. Само вметнах, че обикновено целта на публикувалия видео в тубата е борба за някоя паричка, а не за правда и свобода... Отделно, ако кликах на всеки линк към тубата и гледах всяко видео което ми е минало в полезрението, по цял ден щях да гледам йотубски тъпотии...
|
| Сря Авг 10, 2022 10:34 am |
|
 |
|
ToHu
|
то от доста време са основно тъпотии, аз гледам най-вече неща свързани с машинарии и производство но и там маса тъпотии се навъдиха, а с тия индийски идиотщини край няма ...
|
| Сря Авг 10, 2022 10:41 am |
|
 |
|
ToHu
|
то от доста време са основно тъпотии, аз гледам най-вече неща свързани с машинарии и производство но и там маса тъпотии се навъдиха, а с тия индийски идиотщини край няма ...
|
| Сря Авг 10, 2022 10:41 am |
|
|