Отговори на тема  [ 6044 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 399, 400, 401, 402, 403
Коронавирус 2019 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Коронавирус 2019
sss56 написа:
Да в американския Walgreens е. Сигурни сме 100%, че е фалшив, но как да го докажем?...

Ами никак. Не се занимавате с нетипични за вас задачи и приключвате случая.

Съб Дек 11, 2021 9:43 am
Профил
Ранг: Популярен

<<<Как да свържем тест за Covid-19(направен е Rapid Diagnostic Test (Nucleic Acid Amplification Test NAAT) с лицето направило теста? т.е. искаме да проверим дали е фалшив. Направен е в Walgreens. Има QR code>>>

<<<Сканирането на QR кода никаква смислена информация ли не дава? Линк за верификация, или нещо от сорта?>>>

Има програми за четене на QR код - излиза поредица от цифри, в което не виждаме смислена информация. Лицето може би има акаунт в Walgreens, но ние нямаме достъп до него. Имаме само теста.

E-mail:stesys@abv.bg
http://stesys.eu/
1164 София

Съб Дек 11, 2021 11:57 am
Профил ICQ WWW

<<<Да в американския Walgreens е. Сигурни сме 100%, че е фалшив, но как да го докажем?...>>>

<<<Ами никак. Не се занимавате с нетипични за вас задачи и приключвате случая.>>>

itso.t лесно е да се каже. Другото - истината е по-трудното нещо да се докаже?

E-mail:stesys@abv.bg
http://stesys.eu/
1164 София

Съб Дек 11, 2021 12:02 pm
Профил ICQ WWW
Аватар

От самото начало ковид нарита истината в миша дупка!

Съб Дек 11, 2021 1:49 pm
Профил

https://www.reuters.com/legal/governmen ... 021-11-18/
Явно има какво да крият..... И явно е много дебела работата щом трябва цяло поколение да си заминат

Съб Дек 11, 2021 5:04 pm
Профил

Моето мнение е че всяка държава трябва да има една черна каса от няколко милиона/милярда за контраразузнаване. Всичко останало трябва да е публично. От това какви договори са подписани и ще се подпишат. До какви са разходите разписани ред по ред във фактурите до ниво - стоманена шайба M3.

Съб Дек 11, 2021 6:24 pm
Профил
Аватар

nik написа:
https://www.reuters.com/legal/government/wait-what-fda-wants-55-years-process-foia-request-over-vaccine-data-2021-11-18/
Явно има какво да крият..... И явно е много дебела работата щом трябва цяло поколение да си заминат

Нямали хора. Трябвало да пускат по 500 страници на ден, ама само 10 човека се занимавали с това. Не можело да пуснат всичко наведнъж, щото трябва да забършат личните данни на участвалите пациенти и "чувствителната търговска информация" и т.н. Отделно че ги чакали още 400 рекуеста и т.н. оправдания.

Пон Дек 13, 2021 8:06 pm
Профил

https://youtu.be/yMBNCpAW7cw

Пон Дек 20, 2021 9:57 am
Профил

dan написа:

Преди горе долу месец в петък вече ми беше кофти , събота и неделя вече съм цъфнал и вързал -температура и т.н обаче нямах загуба на вкус и мирис та понеделника отивам да се тествам за Корона- правят ми 2 теста -
1-бърз -след 15мин чакане ми казват сори ама си позитивен
2- PCR тест резултатат от които ще доиде по пощата сле ден ,два... в сряда отварям меила и вътре пише че по PCR тест съм негативен.

Ще рече аз можех да си хвана ,самолет ,влак и т.н и насякъде дето искат PCR тест като доказателство че съм здрав можех да си ида без проблеми и да позаразя и други.

Отделно че тия PCR тестове се водят като мерило за колко са позитивни т.н демек въз основа на някакви напълно алабалиситични тестове се взима решение да за прави едикакво си и т.н с цяли държави.

Пон Дек 20, 2021 9:07 pm
Профил

HSB написа:
Ще рече аз можех да си хвана ,самолет ,влак и т.н и насякъде дето искат PCR тест като доказателство че съм здрав можех да си ида без проблеми и да позаразя и други.

Е, че недей хваща :)

Сря Дек 22, 2021 5:19 pm
Профил

dan написа:

чак сега ми остана време да го гледам... и по-добре да не бях. Изглежда интелигентен човек и може би не иска да си разкрива картите. Но това обезсмисля интервюто, защото говори само за "аргументи" дето и първокурсник по право ще ги обори. Тъпо, понеже много от мерките не са от най-адекватните и може да се атакуват, но не и с толкова нелепи аргументи.

Чет Яну 13, 2022 5:00 pm
Профил

miro_atc написа:
dan написа:

чак сега ми остана време да го гледам... и по-добре да не бях. Изглежда интелигентен човек и може би не иска да си разкрива картите. Но това обезсмисля интервюто, защото говори само за "аргументи" дето и първокурсник по право ще ги обори. Тъпо, понеже много от мерките не са от най-адекватните и може да се атакуват, но не и с толкова нелепи аргументи.

Да ама е такова времето - то и аргументите на мафията дето иска да жигоса хората в цивилизованите страни са си тъпи и провалени ама цялата държавна машина ги изпълнява нали?

Ботсвана и Южноафриканската република са родните места на омикрон. Би следвало, щом са негов епицентър, там в момента да има мор.
Ако, разбира се, следваме логиката на психиатричната пропаганда на либерал-глобалистката секта и нейните послушници. Именно заради омикрон в момента западните страни вървят към поредно затваряне, трета и дори четвърта витаминизация, а тук се опитват да прокарат заповедта на шепата 90-годишни изкуствено живи старци за принудително-задължителна витаминизация, включително и на децата, с техните експериментални генетични субстанции.
На 20-ти декември в 59-милионната ЮАР има 105 смъртни случаи.
Вероятно в свободни от модерното китайско заболяване години там умират много повече - такава е логиката на живота: едни умират, други се раждат. В ЮАР са витаминизирани 26,3%. Ужас няма.
В Ботсвана по същото време са умрели нула. Там живеят 2,4 милиона, от които са си взели порциите витамини 20%.

Ама в демикратична европа и при нас в УСА се скъсаха да ни проясняват как е сега Омикрона идва и бегаите да се набодете ако че лъсна на много места че ваксата не бачка ......

Та каквото повикало ,такова се обадило .... мисля че и на децата е ясно че в цялата тая работа медицинското е 1% а другото е 99% политика .

Чет Яну 13, 2022 7:10 pm
Профил

HSB написа:
то и аргументите на мафията дето иска да жигоса хората в цивилизованите страни са си тъпи и провалени ама цялата държавна машина ги изпълнява нали?

Не знам дали са тъпи или не, ама в съда се ходи с аргументи. Може да си много прав, ама като не можеш да го докажеш няма как да спечелиш дело.

Пет Яну 14, 2022 9:50 am
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
HSB,
Незнам как вярваш на статистиката за ЮАР....
Мисля че повече от 80% от народонаселението няма пари за кекар или оък не сярв на лекар.... за тях най-хайтек лечението е да ходи при шамана той да му плюне в устата... нещо такова...

Вто Яну 18, 2022 5:31 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6044 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 399, 400, 401, 402, 403