Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Какви инженерки има ... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Какви инженерки има ...
ToHu написа:
Абе ти или отскоро си там, или не се оглеждаш много, намират си и то доста успешно кой да ги опрашва, размера обикновенно не им е такъв проблем, това че няма да си ти не значи че няма да е някой друг.

Май не четеш какво съм написал или приосто се заяждате с Митака – ако някои каже нещо лошо за Америката и веднага се почва......това било –онова било и т.н .
От това че някокои не иска да види че тука в америка лаина и пробленми има колкто си искаш не означава че няма.....
Ако ще коментираме жените- няма как да ме убедиш че в мнозинството не са слонове...Никога не съм казал че не се намират но пак да напиша МНОЗИНСТВОТО са дебели.
И много ясно че в общия случаи бедните са дебели –да а ама мисля че на всеки е ясно че бедните даже и в САЩ са много по голяма броика отколкото богатите......

Пет Ное 30, 2012 10:19 pm
Профил

Мнение Re: Какви инженерки има ...
Абе в случая май ти не четеш, аз не съм писал че няма дебели, писал съм че и дебелите има кой да ги опрашва. Иначе лошо за Америка аз съм казал много, аз не съм почитател на америка, но и не мога да казвам на черното бяла, има предимства и хубави неща.

Съб Дек 01, 2012 8:13 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5