Отговори на тема  [ 16188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401 ... 1080  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от страната
ike написа:
Тичай в Израел, да отгледаш еврейче, те изкарват повече от българчетата.

Гърчетата също...

Пон Дек 21, 2015 1:30 am
Профил
Аватар

Бонго, а него питал ли си го дали иска да бъде отгледан като българче?
Много ми е смешно като почнат някои хора да си оправдават решенията с бъдещето на децата си :) .

Пон Дек 21, 2015 1:58 am
Профил

Ти пък. Това е съвсем легитимна причина да вземеш едно или друго решение.

Пон Дек 21, 2015 10:27 am
Профил
Аватар

Dimitar написа:
Бонго, а него питал ли си го дали иска да бъде отгледан като българче...

Ахъм, до определена възраст, подобни въпроси са особено смислени. Може да се окаже че трябва да се преместиш да живееш в пожарната, полицията или космодрума... :D

Пон Дек 21, 2015 12:47 pm
Профил
Аватар

dan написа:
Ти пък. Това е съвсем легитимна причина да вземеш едно или друго решение.

Да, съвсем лигитимна причина е, но когато не мислиш със задника си :D . Тук съм се нагледал на супер много идиотщини, които се оправдават точно с такива уж легитимни причини.

Пон Дек 21, 2015 3:10 pm
Профил
Аватар

Димитре, ти отдавна си отнесъл плувката и някак си не е подходящо да ми даваш акъл в това отношение. Мии все още, макар и рядко, се намират идиоти като мен.
А него и днес ако го питам: в къщи трябва да се ядат само спагети, пица и шоколад. Ами не, естествено.

Признавам, че някак си го "заробвам със ш*баната БГ", но тази държава е оцелявала и при по-лошо, а току-виж след 10-20 години започнали (най-после) да търсят хора като него.
Естествено съм му осигурил резервен вариант при роднини в чужденеция, но той не го знае :)

Пон Дек 21, 2015 9:29 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Аватар

http://sofia.dir.bg/news.php?id=21287317
Цитат:
Според ЧЕЗ причина за аварията е опит за кражба.

"Това е нашата теза, защото този колектор, с който доставяме енергия на нашите клиенти, компанията е вложила над половин милион лева през миналата година, подменени са абсолютно всички кабели с нови и няма никакви предпоставки за възникване на аварийна ситуация", каза Станчев.

С такова Енерго , терористите са излишни. Понеже били дали половин милион ,значи нямало как да стане авария .Баси логиката! Като чуя как някой ми излиза напред с "колко пари бил вложил" ,започвам да се съмнявам каква работа е свършил. И като хленчат, че постоянно ги крадяли, как не се сетиха да сложат и някаква охранителна системка. Няма да се учудя ако просто са подменяли медните кабели с алуминиеви, да изкярат малко от скраб и някой си е оставил ръцете.

Пон Дек 21, 2015 9:54 pm
Профил
Аватар

4040 написа:
http://sofia.dir.bg/news.php?id=21287317
Цитат:
Според ЧЕЗ причина за аварията е опит за кражба.

"Това е нашата теза, защото този колектор, с който доставяме енергия на нашите клиенти, компанията е вложила над половин милион лева през миналата година, подменени са абсолютно всички кабели с нови и няма никакви предпоставки за възникване на аварийна ситуация", каза Станчев.

С такова Енерго , терористите са излишни. Понеже били дали половин милион ,значи нямало как да стане авария .Баси логиката! Като чуя как някой ми излиза напред с "колко пари бил вложил" ,започвам да се съмнявам каква работа е свършил. И като хленчат, че постоянно ги крадяли, как не се сетиха да сложат и някаква охранителна системка. Няма да се учудя ако просто са подменяли медните кабели с алуминиеви, да изкярат малко от скраб и някой си е оставил ръцете.

Бай ти Бонго е работник в бранша (макар от скоро) и казва: май мноооого си прав! :)
Скоро двама работника за два дена осигурихме 2-3 к лева от к'вито парчетии имаше из двора. А ако кабелът е подходящ...

Пон Дек 21, 2015 10:31 pm
Профил
Аватар

Бонго, аз не ти давам акъл, защото въобще не ми пука какви ги вършиш. Та прави каквото си искаш, просто ти казвам колко смешно звучиш от страни.

Вто Дек 22, 2015 3:59 am
Профил

Dimitar написа:
Бонго, аз не ти давам акъл, защото въобще не ми пука какви ги вършиш. Та прави каквото си искаш, просто ти казвам колко смешно звучиш от страни.

Митак, всеки трябва да си направи грешките и никой не трябва да го спира. Имаше един лаф за едни мъдрец:
Цитат:
- Защо мъдрецо взимаш винаги правилно решение и никога не правиш грешки?
- Защото съм много опитен!
- А как се става много опитен?
- Ами с правене на много грешки :D

Въпреки, че като се замисля, в момента аз те спирам от правене на грешки което пък е грешка от моя страна :finga:

Сря Дек 23, 2015 12:24 am
Профил
Аватар

Е да де, ама има грешки, които не подлежат на корекция... ако ме разбираш...

Та и твоя мъдрец е имал по-скоро късмет... Щото малката антилопа като сбърка майка си с лъва, опита дето ще получи е малко безполезен :)

Сря Дек 23, 2015 9:24 am
Профил ICQ
Аватар

ЧНГ 2015!
https://www.youtube.com/watch?v=EiKH-CWzyvY

една година по-късно няма особена разлика

Вто Яну 05, 2016 2:16 pm
Профил
Аватар

Дедо, абе мен пък ми се струва, че малко прекалявате с това снегопочистване. Баси, ще речеш, че преди Лилето Павлова, пътищата са ги близали до черно???

Точно тоя на филмчето какво иска? Явно иде реч за някакъв осмокласен път, една кола няма на него. Логично е да не е почистен на секундата като завали. Същия тоя каруцар, сигурно за последната година е внесъл 100 тина лева данък в тая държава, ама иска личен снегорин да му чисти.....

Нормални зимни условия, като не може да кара на сняг, да си седи в къщи, баси. Снега като количество е съвсем проходим за нормална кола с читави гуми. Само като видя някой в БГ да е пуснал джипиес, ми става ясно що за шофьор е, ще речеш че имаме пътна мрежа като в Германия, та можеш да се загубиш.

Виждал съм много по-жестоки ситуации в къде по-бели държави. Ми карат си хората без да циврят или си седят в къщи. Тука куцо и сакато се качило на автомобил и всички наоколо са му виновни за всичко.

Карах точно в тия дни дето беше "суматохата". 99,99% от проблемните ситуации ги създаваха самите идиоти каращи автомобилите. Изпревари снегорина, завърти се пред него и после другите псуват що не е изчистено. Другия псува снегорина, че не ринел до асфалта, а оставял сняг и с 10 годишните си галоши разбираемо се пързаля. А като рине до асфалт, ще псува че има дупки. Или трябва да мятат химикали от които ще ви изпадат подметките на обувките. Въобще угодия няма.

Вто Яну 05, 2016 2:35 pm
Профил ICQ

В съседна Турция снегорините чистят до асфалт, дупки няма, маркировка и знаци има.

Вто Яну 05, 2016 3:13 pm
Профил
Аватар

Същата тая Турция, дето беше блокирана от снега преди няколко дни?

Отделно, че в повечето хора като говорят за Турция си представят магистралата Одрин - Истамбул. Я иди на 500 км навътре в Азия, ако намериш път изключваме тия около морето, ще е добре!

Вто Яну 05, 2016 3:17 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401 ... 1080  Следваща