|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 7:09 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Е как какво, една тояга и ги бием, те няма на кого да се оплачат защото останалите ще ги смятат за скатваки и тарикати, и те ще ги бият, прокуратурата няма да се занимава а ББ може даже да ни даде медал ... да напуснат всички ако искат, едва ли нещо ще се промени. Всъщност напускат всички полицаи, раздава се леко стрелково оръжие на всеки българин по списък, забранява се със закон и смърно наказание отразяване на престрлеки от журналистите и след 3-4 години ще броим кой оцелял и кой не ....
|
| Вто Ное 03, 2015 9:45 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Много глупаво действие от страна на правителството. Трябваше да се почне с разделяне на тези на полева служба от тези на бюро. Самите полицаи на улицата негодуват срещу чантаджиите дето по цял ден седят и редят замислено пасианси по канцелариите. И всеки познат полицаи ще ви каже, че такива бюроподпирачи изобилстват из министерството. На тях като им орежат привилегиите, половината сами ще избягат, ефекта ще е двоен.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Ное 04, 2015 9:21 am |
|
 |
|
ToHu
|
Първо аз не виждам причина който и да е на бюро да има привилегии или различна категория на труд. Реално не виждам каква е причината и с полицаите да е така. Да не би да работят повече или в по различни условия от една метачка или боклуджия. И едните и другите са на улицата, с еднакво работно време, и според мен много по-нисък риск за полицая. Колко убити полицаи има, колко нападнати и бити, какъв им е риска за живота? Нека бъдем обективни, това е една от най-безопасните професии в бг. Ако някой получава преференции това не може да е за всички, и на база тези доводи.
|
| Сря Ное 04, 2015 9:50 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
За всеки БГ гражданин "полиция" означава единствено неприятности и ник'ва закрила. А за тях харчим най-много в Европа на калпак. Всеки има право да защитава придобивките си, но не и да блокира пътищата с полицейски коли, смеейки се "Викайте полиция!". Миии то на жив преврат мирише! Остава военните да протестират с танкове, а бързащият по работа човек да си носи базука 
|
| Сря Ное 04, 2015 9:39 pm |
|
 |
|
ToHu
|
ами .. ще носим, и дано да не ми се пречкат че за разлика от ония двамата аматьори съм стрелял достатъчно и учудващо рядко пропусках, хем на полигона си стреляхме отдалеч.
|
| Сря Ное 04, 2015 10:27 pm |
|
 |
|
timt
|
|
| Чет Ное 05, 2015 1:50 am |
|
 |
|
4040
Ранг: Почетен член
|
Тука ако не нарушиш закона, все едно не си протестирал. По закон имаш право само да си вееш ветрилото. Каквито законите ,такива и протестите. Бойчето продължава с тарикатските си номерца в 12и5 . Сега ще дава на учителите, ама ще вземе от полицаите, да не се прекара. И с винетките нещо се мъти да станат х2. Нов заем 5млрд е на хоризонта... Кърпят бюджета с голямата губерка.
|
| Чет Ное 05, 2015 1:29 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12902 Местоположение: София
|
Ами да глобят фолксваген с някой и друг милиард... 
|
| Чет Ное 05, 2015 1:35 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Ще глобят с някой друг милярд, само глупаците дето си плащат данъците.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Ное 05, 2015 3:18 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Сицилия ряпа да яде! Какво ли не излиза наяве случайно или нарочно, а тези дни се случват "странни" неща около "Октопод" и... НИЩО! Е, НЕ ИСКАМ ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!
|
| Пет Ное 13, 2015 9:24 pm |
|
 |
|
ToHu
|
АЗ Я ИСКАМ .... ако събереш 7 млн подписа че никой не иска таква държава аз ще я взема, нека да ми е гадно. За протестиращите полицаи аз имам лек, ине само за тях а по принцип за кой и да е протестиращ. На хората без работа таква трябва да им се намери, аз що ли не протестирам .... секае 9 без 10, клони и към 1 без 10 да съм си все така в офиса, ако изключим писането нанякой друг пост го докарвам като да работя ... и си харесвам държата, нямам проблеми.
|
| Пет Ное 13, 2015 9:43 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
То оставаше да не ти харесва държавата, на която си тръгнал да ставаш Президент  Друго: А бе не разбирам що някои постоянно се дерат да подчертават колко са далеко от политиката. Мии да се блъскат денонощно тогава и да се радват, че са се изтарикатили за някоя хилядарка вповече.През това време селски тарикати на национално ниво си разпределят милиони.
|
| Пет Ное 13, 2015 11:15 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Тц... не следиш развитието в нашата партия иначе щеше да знаеш че не се цаня за президент, време е Дедо да публикува списъка на правителството 
|
| Съб Ное 14, 2015 12:58 am |
|
 |
|
dyaneff
Ранг: Минаващ
|
Правителство, начело с теб ми звучи като диктатура. 
|
| Съб Ное 14, 2015 5:45 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Точно така, но нали знаеш, строг и справедлив  ... има много примери за преуспяващи диктатури и пропадащи демокрации .... но всички могат да спят спокойно, политиката не ме влече, имам си достатъчно други задачи и не ми е нужно да ставам премиер за да забогатявам, а и това пък не ми е, и никога не ми е било фикс идея.
|
| Съб Ное 14, 2015 5:47 pm |
|
|