|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:13 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Да бе. Те заоплистите първо ни плашеха с топло време, после като свиха някалко студа, превсключиха на универсалното - нестабилно време. Така винаги са прави 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Яну 21, 2016 3:20 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
На Хасан двете циганчета-метеоролози, които винаги познавали  А Голямата глава ще му забранява да се топли с дърва - по-успешно ще глоби кравите за сероводорода.
|
| Чет Яну 21, 2016 4:20 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Верно ли толкова падат температурите при вас? 
|
| Чет Яну 21, 2016 5:38 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
това само на хеликоптерните площадки на небостъргачите  Чикаго е доста известно с гадното време през зимата, но не съм го изпитвал лично. а иначе аз нямам нищо против глобалното затопляне - те и доста други си точат зъбите тука да стане като ривиерата през лятото ама надали. Но последните две лета бяха доста приятни. а всъщност какво означава глобалното затопляне - по-топъл океан, екстремно време (горещо тук, ледено там, урагани, наводнения и т.н.), измиране на животински видове с последващо намаляване на нас самите - нещо друго?
|
| Чет Яну 21, 2016 7:02 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Като се разстопят ледените покривки на Гренландия и Антарктида, евентуално някой друг динозавър, база на извънземни, пришелеца, хищника, може и фашисти - това според кристалните топки на Холивуд 
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Чет Яну 21, 2016 8:08 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Обикнове януари и началото на февруари е доста студено, но тая година направо жега  . Мисля, че рекорда, който съм виждал аз е около -33C, но със уинд чила се чувства като -45С. По принцип тоя студ не се усеща (освен ако не чакаш на някакви спирки за градския транспорт), защото всичко е климатизирано навсякъде. Аз реално даже нямам зимно яке, а си ходя с едно тънко  . Тук няма планина на север като в БГ-то и всичкия студен въздух от Канада си идва безпрепятсвено и понякога стават големи ексцесии  Драйвуея ми е с асфалт и там където се среща с пода на гаража, който е от цемент като стане -30С и асфалта от свиването се повдига около 3см спрямо пода на гаража, а пък улиците направо стават на вълни и асфалта се чупи като стъкло  .
|
| Пет Яну 22, 2016 2:14 am |
|
 |
|
Stoi
Ранг: Професионалист
|
 За да могат русофили , съвременни пребоядисани л***а то червено в синьо, и тем ти подобни соц и тяхните рожби полит-мутрагени от ДС да имат оправдание за собствената си малоумност, некадърност и неуспехи.
_________________www.ev-bg.com
|
| Пет Яну 22, 2016 3:26 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
етп го следващия мега проект - една планина преди Чикаго, да не може студения въздух от Канада да слиза дотам 
|
| Пет Яну 22, 2016 4:06 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Ти поглеждал ли си картата - там има едно езеро, колкото море та първо ще трябва да го пресушим и после да го запълним и след това да вдигнем планината  . Не знам дали знаете, но тези езера (Great American Lakes) са били ледници преди, които са се разтпили и сега даже през август като влезнеш във водата и ти замръзват мадурите и стават на стафиди  .
|
| Пет Яну 22, 2016 5:33 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Споко те сами се източват, ако си търпелив няма да има нужда да пресушяваш, само планината да вдигнеш 
|
| Съб Яну 23, 2016 12:44 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
|
| Сря Яну 27, 2016 1:44 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Я пак  Чети тука, малко е дълго но си струва. И автора по принцип мрази епъл http://communities-dominate.blogs.com/b ... st-pr.html
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Сря Яну 27, 2016 4:27 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Аз пък казвам, че ДПС ще изгуби и следващите БГ избори 
|
| Сря Яну 27, 2016 4:48 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пет Яну 29, 2016 2:03 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Лошото не е че ябълките са си намалили продажбите - лошото е за силиконовите компании, които ги снабдяват с чипове  Защото сега поръчките са по малко и т.н. и т.н. Иначе ябълките имат много дуги начини да правят пари , не само от яйфони
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Яну 29, 2016 2:15 pm |
|
|