Отговори на тема  [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение Re: Новини от страната
ike написа:
Уволняваш некадърните и оставяш този 1 от 10 дето прави нещата така, както ти си му казал. И не заправяй да му даваш заплата, като за 10 човека.

Прикачени файлове:
management.png
management.png [ 1.1 MiB | Прегледано 1265 пъти ]

Пон Апр 28, 2014 10:14 pm
Профил
Аватар

Мнение Крокозъбел от България
Преди седмица-две ходих на пазарлък в Lidl и освен нещата дето от там се купуват взех едно българско замразено пиле - да има. Жената го размрази за вчера, но нямаше време и го прибра в хладилника. Преди това ми показа колко е космясало - като болонката на майка ми, нищо че е обезперушинено.
Днес тръгнах да го пека във фурната с картофи и доматен сос. Почнах със сериозно пърлене на микро-газово котлонче. После почнах да го разпарчедосвам, казах си, че ножът е тъп, наточих го и пак нъцки, ама се оправих. То повечето беше кокали и мас, де.
Запекох го по всички правила на майстора на фурни, миризмата направо счупи носа на жена ми и тя дотърча да яде. Със зор можа да си резне малко месце, добре че бяха картофите. И пак вика: "Твърдо и пълно с косми!" - отвътре?! Котките намазаха.
Завих го с алуминиево фолио и с няколко магии го сложих да се допече. Преди малко си сипах, месото е като гьон - за щастие на котките.

Такова менте не съм и сънувал, особено от Lidl. Жената вика, че и други върнали се от чужденеция казват: "От там месо не се купува!".
На маймуни ни правят!

Прикачени файлове:
BOLONKA_555.jpg
BOLONKA_555.jpg [ 6.73 KiB | Прегледано 1246 пъти ]
PTEROZAWAR-M.jpg
PTEROZAWAR-M.jpg [ 4.41 KiB | Прегледано 1246 пъти ]
Вто Апр 29, 2014 2:14 am
Профил
Аватар

ако е било замразено, е било кокошка. загледай се в етикета следващия път.

Вто Апр 29, 2014 8:50 am
Профил

Ами виж сега, аз в лидъл не стъпвам, в другите чужди вериги също, с изключение на Керфур от където купувам САМО сьомга, нищо друго, и то ако ме домързи да ходя до фантастикото на Симеоновско. Да ти кажа нямам никакви проблеми с качеството на продуктите, сирене купувам Тертер допреди 2 месеца беше идеално, сега не знам как е. Кашкавала също е тертер, но посления път нещо не ми хареса, малко лигав беше, трябва да проверя дали е "оптимизация" или случайно. Та какво да ти кажа, като пазаруваш от подобни магазини е нормално да получаваш тов акоето си получил, поне на мен ми изглежда нормално. И не знам при теб от къде си пазарувал, в гръчко имам в предвид, ама тия ала бали там всичко било по качествено, бил съм в Гърция, пазарувал съм, няма кой знае каква разлика в качеството, зависи какво купуваш. лятото бях в Испания, същата работа, дори там има повече некачествени стоки или аз все ткаива уцелвах, пзарувах в Меркадона. В САЩ също можеш да напазаруваш супер боклуци на ниски цени, зависи кой е магазина и какво купуваш. Тук разликата е че обемите са малки и вносителите изобщо не се напъват да внасят по качествена стока, затова и по големите няма нищо интересно.

Вто Апр 29, 2014 3:54 pm
Профил
Аватар

Не, бе, разликата е в българското, не в магазина. Lidl освен генералните промоции (или собствената марка) се зарежда от местния пазар. И не, че беше по-евтино от в кварталния.
Иначе - боклуци навсякъде мжеш да си купиш.
А тертера беше...

Вто Апр 29, 2014 4:06 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Малко в страни от темата за храните, ама по толкова лоши пътища от колкото вгръчко отдавна не бях карал :D

Вто Апр 29, 2014 4:13 pm
Профил
Аватар

Не играй на тото щом си успял да ги нацелиш.

Вто Апр 29, 2014 5:29 pm
Профил

В Гръцко последно бях май преди 2 години, и сравнено с тов акоето си спомням от 2005-2006 мноооого западнало, ама много. Не знам последните 2 години ако са мръднали на някъде, ама с това реване че няма пари не знам ... но иначе инвестиции се правят, в момента текът не малко големи, дори за нашите размери огромни проекти, офис и обществени сгради.
Иначе в Лидъл аз като ходих не видях нищо познато като марка, това е било знам ли ... абе преди 2-3 години, бях закарал децата някъде около Банкско и лидъла на Разлоч ми беше най-близкия голям магазин, само дето почти нищо не купих, а каквото купих не ставаше.

Как да е, но има повече качествени наши продукти от колкото чужди по магазините, почти всичко чуждо е пълен боклук, не че и български боклуци няма много. Имай в предвид че аз съм като прасе, ям всичко, но предпочитам хубавото :)

Вто Апр 29, 2014 7:47 pm
Профил
Аватар

bongo_x2 написа:
Не, бе, разликата е в българското, не в магазина. Lidl освен генералните промоции (или собствената марка) се зарежда от местния пазар. И не, че беше по-евтино от в кварталния.
Иначе - боклуци навсякъде мжеш да си купиш.
А тертера беше...

Сега разбра ли окончателно, че от Lidl не се купува нищо за ядене!
:D

Вто Апр 29, 2014 8:57 pm
Профил ICQ
Аватар

Е чак пък нищо. Имат едно крема сирене което е много добро. Не съдържа желатин и други простотии. Само сирене и сметана.
Понякога и плодовете са добри - тая зима се пръснах да купувам портокали от тях - бяха отлични. Сега вече не стават.
Имат и още едно две неща от тези за ядене дето стават - семки и сушени плодове примерно...
Най-голямото им предимство е че можеш да върнеш всичко в указаните срокове и не ти правят грам проблем.

А да, да не забравя - киселите им краставички също стават, както и варената царевица в консерви. Поне на вкус са ОК.

Сря Апр 30, 2014 12:18 pm
Профил

Е то навсякъде можеш да върнеш, мен досега не са ми отказвали никъде, не че съм връщал много, но ми се е случвало да връщам риба.

Сря Апр 30, 2014 1:31 pm
Профил
Аватар

Аз пък си взимам доста неща от там и съм доволен. Поне не са по-лоши от боклуците които ми продават в другите хипермаркети. То ясно, че на бабата от село е най-добро, ама нема.

Едно от готините им неща е тоя шоколад с цели лещници. Направо абстиненция имам към него. Другото дето се кефя е разните му там прошуто и прочие тънки меса. Доста ги ям, знам че са пълни с консерванти, ама няма как да окича бута на балкона.

Сря Апр 30, 2014 1:56 pm
Профил ICQ

Цецо написа:
.....ама няма как да окича бута на балкона.
А това защо? Какво ти пречи? Съвсем скоро мисля да го пробвам след поредната гнус, която ми пробутаха вместо "пражка шунка"... :evil:

Сря Апр 30, 2014 2:22 pm
Профил ICQ
Аватар

Ми прахоляци, пушеци... грозна картинка.

Сря Апр 30, 2014 2:24 pm
Профил ICQ

Къща извън навалицата решава проблема, отават мухи, котки, кучета и др. твар :) Прошуто ... ей тва е то да имаш време да пазаруваш и ядеш, аз го карам основно на каквото хапна нейде докато съм в движение. като са тук децата тогава пазарувам и най-мразя да се чудя кой от всички боклуци да купя, като отидеш в Керфур не избираш от 10 ами от 30 боклука, все боклуци, отнема повече време ;) ... между другото в някои магазини на фантастико има доста добри неща, верно скъпи но добри, примерно тоя срещу макси на Симеоновско ... само дето с тоя ремонт на семинарията ми убиха желанието да минавам по Симеоновско.

п.с. абе някой знае ли там как върви, не съм минавал поне 2 месеца, по св. наум може ли да се минава спокойно или пак е задръстено до Дианабад.

Сря Апр 30, 2014 2:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 1075  Следваща