Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Евровизия 2024 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Евровизия 2024
Има очевАдно обяснение за победата. Аз я предвидих в разговор с жена ми още преди седмица.
Върнете се към скорошните избори. Западната преса беше пълна със заглавия за "про-московски генерал спечелил изборите в България" и подобни. Въпреки че са пълни глупости, за средностатистическия европеец това е което минава за истина. Следователно, трябваше да ни ударят едно рамо за да се почувстваме част от "семейството" понеже напоследък зачестиха обажданията дали ЕС и еврото изобщо са били добър избор за България. Та така - да усмирят народа малко и да му дадат нова кошница с фалшиви надежди :)

Нед Май 17, 2026 6:48 pm
Профил
Аватар

От което следва: а какви ли бози са тия които не спечелиха? :lol:

Нед Май 17, 2026 7:32 pm
Профил

Мммм интересно, на това и най-големите шарани не кълват, но ако това е каквото имат ....радвам се, че спечели но не съм никак горд с песента, както казах пълна боза, но да гледаме от до рата страна, можеше да е украинска трансджендър лесбийка .....или още по-лошо, някое забулено палестинско Айше ....

Нед Май 17, 2026 7:33 pm
Профил
Аватар

Цитат:
но не съм никак горд с песента

Целта определя Средствата ... все пак е Шоу, а не Изкуство
Цитат:
I'm a rebel, I'm a danger
I'm a mover for a freedom
...
Welcome to the riot

Цитат:
Животът е единственото нещо във Вселената, което се бори срещу Втория закон на термодинамиката.

GEMINI ... тва как го анализира тамагочито - ибеш ли мааму :D
Цитат:
„Welcome to the riot“ (Добре дошли в бунта)
В текста на песента се пее "Welcome to the riot" (Добре дошли в бунта). Това е бунтът на човешкия дух. Когато светът около нас се разпада, когато усещаме, че губим контрол (ентропията расте в живота ни), ние имаме нужда от нашата вътрешна bangaranga – от този здравословен гняв и дива енергия, с които да кажем: "Няма да се предам на хаоса. Аз ще определям правилата."

Нед Май 17, 2026 7:56 pm
Профил ICQ
Аватар

Не можеше да се допусне Израел да спечели Евровизия. Затова нашенската кака победи.

Пон Май 18, 2026 10:05 am
Профил

До миналата година Дара имаше 35 минути програма. Сега има 38. Няма повече песни. Не знае други. Това е. Ако поискаш да пее 1 час - не може. Независимо колко и плащаш.
А от геополитически план или някоя наша мутра е наляла кинти за да изкара още или другаря путлер е налял кинти за да търси геополитическа полза. Тея неща не стават току така. Хората имат МНОГО свободни пари и ги наливат в "правилната" за тях посока.

Пон Май 18, 2026 2:23 pm
Профил
Аватар

Колко човека добавиха тангарабангара в плейлиста си?

Пон Май 18, 2026 7:30 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Pif написа:
До миналата година Дара имаше 35 минути програма. Сега има 38. Няма повече песни. Не знае други. Това е. Ако поискаш да пее 1 час - не може. Независимо колко и плащаш.
А от геополитически план или някоя наша мутра е наляла кинти за да изкара още или другаря путлер е налял кинти за да търси геополитическа полза. Тея неща не стават току така. Хората имат МНОГО свободни пари и ги наливат в "правилната" за тях посока.

Ти пък- как така те напече слънцето та чак Путин намеси, че плащал България да спечели ан Евровизия...
Ако ти се губи време (аз си го загубих покрай щерката, че искаше да чуе кои са песните на евровизия) само Кипърската песен беше хубава... нашата беше по-интересна, не бих казал по-хубава....
Всичко друго беше ожаст! И понеже вече се изтърка лайно да е но украинско- печели( къде евровизия, къде футболен мач и др...) а и няма 240кг рапърка по съпер мини пола, и Кончита и други като нея/него.... та нашата взе та спечели....
Е сега в духа на всички други конкурси по света и у нас може да е пооблажила некой чичка от журито (макар че едва ли, то нали хората на изкуството на момченца налитат).... та така...

Пон Май 18, 2026 9:32 pm
Профил
Аватар

Е, на румънците готик рока беше може би най-хубавата песен там. И сърбите също бяха ок в някакъв мелодичен евро-...метъл(?) стил

Пон Май 18, 2026 10:44 pm
Профил

MYXATA написа:
Ако ти се губи време

Да ми мине концерта в неделя и ще ги изслушам. Сега съм луднал да подготвям събитие. А освен другото навивам филтри за тонколоните с които ще правя концерта.

Относно геополитиката - не трябват много пари за да нагласиш резултатите. А хората с пари дават голяма част от тях за да не загубят всичките. Борбата за да си запазиш богатството и властта е по-голяма от това да натрупаш пари. За последните 25 години 2 или 3 песни съм запомнил от евровизията. Всичко останало е боза. Много пъти 2-ра и 3-та са по добри от победителя.
Кажи ми без да ровиш, по памет имената на 5 песни спечелили. Опитай да си спомниш текст или мелодия. Аз на прима виста се сещам за хелена папаризоу и румънците. Ако се понапъна ще ги запея. Сещам се и райз лай а финикс ама само защото скоро правих концерт и разни чавета я пяха. Докато пиша се сетих и за Шер.

Пон Май 18, 2026 11:00 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Не ме разбирайте погрешно песента не ми хареса. Като цяло беше ралична и нямаше препратки към украйна и лгбт и затова е показателно че спечели. Беше различна, предизвикателна, но хубава едвали(по моите разбирания и к-поп са гадни ама щерката е на друго мнение например :) .

И не виждам нощо лошо да се поздравим по случая, че бг изпълнител е спечелил, а не веднага да търсим кой е платил да спечели... (особенно мега тъпнята, че на Путин му е толкова опряло до това , че като спечели България и ще победи в украйна, и германия ше построи нордстрийм-3 и ще кацнат на луната, само да бутне някоя рубла на журито...
Направо Пиф сцепи мрака с това изказване... и страното е че убедено държи на това...
П.С. на Александър Рибак беше хунава песента ( той си е беларуско чадо отраснало в шведско мисля)
П.ПС. Пиф ти какъв концерт правиш? В смисъл какъв стил музика?

Вто Май 19, 2026 12:31 am
Профил

Винаги има някаква религия. Нещо да контролират масите. Владетелите правят всичко за да подчинят робите. И да са сигурни, че някой роб няма да се опита да им вземе богатството. И това става на много слоеве. Далеч сме като цивилизация от момента в който ще има равенство и мъдрост. По природа сме алчни и ненаситни. Всяко нещо което кара народа да се вълнува в някаква посока е полезно за господарите. Те имат лост на контрол. Трябва да сме зависими за да правим каквото трябва.

П.П. Концерти всякакви. Поп, рок, джаз, класика, хорове, всякакви акустични състави. Сега е за 24 май. А понякога и разни конференции. Преди 2 дена бях на поредния кардиологичен. Преди време на някакъв за АИ в ИТ... боза. Слагам микрофони и колони и въртя копчета. Демек - хамалин. Мъкна тонколони по събития.

Вто Май 19, 2026 10:59 am
Профил
Аватар

За мен и песента и хореографията са интересни. Като прибавим и липсата на всякакви политически и морални намеци, направо си е супер. Евала на момичето за екипа който е събрала. Тези дни прислушах програмата и, която може да не е обширна, но Thunder си е прилично изпълнение което може да се сравнява с подобния поп бълкоч който ни залива от запад. Аз лично напоследък слушам все повече китайска музика и западната не ми липсва особено, но определено се накефих на победата им

Вто Май 19, 2026 12:09 pm
Профил WWW
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=wYEIv2qhYAI
Гледането може да започне от 3:53, когато след зрителския вот, Израел излиза на първо място. Малко преди 3:59, се вижда, че и Австралия не може да гътне Израел от първото място и изглежда, че следващото издание на Евровизия ще се състои в Държавата Израел. И тук Господ се сеща, че е българин... :wink:

Вто Май 19, 2026 12:28 pm
Профил
Аватар

Това не е ли просто визуализация на точкоброенето което не е в реално време така или иначе? Както и да е, това е сложна система за гласуване и вероятността някой с парите и умствения капацитет на мутра не ми се вижда вероятно да повлияе така окончателно. Просто младите хора явно гласуваха за това което им харесва. Не виждам нищо конспиративно

Вто Май 19, 2026 5:35 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща