| Автор |
Съобщение |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 Re: Тръгвам да се връщам
Бонго, бе там в североизточна БГ където си като духне съветският вятър сигурно е страхотия (то какво ли свястно е духвало от нея посока). В София нали е котловина и е по-закътано, ако и да е мнооого усойно място. Демек баш първата вълна на съветския вятър идва поотслабена ама като дойде после отказва да си ходи (също като съветската власт  ). Ти по гръчките острови ако и да не се позанзибарчиш поне се порадвай на хубав климат, за дебнещите зверове по лабиринти да внимаваш си знаеш инак  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Съб Мар 30, 2013 9:16 am |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
Бонго с кво ренде си бре?
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Съб Мар 30, 2013 1:30 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Даже и на -40 тировете те обливат с вода, просто защото магистралата даже и на -40 е мокра от разните му там бъркочи, с които я заливат, за да не замръзва  . Погледни картата, за да видиш какво има на север от Чикаго - едно голямо нищо, равно е като тепсия чак до северния полюс  . Те и не случайно на Чикаго му викат "Уинди сити". Е не само заради вятъра де, ама и заради него  .
|
| Съб Мар 30, 2013 4:36 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Мии вода незамръзнала на -40 вода ли е?!  mitko_el, к'вой туй "ренде"? Ако е бабата: казва се Клио, на 18г. е и е само 1170 кубика ама бившият майстор от Формула-1 каза, че двигателят е в отлично състояние. Същото беше и с предните ми коли, дори дядо Москвич без проблем вдигаше 150км/ч на равно. Да ви кажа смешката: на последния участък от магистрала (35км) бавно и славно изпреварвам един нов мерцедес. Оня е имал време да огледа поочуканата ми бабичка и явно се подразнил щото след малко тръгна да ме гони. Да ама аз не бях натиснал газта до тенекето и го направих и след известно успоредно каране магистралата свърши и нещастникът пак остана отзад  Не че имаше проблем да профучи край мен с 220км/ч ама като не му стиска що се натиска... Това ми напомни мутренските времена като карах дядо Московец: тоя с лъскавата кола се чувства длъжен да ме изпревари пренебрежително при положение, че аз познавам пътя и карам на максимум. След това му казвам едно благодарско и му се лепвам за задника и се кефя как оня бере нерви  А, като разбера че е много мутра понякога пусках и ляв мигач уж ще го изпреварвам и оня застава на средата на пътя 
|
| Нед Мар 31, 2013 12:08 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
На софийско кръстовище става много "скъпа" катастрофа. Блъскат се бентли и ламборджини. В инцеданта леко са пострадали водачите на двете луксозни возила и е починал водач на Рено Клио който е получил инфарк от ... кеф 
|
| Нед Мар 31, 2013 2:08 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Хм, точно с Клио и някои други подобни по размер автомобили шега на пътя не бива. Щото не винаги се познава какво има под капака и в какво състояние е. Бонговото е е с най-малкия двигател.
|
| Нед Мар 31, 2013 2:53 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
[/quote]Хм, точно с Клио и някои други подобни по размер автомобили шега на пътя не бива. Щото не винаги се познава какво има под капака и в какво състояние е. Бонговото е е с най-малкия двигател.[/quote] Мда така е, и най-вече от страна на водача, под капака може да има и 400 коня, но все така си е дръвче на пътя в която и модификация да е, освен ако не се преработи и купето ...
|
| Нед Мар 31, 2013 11:04 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Каквото ще да си има под капака за този клас автомобили всичко над 100км/ч си е опит за самоубийство(и/или убийство)... 
|
| Пон Апр 01, 2013 9:31 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Абе чак 100 не, до към 120-130 си се държи прилично, ако не го насилваш разбира се, насилваш имам в предвид насила да го вкарваш в ситуации от които шанса да излезе е нулев. В момента карам от време на време едно поло и да ти кажа до към 140 бива, сега че не му се завива много и вятъра го носи е друг въпрос, но то пък и е чисто ново, та все още всичко му е наред, но пак не е за такава употреба де.
|
| Пон Апр 01, 2013 10:11 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Ти май още живееш в "Москвичовата" ера, когато малки коли бяха ЗАЗ-овете и Трабантите. Макар, че и с моето Траби си поддържах лесно 100+ км/ч. Сега търскалям Клио 2 с 1.9D (атмосферен) и на магистрала спокойно си поддържа 130 и без проблем ускорява до максималната от 160. Както писа Бонго, пълно е с комплексари в трошляци с ебмлемите на Мерцедес или БМВ по пътищата. А най ме кефят тия с автоматиците.
|
| Вто Апр 02, 2013 7:17 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Като спомена Тони, че кара Поло да питам: В момента се двоумя между Поло и Лупо. Някой от вас има ли вЧепатления от Лупото.
_________________ Хайде де!
|
| Вто Апр 02, 2013 8:48 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Тия не са толкова интересни - всеки производител има някаква подобна ширпотреба. По-интересни са другите - на които и при над 100 км/ч като им дадеш газ, тръгват с вратите напред, въпреки че са 4х4. 
Последна промяна itso.t на Вто Апр 02, 2013 10:31 am, променена общо 1 път
|
| Вто Апр 02, 2013 10:29 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
грешка
|
| Вто Апр 02, 2013 10:30 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Стана ми интересно, що толкова те кефят тия с автоматиците  ?
|
| Вто Апр 02, 2013 5:36 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Мноооого мудна работа. Особено ако двигателя е сдухан.
|
| Вто Апр 02, 2013 6:10 pm |
|
|