Отговори на тема  [ 1018 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 68  Следваща
Boeing 737 Max 8 
Автор Съобщение
Ранг: Почетен член

Мнение Re: Boeing 737 Max 8
Jack написа:
, засмукани деца на туристи в басейни на мутро-хотели....

Тука да не визираш мимоходом хилядите избягали и изчезнали деца, дето всяка година ги обявяват за издирване и за които пеят в runaway train? Всъщност някой знае ли каква бройка са?

Вто Юни 18, 2019 1:19 pm
Профил
Ранг: Форумен бог

syscop написа:
https://money.bg/deals/sled-katastrofite-airbus-prodava-123-samoleta-a-boeing-nito-edin-na-avioshouto-v-parizh.html - да си арогантен, нагъл, и т.н. не е най-подходящото поведение в днешния свят. Рано или късно береш това, което си посял.

е аз предположих че точно така ще се случи след тия малоумни нарушения, въпреки, че някои защитници на хамериканската "мечта" ме нападнаха, в крайна сметка се оказа че съм познал :D

Вто Юни 18, 2019 2:18 pm
Профил

То Boeing може и да фалира, ама виж тука:
https://globalmissingkids.org/awareness ... tatistics/

Вто Юни 18, 2019 3:04 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
tutiv написа:
То Boeing може и да фалира, ама виж тука:
https://globalmissingkids.org/awareness ... tatistics/

просто в по-развитите страни родителите по-често се обръщат в полицията, а пък тя от своя страна регистрира заявленията за изчезнали деца.
нали се сещаш, че в някое градче в някоя провинция в индия/пакистан/централна африканска република даже и да има полицаай, едва ли ще ще си направи струда да впише изчезналото дете в регистъра, ад не говорим дали има такъв регистер....
класацията мисля показва доколко в тези страни хората имат доверие в институциите :!:

Вто Юни 18, 2019 3:13 pm
Профил

То само доверието да беше, ама явно не е, проблемът им съвсем сериозен. В Русия се губят в безбрежните гори тилилейски 4 хиляди деца годишно, обаче американските бройки бият всякакви рекорди 460 000. Разбира се, трябва да се намират поне половината от тях, щото иначе Америка щеше вече да се е стопила от само себе си.

Вто Юни 18, 2019 3:32 pm
Профил

Пак грешиш, айде погледни статистиката и я смени на 1000000 млн, май UKи Германия водят :)

Вто Юни 18, 2019 5:06 pm
Профил

Май съвсем са я загазили хамериканците покрай гангстерите, бандюгите, наркоманите и наркодилърите. Нали виждат всичко през златния телец. Съвсем прав е бил виенчанинът Фройд - в Америка има нещо тотално сбъркано, ама май няма нищо несбъркано.

Вто Юни 18, 2019 5:20 pm
Профил

Чудна работа ей ... как толкова сбъркна Амерка събори на колене могъщият СССР с все сателити - направо да му се наначуди човек ...

Вто Юни 18, 2019 5:33 pm
Профил

Това е само временно. :D Сега ще се заформи нов "варшавски договор" с Русия, отлюспената от НАТО Турция, Иран, Сирия и пр. близкоизточна паплач.

Вто Юни 18, 2019 5:43 pm
Профил

А бе ако не беха излъгали Горби, щяха да бутнат източния блок нанай. Пък Турция и Иран с по 90 милионно население всяка да ги наречеш паплач, нещо трябва да ти се е разхлопала некоя дъска у главата.
Струва ми се, че хамериканците искат да си махнат час по-скоро корабчетата от бреговете на Северна Корея, щото корейците вече демонстрираха хиперзвукови ракети, които просто са не способни да прихващат. Ама понеже иранците имат много як научен потенциал, да не се окаже, че ще попаднат и там в небрано лозе.

Вто Юни 18, 2019 6:40 pm
Профил

Пропусна Куба да похвалиш :D

Вто Юни 18, 2019 6:54 pm
Профил
Аватар

докато русия се управлява от разни КГБейци - никога няма да стане нормална държава.
затова e най-добре да я скъсат от санции!
Както и преди така и сега руснаците (по стара традиция) лъжат като дърти комунисти: Чернобил, Донбас, Крим, MH17, Скрипал, оръжия ... нищо хубаво на тоя свят не е дошло от русия!

сигурен съм че някой ден путин ще свърши като кадафи или садам :)

Вто Юни 18, 2019 7:10 pm
Профил

Абе не знам за аерика, ама длаи и във Фройд е нямало нещо сбъркано, че аз тия като него хич не ги приемам. Някой седнал, написл нещо, и някой друг почва да му се възхищава, а то неговите писания като нашите тук, някой нещо мисли, ама длаи е така дали не е , прави заключения на база ограничени наблюдения и анализ ...това не е наука, това е шаманство.
Иначе дали има сбъркано нещо в америка, има много сбъркани неща, както и навсякъде другаде по света, и със сигурнос тмога да ти изброя поне толквоа сбъркани неща в Русия колкото и в САЩ, и във всяка друга страна в която съм живял. Има много неща които харесва и в Русия и в САЩ, като цяло руснаците са ми по-симпатични и приятни от американците като цяло, обиколил съм почти цялата обитаема част на Русия и не малко от руските бивши републики, харесва ми страната, харесват ми хората, и не бих живял там. по същият начин и в САЩ има неща които ми харесват, и САЩ не ми е предпочитаноо място за живот, но ако трябва да избирам САЩ или Русия, ще избера САЩ, мога и да се обоснова защо. Аз съм повече Русофил отколкото Американофил, аз по скоро съм американофоб, но това по никакъв начин не може да промени фактите.
И всеки нормален човек който не се поддава на елементарни манипулации би трябвало да може да прецени сравнително обективно. Тук обаче виждам няколко човека които са крайно необективни по отношение на САЩ и за тях това е олицитворение на всичко лошо, още един двама за които пък САЩ са всичко най-хубаво, да уточня Димитър не е между тях, и също така други за които Русия е най-лошото, съответно най-хубавото. И съм почти сигурен че повечето от тези хора не са били нито в САЩ, нито в Русия, нито в Китай, Индия, Иран .. но упорито защитават своите тези, или това което някой друг им е казал.

Вто Юни 18, 2019 7:31 pm
Профил
Аватар

Айде придържайте се към темата. От сега нататък ще трия всичко, което не е свързано с боинга.

Сря Юни 19, 2019 1:33 pm
Профил
Аватар

Реконструктор написа:
Айде придържайте се към темата. От сега нататък ще трия всичко, което не е свързано с боинга.

Коя е полит-коректната посока в която трябва да пишем за боинга? :mrgreen: :D :lol:

Сря Юни 19, 2019 8:20 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1018 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 68  Следваща