|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 9:27 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8397 Местоположение: София
|
 Re: Хумор
|
| Чет Мар 10, 2016 1:15 am |
|
 |
|
timt
|
Оферта 
|
| Чет Мар 10, 2016 2:45 am |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Чет Мар 10, 2016 3:41 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
От HWBG форума: https://www.facebook.com/thehackernews/ ... 429192460/Можете ли да познаете къде е скрито скимиращото устройство в банкомата?
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Мар 11, 2016 9:46 am |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1756 Местоположение: Варна
|
Закони на Мърфи за войната: - Верният път никога не е лесен. Лесният път винаги е миниран. - Важните неща винаги са прости. Простите неща са винаги трудни. - Ако се съмняваш в нещо, изпразни пълнителя си в него. - Радиостанциите се повреждат само в случай на нужда от подкрепление. - Ако напредваш успешно, значи влизаш в капан. -------------- Лекарски кабинет в затънтено село край Владивосток. - Ето, това е за нерви, това е срещу депресия, а това - за общо възстановяване... - Ъъъъ ... докторе ... друго, освен водка нямаш ли?
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Пет Мар 11, 2016 10:11 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4916 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
По повод първото: сещам се за случая от втората чеченска война дето ГРУ 'подсказало' на неклоклостотин бандити чрез 'продажен' офицер сигурен изход от Грозни по един канал. Този канал се оказал услужливо миниран  за второто: ако си в такова село на студеният гъз на географията със сигурност няма да си чувал за нурофен, парацетамол и други такива. Водката е уникално средство за всичко. ако терапията със 100гр. не помогне увеличаваш дозата 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Мар 11, 2016 1:25 pm |
|
 |
|
velio
|
С оглед на количествата в които я употребяват, не мисля че е твърде уникално 
|
| Пет Мар 11, 2016 3:13 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
Аз като гледам това е цял изкуствен капак 
|
| Пет Мар 11, 2016 3:57 pm |
|
 |
|
HIFI
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Сря Ное 12, 2008 9:59 pm Мнения: 512 Местоположение: София
|
Егати... това не е просто четяща рамка, която се слага върху процепа... това си има отделен екран. Инсталирането му няма как да стане незабелязано...
_________________ I'm debugging my software mostly with soldering iron....
|
| Пет Мар 11, 2016 4:02 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
Кой ти каза че няма как  Това като работи един ден и му стига.
|
| Пет Мар 11, 2016 4:18 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Мар 12, 2016 7:27 pm |
|
 |
|
mitko_el
|
ей тъй съ прай 
|
| Нед Мар 13, 2016 8:25 pm |
|
 |
|
mitko_el
|
СОПА - СДРУЖЕНИЕ ЗА ОПТИМИЗИРАНЕ НА ПРАВОСЪДИЕТО И АДМИНИСТРАЦИЯТА ------------------------------------------------------------ Първите 10 отговора - откази, давани от жените (и какво те фактически означават) 10. Мисля за теб като за брат. (Ти ми напомняш онези свирещи на банджо същества от "Освобождение") 9. Има малка разлика във възрастите ни. (Не искам баща.) 8. Не ме привличаш по "този" начин. (Ти си най-грозния чешит, който някога се е мяркал пред очите ми.) 7. Животът ми е доста объркан точно сега. (Не искам да си пропилявам цялата вечер с теб; или Може да чуеш позвъняванията на всички други момчета, с които се виждам.) 6. Имам си приятел. (Предпочитам домашния си котарак и една доза "Ben and Jerry's".) 5. Не се срещам с мъже от работата си. (Не бих се срещнала с теб ако бяхме от една слънчева система, още по-малко от една сграда.) 4. Не си виновен ти, а аз. (Ти си.) 3. Заета съм с кариерата си. (Дори нещо така досадно и неудовлетворяващо като работата ми е по-добро от това да излизам с теб.) 2. Аз няма да се женя. (Отказала съм се само за мъже като теб.) ... и отказ номер 1, даван от жените (и какво означава) 1. Нека да бъдем приятели. (Искам да стоиш наоколо и в подробности да проследяваш всичките връзки с мъже, които имам. Това е една мъжествена позиция.)
Мъжкия вариант на отговорите ...
Първите 10 отговора - откази, давани от мъжете (и какво те фактически означават) 10. Мисля за теб като за сестра. (Грозна си.) 9. Има малка разлика във възрастите ни. (Грозна си.) 8. Не ме привличаш по "този" начин. (Грозна си.) 7. Животът ми е доста объркан точно сега. (Грозна си.) 6. Имам си приятелка. (Грозна си.) 5. Не се срещам с жени от работата си. (Грозна си.) 4. Не си виновна ти, а аз. (Грозна си.) 3. Зает съм с кариерата си. (Грозна си.) 2. Аз няма да се женя. (Грозна си.) ... и отказ номер 1, даван от мъжете (и какво означава) 1. Нека да бъдем приятели. (Крайно грозна си.) ... и отказ номер 0(2-, 8-, 10- и 16-ичен), даван от компютърен специалист (compliments hankc). 0. Много съм зает с компютърния проект точно сега. (Много съм зает с компютърния проект точно сега. Ох. Ти да не си жена?
|
| Нед Мар 13, 2016 8:50 pm |
|
 |
|
timt
|
@mitko_el, тъй са прави когато даваш прошка ама кат искаш не е баш тъй? 
|
| Нед Мар 13, 2016 9:22 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4588 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Сетих се какво е "кучка" - жена която пуска на всички други освен на теб 
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Пон Мар 14, 2016 12:08 pm |
|
|