|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 9:06 pm
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30858 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Подкуп / комисионна разликата е ного тънка, понякога я няма стига се хващахте за това. А вместо да гледаш изискването към техниката, по добре виж изискването към участниците, там е ключът от палатката.
|
| Пон Авг 12, 2013 3:26 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Кво да му гледам, не се глася да участвам. Разликата тънка ли е дебела ли е не знам, колкото между законно и незаконно е във всеки случай  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Авг 12, 2013 3:50 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Не можах да намеря изискванията към участниците, но погледнах техн.спецификация: http://www.dans.bg/images/stories/obsht ... 082013.pdfТа по въпроса за карто-нещото: " Обособена позиция № 3– доставка на специализиран миниатюрен аудио карткордер. Специализиран миниатюрен аудио карткордер - 1 (един) комплект съдържащ: 1 бр. док- станция; 5 бр. карти. Карта: Честота на дискретизация: до 24 kHz; Динамика: над 90 dB; Минимално време за запис: 10h; Източник на захранване: акумулаторна батерия; Размери: до (90х60х1,5) mm; Тегло: до 7 g. Док – станция: Карто - четец; Връзка с компютър – USB 2.0; Възможност за заряд и от автомобил.
" Драйвери не се изискват, малко по-нагоре за диктофони се изисква " Окомплектован с приложен софтуер за експорт на записите съвместим с Windows 7/Windows Vista/Windows XP и необходимите драйвери;" Малко по-надолу за друга позиция: Размери: максимални (80х10) mm;
Денс уит ме, а.... ========== търтеи и тунеядци.....
|
| Пон Авг 12, 2013 8:05 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Аз исках да кажа че техническите изисквания може да са насочващи, но най-сигурно е да се поставят изисквания къ участника, иначе току виж някой неправилен продал същото нещо .. като с нас горе долу, позволяваме си да подаваме оферти за нещо което сме официален представител и да подбиваме цената на тоя дето си го купува нелегално от турция, как не ние срам .. добре че са хор ана място и са сложили правилните изисквания и към участника, иначе току виж от такива като нас човечеца не можал да се вреди, а гладна мечка хоро не играе както занем.
|
| Вто Авг 13, 2013 1:16 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Авг 13, 2013 9:30 am |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
http://banks.dir.bg/2013/08/13/news14710276.html Явно нещо пак сте ме разбрали накриво... Що така - може би проблема наистина е в мене... Никъде не съм твърдял, че не вярвам да се е слушало по времето на Цвъ Цвъ... Още повече, че имам състуденти дето работят към тия служби... Всикчи слушат и всичко се слуша, но да ми твърдят червените, че Цвъ Цвъ е слушал многократно повече от тях - е това няма кой да ме убеди че е вярно и това е нещото дето ме вбесява..."крадецът вика - "дръжте крадеца" "....  Както и да е де... Живи и здрави...
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Вто Авг 13, 2013 2:10 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Вто Авг 13, 2013 4:10 pm |
|
 |
|
bobyper
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Вто Яну 31, 2006 11:11 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
|
| Чет Авг 15, 2013 4:53 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Мдаа
|
| Чет Авг 15, 2013 7:39 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
То това се знаеше от доста време, ама чакаха КФН да даде разрешение.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Авг 16, 2013 8:16 am |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Чет Авг 22, 2013 1:35 pm |
|
 |
|
Vesko
Ранг: Популярен
|
Ама си е доста грозно на външен вид... 
|
| Чет Авг 22, 2013 1:50 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
Остави другото ами този си е и "изобретател" - каза че работи по избретяването на "нюк-мен" (да ме извинява tgi ама Алф има по добра дефиниця). За който не знае : "Персонална ядрена електроцентрала - най-голямата новост на Мелмак... всъщност и последната !!!"...
|
| Чет Авг 22, 2013 2:28 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Аз само снимка на балкон затрупан с панели (колко ли вата вдига това като го напече слънцето в хубав летен ден? За нощем знам  ). Къде е това дето пише за нюкмана дето и той иска да го прави? Аз името на продукта го влача от 93-а да не е и краят на 92-а дори някъде - ама третата версия нещо се бави, не стигам до това да я направя, и тая година няма да е както гледам, ще карам само на netmca засега.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Авг 22, 2013 4:16 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
Ами те сериите май са от преди тези години. Трябва да проверя. Освен това не помня точно от коя серия е, но е от по-старите серии, където все още Алф го играеше човек (в по новите е робот). Много е вероятно да е от края на 80-те и да имат право върху името нюкмен  едит : Мда. Кратка проверка потвърждава опасенията ми - последния сезон е 90-та година, тъй че най-вероятно, понятието "нюкмен" е от преди тебе. Сори ама да не кажеш, че не съм те предупредил 
Последна промяна Cekins на Чет Авг 22, 2013 6:36 pm, променена общо 1 път
|
| Чет Авг 22, 2013 4:44 pm |
|
|