Отговори на тема  [ 8611 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 575  Следваща
Хумор 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Тук била темата
bongo_x2 написа:
От кога полицаите имат право на стачки и блокажи?

Представяш ли си тези които не са производителни да спират работата на работещите?
Не само уволнение "без почести" но и поне по една условна за един вид рекет и саботаж на работещите в тази държава!
Ще тръгна аз на работа някъде да изкарам кинти и някакво смръдливо ченге ще ме спира за да стачкува че му махат привилегиите. (минимално условна ако не се заяжда много)
Да си ходят половината а на другите да ги дадат но за рекет да знаят че всичко потъва!

П.П по темата: Вибратора има само две степени -> Fuck On и Fuck OFF :D

Вто Ное 03, 2015 11:43 pm
Профил

Мнение Re: Хумор
Интересно
DC/DC p0rn https://www.youtube.com/watch?v=K6om51cr8Mk
Ghz alien tech https://www.youtube.com/watch?v=rahzrPdEeE8

Сря Ное 04, 2015 4:51 am
Профил

ToHu написа:
Абе аз като нищо щях да ги уволня тия както са на куп, и без това полза от тях няма, даже бих се змаислил дали да не им пратя ония за борба с безредиците, да ги закопчеят всичките, да изкарат два дена в ареста и след това уво ама дисциплинарно без 20 заплати. Да видим следващите дали ще протестират.

и аз точно това се чудех... що не излязат сега едни хора с качулки и да налагат с палки протестиращите... :D :D :D

а тая сутрин имаше въпрос по новините - как може незаконни протести да доведат до промяна на решението на правитеслтво?
а аз се питам - нали уж не се преговаряло с терористи....

Сря Ное 04, 2015 1:23 pm
Профил

Ами ако има още желаещи аз съм навит и без качулка да ходя да ги налагам, имам и цяла макара кабел СН, мога да оборудвам поне 200 човека със не многоп добре изглеждащи но перфектно работещи палки ....

Сря Ное 04, 2015 3:31 pm
Профил
Ранг: Професионалист
Аватар

Вчера направих снимка от прозореца на офиса ТАЗИ. Когато успях да стигна там колегите ми казаха, че вече почти са се разотишли и все пак се вижда, че имаше много хора. Всичко е започнало доста организирано и се чудех как не се е стигнало до саморазправа. Когато блокираш толкова много коли все пак хората в тях се изнервят и шанса някой превъртял да излезе не е малък...
През главата ми минаха същите мисли - как ако това бяха учители, лекари или всеки друг щяха да ги разпръснат веднага. Тук нищо подобно не се случи...

Сря Ное 04, 2015 4:52 pm
Профил ICQ
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран
Аватар

Интервю с един овчар:
– Чичо, как минава един твой ден?
– Рано извеждам овцете, вадя шише ракия и пия...
– Чичо, този очерк ще го четат и деца. Вместо шише ракия казвайте книга, вместо пия чета...
– Добре. Рано извеждам овцете, вадя си книгата и чета. По обяд идва Генко с неговата книга и заедно я четем.
Следобед отиваме до книжарницата и си взимаме две книги за до вечерта.
А вечер отиваме при Ванката и там четем негови ръкописи.
=================================================================================================

Млад фермер търси специалисти за фермата си. Явява се един и се представя за зоо инженер, като между другото подхвърлил, че разбира и от езика на животните. Фермерът се усмихнал, хванал го под ръка и тръгнали из фермата. Като минали покрай майка свиня с малки прасенца, той казал:
- Като грухти, казва, че се е опрасила с девет, а тук са осем. Едното сте заклали.
- Вярно е - казал фермерът, - дойдоха гости и трябваше да ги посрещнем.
По-нататък минали покрай блееща овца, която казала, че и е заклано агнето. В дъното на фермата врещяла коза, но фермерът казал:
- Не й обръщай внимание, нека си врещи. Жената беше командировка, а аз бях малко пийнал…

Сря Ное 04, 2015 8:21 pm
Профил ICQ

HIFI написа:
Вчера направих снимка от прозореца на офиса ТАЗИ. Когато успях да стигна там колегите ми казаха, че вече почти са се разотишли и все пак се вижда, че имаше много хора. Всичко е започнало доста организирано и се чудех как не се е стигнало до саморазправа. Когато блокираш толкова много коли все пак хората в тях се изнервят и шанса някой превъртял да излезе не е малък...
През главата ми минаха същите мисли - как ако това бяха учители, лекари или всеки друг щяха да ги разпръснат веднага. Тук нищо подобно не се случи...

Абе ... ако сгазиш полицай брои ли се за престъпление ако не е по служба, че и в нарушение на закона ????? Може би ще ми дадът някакво отличие дори ????? Като ги гледам колко са рехави .... 2-3 минавания и ще разпръснем тълпата.

Сря Ное 04, 2015 8:39 pm
Профил
Аватар

Най-новото от сони...
Прикачени файлове:
okman.jpg
okman.jpg [ 115.25 KiB | Прегледано 1488 пъти ]

Сря Ное 04, 2015 11:13 pm
Профил

ToHu написа:
Абе ... ако сгазиш полицай брои ли се за престъпление ако не е по служба, че и в нарушение на закона ????? Може би ще ми дадът някакво отличие дори ????? Като ги гледам колко са рехави .... 2-3 минавания и ще разпръснем тълпата.

тцъ.... не газене, с качулки и палки требе, иначе се губи иронията :D :D :D

Сря Ное 04, 2015 11:15 pm
Профил

@ToHu, май сънуваш откриването на ловният сезон. :D
Както и да е, пак е някакво постижение до пълно обезличаване. Мисля че е пак напредък за тиха война, сега смятам че ще премахнат синдиката и ще го обвинят за незаконен какъвто си е! Това си е дестабилизация на държавата и би могло да се счете като държавна измяна. (ако има такова желание на магистратите)
Колкото и нескопосана система си представете държава без полиция а циганите повече от образованите, това си е геноцид!
Много се кефя на хората с молбите за напускане сега какво биха намерили на трудовият пазар но това не е злорадство а може би социален експеримент.(от рода:" Пускаш го в гората и се надяваш да си запали огън")

Преди много години гледах подобен филм и определено ще се отплесна много но в филма се развиваше действие как в Германия един човек минал през всички нива на Опел за производство на стартери му закриват филиала.

Чет Ное 05, 2015 12:37 am
Профил
Аватар

https://www.facebook.com/67514442261782 ... 1/?fref=nf

Чет Ное 05, 2015 8:00 am
Профил ICQ
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл

Нещо хумора се напълни с новини от страната, та да върнем малко оригиналната тема:

– Тате, какво значи кул?
– Това е на английски, нещо хубаво, направо страхотно.
– А, добле.

Чет Ное 05, 2015 12:22 pm
Профил
Аватар

Малка бензиностанция в затънтено градче. Спира Мерцедес. Слиза Тайгър Уудс и започва да зарежда.
След като приключва се отправя към касата. Без да подозира с кого разговаря, собственикът отегчено казва сумата.
Тайгър бърка в джоба, вади два пина за голф и портфейл. Разплаща се. Бензинджията го пита:
- Момче, за какво са тези пирони?
- Ами на тях се слагат топките.
Бензинджията замислено:
- Даааа......тия момчета от Мерцедес са помислили за всичко!

Чет Ное 05, 2015 5:32 pm
Профил ICQ
Аватар

Reader написа:
Нещо хумора се напълни с новини от страната, та да върнем малко оригиналната тема:....

да ги навържа нещата :
"Водачи на автомобили в района на Орлов Мост снощи споделиха, че срещу 20 лева са преминавали свободно през блокадата от полицаи."

Чет Ное 05, 2015 7:33 pm
Профил ICQ

Това беше готино. :D

Чет Ное 05, 2015 8:34 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8611 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 575  Следваща