|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 8:27 pm
| Автор |
Съобщение |
|
StiV
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Съб Фев 05, 2005 10:58 pm Мнения: 284 Местоположение: Varna
|
 Re: Хумор
_________________ Господ прощава, тока не. А глада е по силен от тока !
|
| Сря Юли 01, 2015 6:52 pm |
|
 |
|
am stereo
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
Прякори Ако Ана, Катерина и Валентина излязат заедно на обяд, те ще се наричат Ани, Кате и Валя. Ако Михаил, Димитър и Иван излязат заедно на по бира, те ще си викат Мръсен чвор, Дебелак и Пияндур. Пари Мъжът ще плати 2 лева за нещо, което струва 1 лев и му трябва. Жената ще плати 1 лев за стока, която струва 2 лева и не й трябва, но е на разпродажба. Баня Мъжът има 6 предмета в своята баня - четка за зъби, паста за зъби, самобръсначка, шампоан, сапун и кърпа. Средният брой на предметите в женската баня е 337. Никой мъж не може правилно да идентифицира повече от 20 от тях. Спорове Жената има последната дума във всеки спор. Всичко, което мъжът каже оттам нататък, е повод за нова караница. Бъдеще Жената се тревожи за бъдещето, докато не си намери съпруг. Мъжът не се тревожи за бъдещето, докато не си намери съпруга. Успех Успешният мъж е този, който печели повече пари, отколкото може да похарчи жена му. Успешната жена е намерила този мъж. Брак Жената се омъжва с очакването, че той ще се промени, но той не се променя. Мъжът се жени с очакването, че тя няма да се промени, но тя се променя. Официални дрехи Жената ще се облече с хубави дрехи, за да иде на пазар, за да полее градината, да изхвърли боклука, да отговори на телефона, да прочете книга и да вземе пощата. Мъжът ще се облече добре за сватба и за погребение. Събуждане Мъжете се събуждат толкова красиви, колкото са си легнали. Жените сякаш деградират през нощта. Деца Жената знае всичко за децата си - кога са на зъболекар, в кого са влюбени, кои са най-добрите им приятели, какво обичат да ядат, от какво се страхуват и за какво мечтаят. Мъжът има обща представа, че в дома му живеят някакви ниски хора.
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Чет Юли 02, 2015 12:26 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Не хумор
Офтопик е и няма подходящ раздел, просто от няколко дни ми се мота из главата и моля за бърз съвет, че съм забравил кога аз за първи път... Малкият (завършил второкласник), не ще да се съблича въпреки лятото, дори много държи да спи с пижама и завит. На "разпитите" отговаря все по-свенливо и днес се шляпнах по челото: дали не е кривонаучил нещо за секса? Иначе отдавна знае за пчеличките и цветенцата, дори и за кученцата и делфините.
Въпросът ми е (ама без майтап): да му обясня ли тези дни (девет годишен е) директно "хуй в путка"? Не цинично де, с внимателно избрани илюстрации и съвети от лично естество.
|
| Чет Юли 02, 2015 12:57 am |
|
 |
|
syscop
|
Остави детето да се развива  . Може да му е студено...
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Чет Юли 02, 2015 6:57 am |
|
 |
|
stefan63
|
Едно дете второкласник вървяло с баща си през парка. Видяло две кучета да се сношават и попитало тате си що правят. Таткото кротко , внимателно и обстойно му обяснил че си правят детенце кученце. Случило се същата седмица , цъкайки с дистанционното детенцето да попадне на канал за възрастни. Попитало детенцето какво правят лице в лице тъй близко чичкото и леличката. Бащата обяснил кротко и обстойно, че си правят детенце. Малкият кимнал и превключил на детския канал. Минали няколко дни. Една вечер малкият се стреснал нещо в съня си и тръгнал към спалнята - при мама и тате. Отваря вратата, спрял се , погледал погледал и казал - "тате , не така - искам братче, не кученце".
|
| Чет Юли 02, 2015 7:11 am |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
"Поканиха ме да участвам в една от онези реклами за бързи кредити, в която трябвало да изброя уж абсурдна схема за пари. И почвам: "Ставам премиер. Взимам Варуфакис. Гъбаркам се с Меркел. Организирам референдум с огромно Не, а Да-то ще е скрито с невидимо мастило...", и вместо гласът зад кадър да ми каже "Стига глупости, вземи кредит от нас", казва: "Еее, братле, ти ни скри топката, евала, ела да работиш за нас". "
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Пет Юли 03, 2015 2:04 pm |
|
 |
|
HIFI
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Сря Ное 12, 2008 9:59 pm Мнения: 512 Местоположение: София
|
Един дървар мина над реката и си изпусна брадвата във водите й. Заплака от мъка, но тогава Господ му се яви и попита : - За какво плачеш? - Как да не плача, падна ми брадвата в реката и сега не мога да си изхранвам семейството .. Тогава Господ взе от реката златна брадва и попита: - Това ли е твоята брадва ? - Не, това не е моята брадва, - каза дървар . Господ взе от реката брадва от сребро и попита : - Може би това е твоята брадва? - Не, това не е моята брадва - отговори дърварят. И накрая Господ извади от реката брадва от желязо. - Да, това е моята брадва - щастлив отвърна дърварят. - Виждам, че си честен човек и съблюдаваш Моите заповеди, затова вземи като награда и трите брадви. Заживя дърварят щастливо и доволно, но за съжаление съпругата му падна в реката .... Отново заплака от мъка и отново Господ му се яви и го попита : - Защо плачеш? - Как да не плача, жена ми падна в реката .. Тогава Господ извади Дженифър Лопез от реката и попита : - Това ли е жена ти? - Да, това е жена ми - щастливо отговори дърварят . Господ се разгневи : - Ти ме излъга, защо? - Виж, Господи, бих могъл да отговоря, че това не е моята жена. Тогава ти щеше да извадиш от реката Катрин Зита-Джоунс, а аз отново щях да кажа, че тя не ми е жена. Тогава ти щеше да извадиш моята жена и аз щях да кажа, че това е съпругата ми .... Щеше да ми дадеш и трите и тогава аз какво щях да правя с тях? Нямаше да мога да ги изхранвам всичките и никой от нас нямаше да е щастлив ... ПОУКА: Когато мъжете лъжат, го правят с достойнство и в полза на всички.
-------------------------------------------
Доброто образоване е като ерекция - като го имаш се вижда.
_________________ I'm debugging my software mostly with soldering iron....
|
| Пет Юли 03, 2015 7:24 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Днеска ми правиха новата инсталация, обаче гледам че са сложили една червена гайка. Това нормално ли е или са ми сложили някакво китайско менте гайка?
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Юли 03, 2015 7:44 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Абе то не е за майтап, знаеш ли колко такива съм видял, не съм ги видял зачервени но ако се натовари едва ли ще са с друг цвят.
|
| Пет Юли 03, 2015 7:48 pm |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
Туй като гледам е нулевата шина . Голяма радост става като изчезне '0' примерно в един жилищен вход . Която фаза има повечко консуматори почва да го 'играе' нула 
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Пет Юли 03, 2015 8:08 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
.
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пет Юли 03, 2015 10:22 pm |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
Във връзка с отворения хардуер... ето още малко по темата: http://www.dnes.bg/mish-mash/2015/07/03 ... nie.268802
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Съб Юли 04, 2015 12:00 am |
|
 |
|
kasparov
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Сря Апр 05, 2006 9:52 pm Мнения: 877 Местоположение: Разград
|
|
| Съб Юли 04, 2015 9:03 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Абе хардуера не изглежда зле макар и индийски 
|
| Съб Юли 04, 2015 9:55 am |
|
 |
|
dyaneff
Ранг: Минаващ
|
Какво разбира инженерът, когато чуе: • "Опитахме множество различни подходи…" - Все още пикаем срещу вятъра. • "Подготвяме принципно ново решение на проблема… " - Назначихме две студентчета да си блъскат главите. • "Постигнахме координация между отговорниците за реализирането на проекта… " - Вече знаем кого да натопим • "Голям технологичен пробив… " - Устройството си работи нормално, но изглежда адски hi-tech • "Осигуряваме потребителско удовлетворение… " - Толкова сме назад със сроковете, че потребителят ще се радва, че въобще ще си го получи. • "Предварителните оперативни тестове бяха неубедителни… " - Тази гадост изгоря моментално щом включихме захранването. • "Тестовите разултати бяха изключително удовлетворителни… " - Страшно сме доволни, че бракмата въобще заработи. • "Наложи се първоначалната концепция да бъде променена… " - Единственият човек, който разбираше принципа на действие, напусна. • "В процес на реализиране е… " - Толкова е омотано в изолирбанд, че ситуацията изглежда направо безнадеждна. • "Ще се заемем с това… " - Забрави! Така сме се заринали, че не знаем откъде да подхванем… • "Прочетете и подпишете… " - Защо пък да не разпределим отговорността върху по-широк кръг от хора. • "Полезно ни е да чуем вашето мнение… " - Говорете си, ще ви слушаме, докато не почнете да критикувате работата, която сме свършили. • "Да чуем вашата версия… " - Не издържам, да чуя каква глупост ще тръснеш! • "Отбий се да обсъдим… или Мини утре сутринта… " - Ела в моя кабинет, толкова съм самотен… • "Изцяло обновен… " - Нищо не е съвместимо с предишния модел. • "Ударооустойчив… " - Адски тежък за носене. • "Олекотен… " - Малко по-лек от удароустойчивия • "Години на разработка… " - Последната от които за работа. • "Пестящ енегия… " - Само при изключено електричество. • "Без необходимост от подръжа… " - Ако се повреди, просто го изхвърлете. • "Проблемът е технически нерешим… " - О, с това не ми се занимава. • "Зависи от… " - Няма да получиш смислен отговор.
|
| Нед Юли 05, 2015 7:57 pm |
|
|