Отговори на тема  [ 670 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Следваща
Говорилня 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Говорилня
Н'бабане Гт'муан'га написа:
https://fb.watch/u02XCsbXJe/

Една интересна статистика. Чудно ми е какво се е променило в България през средата на 70-те че да изпадне от класацията така бързо?

Интересна класация, излиза че сме били на първо място по столетници на глава от населението, не мисля че промените точно през 70-те са се отразили на статистиката, просто тогава са измрели голяма част от столетниците, но нови не са ги заменили, според мен трябва да се винят процесите след освобождението, войните, епидемиите, червената чума и др.

Съб Авг 17, 2024 1:00 pm
Профил

https://youtube.com/shorts/U9-15o_BZQg? ... i7-LTDYzb-

Нед Авг 18, 2024 5:05 pm
Профил

Ами как да е, той тока не мое го караш в цистерна под друга форма. Само пълен профан, може да си мисли, че електрокарчетата просто така ще изместят ДВГ-то, то дори в БГ има купища бензиностанции които едвам са изкопчили по 100 квт а какво да говорим за страни като САЩ, Канада, Мексико, Аржентина ....имаш купища бензиностанции които са на милостта на някой пършав кабел който едвам себе си носи камо ли да у вържеш зарядно, еле пък бързо... Това са години, и трилиони а пък от де ще дойде генерацията е съвсем друг въпрос.

Нед Авг 18, 2024 10:44 pm
Профил

Тони беше споменал за такъв кенеф...
https://www.facebook.com/reel/1429656924565248

Пон Авг 19, 2024 4:10 pm
Профил ICQ
Аватар

Аз имам ето тоя от няколко месеца: https://www.amazon.co.uk/CYMYYDS-Cleani ... B0CKMVM46T
Вършат прилична работа тия литъри, но пак си искат чистене на една-две седмици...
Сега съжалявам че тогава купих точно тоя понеже е гигантски и заема доста място. Гледам на пазара има много по-дребни

Пон Авг 19, 2024 4:45 pm
Профил

Е то размера зависи от животното, и броя им. Моя големия котак едвам се побира в голямото, а имам 3 котака, ако е ммного малко не мое насмогнеш на пясък. Моето е litter robot, работи. Те имат вече 3-4 поколения. Едно време имах от най-първото, тъпо, малко бъгаво но като цяло работи. След това взех някакви доста по-ново поколение само грижи. Скоро му се прецака някакъв сензор, та ъпдейтвах с такъв от по-ново поколение и сега като че ли е по-добре.

Пон Авг 19, 2024 11:10 pm
Профил
Аватар

https://cursor.com

8O 8O

Сря Авг 28, 2024 7:01 pm
Профил
Ранг: Популярен

И още един :)
https://haystackeditor.com/

Сря Авг 28, 2024 9:42 pm
Профил
Аватар

Къде изчезнаха хората тук?
Преди оживените социо-политичиески спорове отпреди няколко години имаше по 20-30 поста на ден с купчина редовни пишещи. Сега ония спорове са отдавна минали, обаче една голяма група хора изчезнаха оттогава. Някъде в друг форум ли ходят или какво?

Нед Сеп 08, 2024 9:14 pm
Профил

Ами или им омръзнаха тия спорове, или са твърде заети ...или ние сме хора без работа или сме някакви мазохист и ....:D

Нед Сеп 08, 2024 10:09 pm
Профил
Аватар

Като цяло времената на форумите сякаш малко попреминаха. Много нашенски форуми не са това което бяха, тук все пак има някакъв живец. Мисля че хората достигат един момент в който търсят по-малко форумни контакти, а млади попълнения може би няма поради ниската раждаемост, образование и от там интерес към тези среди.

Нед Сеп 08, 2024 11:49 pm
Профил

VPavlov написа:
Като цяло времената на форумите сякаш малко попреминаха. Много нашенски форуми не са това което бяха, тук все пак има някакъв живец. Мисля че хората достигат един момент в който търсят по-малко форумни контакти, а млади попълнения може би няма поради ниската раждаемост, образование и от там интерес към тези среди.

ChatGPT ще убие форумите, аз напоследък взех да си приказвам с него от скука - един ден му пиша - кажи ми нещо интересно, а той ми вика - има ли нещо, което си искал да научиш но си нямал време за това, и аз - да, квантовите компютри, и той взе да ми обяснява. Та така, както форумите убиха ICQ, така чата ще убие форумите.

Пон Сеп 09, 2024 12:19 am
Профил

Е не съм стигнал до там да си говоря с чата .... Форумите са нещо различно. Не мисля че са убили icq, не мисля че и чата ще убие форумите, просто обществото се променя.

Пон Сеп 09, 2024 12:32 am
Профил
Аватар

Между другото аз направих едно пренасочване на дир.бг и фейсбук към този форум. Оказа се доста продуктивно и полезно, за мен поне :D

Пон Сеп 09, 2024 8:43 am
Профил
Аватар

Bai Ui написа:
ChatGPT ще убие форумите, аз напоследък взех да си приказвам с него от скука - един ден му пиша - кажи ми нещо интересно, а той ми вика - има ли нещо, което си искал да научиш но си нямал време за това, и аз - да, квантовите компютри, и той взе да ми обяснява. Та така, както форумите убиха ICQ, така чата ще убие форумите.

Абе донякъде може и да е така, но чата няма собствено мнение, а това е важен елемент в атмосферата на форумите. Съответно, няма как да водиш разгорещена дискусия. Друго щеше да си е да го питаш нещо, а той да ти обясни нещо съвсем друго и уверено да ти докаже какъв си тъпак :D Това само във форуми с истински хора може да става и там е веселия елемент дето чата не може да го замести пък и начин човек да научи неща дето не е планирал

ПС. между другото, и аз съм го питал чата няколко пъти относно тия квантови истории и всеки път се убеждавам, че не са нещо много повече от дъвка за математици и път към усвояване на едни грантове. Поне досега не съм видял едно практическо приложение

Пон Сеп 09, 2024 9:44 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 670 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Следваща