|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 2:52 am
| Автор |
Съобщение |
|
Vesko
Ранг: Популярен
|
 Re: Хумор
- Скъпи, искаш ли да правим секс? - Какво ти става? Късно е. Вече почти съм заспал, уморен съм. Утре ставам рано. - Спи, спи, миличък. Аз говоря по телефона...
|
| Нед Мар 02, 2014 12:27 pm |
|
 |
|
mitko_el
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
 Родителите не ни разбират...
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Пон Мар 03, 2014 10:30 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Мар 04, 2014 1:12 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Аз пък днес ядох бой от жената: като и правих профила във фейсбук въведох за рожденна дата 3/3/1933 и тя досега получава поздравления за рожденния си ден. То много приятели, мама му! Обещах и да я сменя на 1/1/1911 и тя пак ме наби 
|
| Вто Мар 04, 2014 11:18 pm |
|
 |
|
michev
|
|
| Сря Мар 05, 2014 5:03 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Чет Мар 06, 2014 12:43 am |
|
 |
|
logi
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 9:02 pm Мнения: 73 Местоположение: Варна
|
http://www.youtube.com/watch?v=nLwML2PagbYСега ще почнат едни патентни спорове между LG и Мерцедес.
|
| Чет Мар 06, 2014 1:21 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Мар 06, 2014 1:27 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
стари клип4ета са, аз от две години работя по тази тематика за смартофони , та ги следя с радост подобни бъзици  , има и няколко за котки 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Мар 07, 2014 4:05 pm |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
- Свалих си програмата "Почистване на монитора от прах". Стартирах я. Появи се сив екран, на който с големи черни букви беше написано: "Забърши екрана". Бутон за изход няма, диспечера на задачите не се отваря... - И ти какво направи? - Реших все пак да забърша екрана и чак тогава видях малко сиво бутонче "Изход". Идеална програма! --- На един мъж се разболяла жена му и постъпила в болница. След няколко дни той звъни в отделението и пита хирурга: - Как мина операцията? През това време става преплитане на линиите и мъжът е прехвърлен на друг телефон, където техник от автосервиз говори с клиент за ремонта на колата му: - Ние и сменихме задницата... - Задницата?!? Вие сте се побъркали! Тя си имаше много хубава задница! - Дайте да не спорим! Нейната задница беше толкова износена, че нямаше начин да бъде възстановена. Очевидно са я ползвали без ваше знание и са я блъскали по камънаци и храсталаци. Имаше много драскотини по долната част. Буферите бяха увиснали и хлабави. Затегнахме ги. Системата за захранване също оправихме. Очевидно е плюскала много масло, но ние направихме така, че да плюска по-малко. - За това благодаря. Но по отношение на задницата - това е просто наглост! - Дайте да не спорим. Набихме й втулка, разширихме я до нормален размер и постигнахме по-плътно прилягане. Всеки от нас я опита по веднъж. Отначало тя се държеше необуздано - силно подхвърляше, но после го даде равномерно. Утре ще я изпробваме във ваше присъствие, а после може да си я вземете за лично ползване. --- 18-годишно италианско момиче казало на майка си, че вече 2 месеца няма цикъл. Много притеснена майката отишла до близката дрогерия и купила тест за бременност. Резултатът показал, че девойката е бременна. Псувайки и плачейки, майката попитала:
- Коя е тази свиня, която ти причини това? Искам да знам!
Девойката грабнала телефона и се обадила някъде. Половин час по-късно пред къщата спряло Ферари. От него слязъл изискан мъж на средна възраст с посивяла коса и безупречен костюм Армани и влязъл в къщата. Седнал в дневната заедно с момичето и намръщените ѝ родители и казал:
- Добър ден. Вашата дъщеря ме информира за проблема. Аз не мога да се оженя за нея заради семейното и социалното ми положение, но ще поема грижата за нея. Ще платя всички разходи и ще поема издръжката на дъщеря ви за цял живот. Отделно, ако се роди момиче, ще ѝ предоставя Ферари, къща на крайбрежието, 2 магазина, къща в града, вила на плажа и 2 милиона долара в банката. Ако се роди момче, ще му завещая 2 фабрики и 4 милиона долара в банката. Ако са близнаци, те ще получат фабрика и 2 милиона долара в банката - за всеки. Но нямам решение как да постъпя, ако дъщеря ви пометне.
Тук бащата, който до този момент не проронил и дума, станал, сложил бащински ръка върху рамото на човека и казал:
- Пак ще е*еш...
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Съб Мар 08, 2014 1:18 pm |
|
 |
|
jofcho
Ранг: Популярен
|
Всъщност не е много смешно, ама кой от форума беше с подпис за тарикати и балъците.... https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theaterЗа 50 лева на прИмоция е купено...
|
| Сря Мар 12, 2014 10:42 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Мене в един автомобилен форум само дето не ме "набиха", хората експерименти правеха, опитно доказваха, че действа... Научно с формули подхождаха...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Мар 12, 2014 12:05 pm |
|
 |
|
nik
|
с болни хора шега не бива в един форум болните сами се бяха усетили и изтриха цялата тема, но до преди това също налитаха на бой - магнити на маркуча за горивото, ама специални, пак от 50 лева щото другите не действат... след доказаните икономии забелязали, че объркал маркучите и било на някакъв друг маркуч.....
|
| Сря Мар 12, 2014 12:42 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Моля, моля, хайде без свободни съчинения! Устройството се нарича "балъкотроник" и работи повече от добре. 
|
| Сря Мар 12, 2014 12:44 pm |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Подобно на стария виц, и аз сега седя и се чудя: За какво е третия резистор?  Този-паралелно за светодиода. Има коли , които не изключват напрежението на запалката при изваждане на ключа, това ще причини разреждане на акумулатора. Диодът ще свети винаги, ще може да се различават балъците дори нощем и когато не са си в колите. Но пък устройството ще работи непрекъснато, значи ще спестява и докато колата е спряла - т.е. ще връща гориво в резервоара.
|
| Сря Мар 12, 2014 3:35 pm |
|
|