|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 10:11 pm
Още един резил за България
| Автор |
Съобщение |
|
Lupus
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
 Re: Още един резил за България
Опитвала ли си това да го обясниш на дете??? То те обсипва с безброй детски, наивни, но и лишени от всякакво лицемерие въпроси, и ти колкото повече отговаряш, толкова вътрешно усещаш как се изчервяваш, защото лъжеш или шикалкавиш.
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Пон Сеп 19, 2011 9:31 pm |
|
 |
|
Syrius-B
Регистриран на: Пон Яну 30, 2006 2:48 am Мнения: 1248 Местоположение: София
|
Ами трудно е да обясниш разумно, защото не си си дал на себе си разумен отговор - какво всъщност става. Толкова ли е невъзможно да се приеме, че става дума за индивиди с генетичен дефект - с други думи, инвалиди. Точно такива, като слепите, нпр, или без някой крайник, но по рождение и не така видимо. Е, ние не избиваме дефектните, нали,? Защото сме хуманно общество, и даваме възможност на всеки да си живее, колкото му е дал господ. Всяко нормално дете може да го разбере, освен ако вече не му е увредено мисленето от псевдонаучните обяснения за избора на сексуална ориентация и прочие глупости. А също така, може по този повод да се проведе една полезна дискусия, за това, колко грозно и невъзпитано е, да навираш в очите на околните твоето различие от тях. Че всеки има право да е различен, колкото си иска, докато си е негова лична работа. Но до там, защото и другите имат същото право.
|
| Вто Сеп 20, 2011 12:50 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Syrius-B май и ти не си питал въпроси, като малък. Педерасите не са генетично увредени. Техните деца са съвсем нормални. Причината за това да са педераси е в това, че когато са били ембриоми не се е задействал правилно механизма, който прави от момиченчето момченце. Мъжете се различават по една хромозома от жените. Тази хромозома не съдържа информация, как да направи мъж от нищото, а съдържа информация, как да промени едно момиченце, да стане на момченце. Процеса е сложен http://en.wikipedia.org/wiki/Fetal_genital_development и са възможни аномалии, резултата не е точно определен, а е спектър от педерас до супер мъж(супер мъж не е супермен, а е изрод който убива за забавление). Другата причина поради, която хората стават педераси, е когато някой мъж им е направил впечатление, като малки и започват да изпитват фетиш, подобно фетишите към обувки или фетиша да са ти отрязани ръцете и краката. И третия и последния вариянт е социялния. Азис го играе педерас, не защото е тактъв, а защото обществото очаква от него да е, подобно на мъжете в древна Гърция. Там докато не те наебе друг мъж не си мъж. Да твърдиш, че педерасите са генетично увредени, само защото не могат да оставят поколение(теоретически, Азис има дъщеря) е все едно да твърдиш, че всеки който мастурбира е генетично увреден, защото така не оставя поколение.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Сеп 20, 2011 3:06 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Проблема е, че както каза ike, всеки мъж носи педераса в себе си. При някой се отключва, при масовия мъж за щастие - НЕ. Поне засега....
Според мен по големия проблем са не чистите педераси, а педерасткото поведение. Педерастията до толкова стана модерна, че маса мъж се прави на педераст за да е актуален и да е във фокуса на обществото. До толкова сме толерантни към педерастията, че вече едва ли не я насърчаваме у младите. Погледнете келешите от "мъжки" пол по улиците - модерните са с телосложение на Кейт Мос, тесни дрешки, високи ботушки и повече грим от фолкпевица. За жестовете и гласа да не говорим. За тия келеши педерастията е начин на живот. От това мъж не става. Даже и да може да ебе жени, то той никога няма да е пълноценен и полезен член на едно общество - точно обратното, показва пълната му деградация и неспособност да просперира.
Вземете за пример БГ сериала "Стъклен дом". Не ви ли направи впечатление, че по - голяма част от младите герои от мъжки пол, всъщност са точно с педерастко излъчване и поведение? Колкото и тъпо да звучи, за да съществува едно общество има нужда от мъже мачоси, а не от меки китки. Ако трябва да разчитам на човек - бих се доверил по лесно на празноглава 150 кг. мутра, но не и на някой с обърнати китки. Модерните педераси в голямата си част са лигави, непостоянни, нервни, често злобни. Педераст който да работи смислена работа, трудно ще намерите.
Гей паради, Азис и прочие трябва да бъдат ограничавани в достъпа си до обществено внимание. Освен това колкото и да им се ще на хуманистите, мъжете са си мъже. И колкото повече педерастията навлиза, толкова по - остра и кървава ще е реакцията на останалите мъже. На всички завършени мъже ни е заложено на генно ниво противопоставянето на педерастията. Нямам нищо против педерастията ако не я виждам. Но както казва и Тони - като ми се навре демонстративно в очите, освен насилие не може да очаква от мен. Хора като Евгени Минчев, Газис и прочие, освен насилие и жажда за саморазправа, друго нищо не предизвикват у мен.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Сеп 20, 2011 8:51 am |
|
 |
|
MidNighT_SpiRiT
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 12:00 pm Мнения: 450 Местоположение: Plovdiv
|
ike в заблуда си за Азис - това и преди съм го чувал как си бил нормален, но се правел на педераст. Е извинявай ама той си е чист педерунгел ако ще и с жени да спи понякога. Иначе за педерастията - може да бъде генетична (ако това не е генетично увреждане аз съм трамвай) и придобита. Не знам какво е това желание последните десетилетия да се внушава на хората, че едва ли не е нормално и няма нищо лошо в това. Прекалената толерантност и размиването на границите води до загуба на ценности. Интересно до какво ще доведе всичко това...
_________________ for(;;) DoFire();
|
| Вто Сеп 20, 2011 9:16 am |
|
 |
|
medeamona
Ранг: Новодошъл
|
А точно тази отявлена хомофобска реакция не е ли всъщност прикрит страх? Щото някъде у дебелите книги по психология пишеше, че най-яростно отричащите хомосексуализма, са латентни, прикрити такива. Хайде по-спокойно. Един истински мъж няма нужда да набие един гей, за да покаже, че е мъж. А колкото до "модерните" мъже, споко, като гледам вече модата на голи охлюви и оскубани вежди попреминава (което е повод за безкрайна радост у целокупното женско население над 25 години).
_________________Айде сега и на инженери ли ще се правим? 
|
| Вто Сеп 20, 2011 9:21 am |
|
 |
|
Цецо
|
Не става въпрос за потребност от себедоказване. Когато комара ме хапе, не го трепя за да покажа, че съм мъж  Става въпрос за първосигнална реакция. Просто като го видиш, целенасочено да ти демонстрира нагло педерастлък и ръката някак сама тръгва. Не може да се обясни. Иде ти отвътре. Много добре знам за какво говори Тони, защото и при мен отвътре кипва. Като цяло успявам да го контролирам де. Ама то не се знае, знае ли се.... А и тук не говорим за гейове. Те са друга порода. Гей жена например, е почти неразпознаваема в нормалния си живот. Има и гейове мъже, които в живота са си най-нормални хора, т.е. няма го това предизвикателно и антисоциално поведение. Тук говорим за най-обикновенни ПЕДЕРАСТИ, както се казва в оня виц  Хора като Евгени Минчев, Газис, разните му там моделиери и т.н. Като ги видиш и ей така просто за удволствие да ги душиш. А уж минаваме за улегнали хора, ама....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Сеп 20, 2011 9:50 am |
|
 |
|
Syrius-B
Регистриран на: Пон Яну 30, 2006 2:48 am Мнения: 1248 Местоположение: София
|
 |  |  |  | ike написа: Syrius-B май и ти не си питал въпроси, като малък. Педерасите не са генетично увредени. Техните деца са съвсем нормални. Причината за това да са педераси е в това, че когато са били ембриоми не се е задействал правилно механизма, който прави от момиченчето момченце. Мъжете се различават по една хромозома от жените. Тази хромозома не съдържа информация, как да направи мъж от нищото, а съдържа информация, как да промени едно момиченце, да стане на момченце. Процеса е сложен http://en.wikipedia.org/wiki/Fetal_genital_development и са възможни аномалии, резултата не е точно определен, а е спектър от педерас до супер мъж(супер мъж не е супермен, а е изрод който убива за забавление). |  |  |  |  |
Колега, прочел си нещичко, но не което трябва, а и не си го разбрал. Ето това, което не си разбрал, на български По отношение на генетично обусловените дефекти, нещата са наистина сложни. Има дефекти, които се носят от женската част от наследството, но се проявяват при момчетата. Класически пример е хемофилията. тя се предава по женска линия, от майката, но от болестта страдат родените от тази жена момчета. Това са изстъпленията на неофройдистите, които обясняват всичко в живота, с детските преживявания. Не че нямат значение по принцип, но това абсолютизиране е пълна глупост. А това, за древните гърци е също измислица, както повечето "факти" от историята. Никъде не съм казал такова нещо. Както казах по-горе, генетичното увреждане, или ако предпочиташ дефекта по рождение, (може да не е генетичен) е факт, а колкото до социалния фактор - неговото проявление си е наистина въпрос на социална конвенция, или по-точно - въпрос на лошо възпитание. Оше по-ясно казано - простотия
|
| Вто Сеп 20, 2011 10:48 am |
|
 |
|
Цецо
|
Абе то е ясно. Обществото се изпедарастява и в "развитите" държави това се приема за нормално. Ще траем, от време на време, някой ще го отнася физически, да изпускаме парата и така.....
Обаче някъде трябва да се сложи граница.
Защото утре ще поискат и деца да осиновяват. А това вече е изродия.
|
| Вто Сеп 20, 2011 11:12 am |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Е, те вече искат. Изостанал си от модата Мани, че у някой села май за на път да им го разрешат (преди време нещо ми беше минало пред погледа по темата, мисля хамериканци бяха).
|
| Вто Сеп 20, 2011 12:15 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
А бе да, всички я имаме тая първосигнална реакция, ама едва ли и при тебе е свързана с това, че са обратни тия, на които реагираш. Същите и мене ме дразнят горе-долу по същия начин ама сексът го няма в уравнението. Изглежда е афишираната наглост и лакомия, безогледност и т.н. "качества" . На мене поне реакцията ми като видя филм с обратни мъже е просто на съвсем първосигнална погнуса, обръщам се и това е. Но няма омраза. Е на филм с обратни жени не е баш така - ако става поне едната де - човек пожелава да се притече на помощ  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Сеп 20, 2011 5:48 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
някои си показват дупетата, други - пици, трети - режат ленти. каква е разликата? по въпроса за птичките и пчеличките... на вилата има една слива, ашладисана с 3 вида сливи на едно дърво. като на някое дете му дойде възрастта и му забръмчи в главата, го водя да си хапне сливи. няма как да не разбере, че са три вида. и се почва едно обяснение, че на сродни дървета може да са присажда сродно клонче: на слива-слива; на ябълка-ябълка; на круша-круша. после ги водя при ореха и им показвам, че нищо не му е ашладисано на него. няма как орех да ражда сливи. после разширяваме обучението с животните - кучето не може да роди котка, но всякакви мелези между кучета са възможни. и т.н., до конете, магаретата и катърите. те вече се показват по-трудно. накрая - хората. между бели мъж и жена, детето е бяло. между черни - черно. смесени - мелез, като при кучетата. признавам си, досега не съм обяснявал какво дете трябва да се получи между бял мъж и бял мъж 
|
| Сря Сеп 21, 2011 8:37 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
1 бяло момиче, 2 бели момчета и 1 мутант.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Сеп 21, 2011 12:57 pm |
|
|