Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Анкета 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Няма как да не се съглася с Гост-а. За съжаление ситуацията в БГ е точно такава. Има и хора, които разработват и по-сериозни неща, но те обикновенно са за произвеждане извън БГ поради, което дистрибуторите в БГ пак са заобиколени и нямат доставки.

Нед Яну 29, 2006 9:03 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
За съжаление GSM-те не се проектират и произвеждат в България.
Така че нуждата от АРМ-ве колони към нула.
За щастие има достатъчно нерешени проблеми за които и устройства с пикове се справят.
Да не забравяме че совалките летят със 8086.
Проблема не във МиПсовете или в доставките проблема е в идеите.
Какви проблеми да се решат и по важното как.

Нед Яну 29, 2006 9:19 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Румене ти с твоя Протон,не се слагаи при програмистите. Като пораснеш ще даваш акъл.
А ако разсъждаваш така няма да е скоро това. За теб има верни отговори в анкетата на всеки въпрос.

Последна промяна Nikola Kirov на Нед Яну 29, 2006 9:59 pm, променена общо 1 път

Нед Яну 29, 2006 9:56 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Хареса ми комбинацията на rumen :D Мисля си, че всичко зависи от тази комбинация. При мен е примерно: PIC,CCS C,Protel and me . Много ненавиждам PIC, заради многото бъгове и невъзможността да излезнат от тази глупава банкова организация на паметта, обаче след като няма фирма, която да държи на склад примерно MSP,AVR or Z80 embedded, се примирявам и ги използвам. Свикнал съм на простоиите им и предварително знам къде да ги очаквам. Пък и в 70-80% от случаите не се налага да търся друг процесор.
Спокойно може някоя фирма да държи на склад AVR( за MSP430 е по-трудно, тъй като са само в SMD вариант), обаче всичко зависи от това дали оторизирания дистрибутор иска да печели от пазара на дребно или иска да направи няколко удара в годината и през останалото време да си клати краката.

Нед Яну 29, 2006 9:57 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
С Протона не ми пука за банките. :wink:
Направо се родих със него. И със симулацията в Протеуса направо приказака. Че и платките си правя със него вече. Наложи се да свикна с особеностите му. Но си струваше всяка минута за разучаване. Много време се спестява. Даже зарязах Протела.
Преди по голямата част от времето за разработка прекарвах седнал зад бюрото омотан със жици.
Сега си работя легнал в леглото с лаптопа. Със жиците чак на финала или ако трябва да се проиграе нещо по особено.

Нед Яну 29, 2006 11:25 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Сладур.
Просто не се слагаи там където се говори за сериозна работа. Продължаваи да си мигаш с светодиодите и Протона,ако някои ден ти се наложи да правиш нещо по професионално сам ще се ориентираш към верния път. :)
Но начина ти на мислене донякъде ме навежда на мисълта че с това и ще се пенсионираш. PIC i Proton.
Може евентуално да вземеш да се позапасиш с повече пикове че времето им изтича,за да иамаш до старини. :)

Нед Яну 29, 2006 11:41 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Прав си сам се орентирам към верния път.
Въпреки усилията ти да ме дезорентираш.
А пикове си пазаря със записване щото са все по 100 бр.
Като се зная аз неукия какви неща правя. Предствям си при тебе какво е.

Пон Яну 30, 2006 12:01 am
Профил
Аватар

Мнение 
Не ми харесва на къде отива темата, за това ще взема да я заключа.

Пон Яну 30, 2006 12:14 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3