|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 4:04 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Точно сегашния вариант засилва дискриминацията. И точно затова в развития свят, майчинството е толкова кратко, за да не се извиват ръцете на работодателя. Това е и правилния вариант според мен - 6 месеца майчинство, добре платено (100% от заплатата) и после обратно на работа. И достатъчно места в детските градини и ясли. А която иска да си се прави на домакиня, мъжа и да я издържа. А да се намесват тука циганите е излишно. Двата проблема нямат нищо общо.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Май 27, 2013 6:52 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Да така е, двата проблема н ямат нищо общо, ама ако водата идва твърде много на виното или наливаш повече вино или изхвърляш водата ... ясно е че за момента вино нема, т.е. не се множим, време е да изхвърлим мръсната вода ... демек бай мангал. Това азбира с еняма да промени много, ще останат малко повече пари за преразпределяне, но съмсъгласен че с раздаване на пари прираст няма да докараме, май идеята за забрана вноса на презервативи и противозачатъчни е най-добра, съчетано със забрана на абортите. Тогава ще се опре до избора дали да ебем или да гледаме деца ... верно че второто може на много хора да не допада, ама все в един момент ще си кажат абе децата не са толкова страшни .... а и далавера, като прихване след това една годинка чукаш без притеснение ... е после пак стискаш малко ... и пак почваш ... и така .... но то пък не става от първия път, така че няма опасност от пренаселване.
п.с. по циганския въпрос явно не ставам, аз съм имал само даване, не съмвземал ... но пък как им давахме едно време......
Последна промяна ToHu на Пон Май 27, 2013 7:11 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Май 27, 2013 7:10 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Точно така, трябват само достатъчно места в детските градини, нощни дески градини, защото е наразумно човек да се очаква майката цяла нощ да успокоява детето на което на 6 месеца му растът зъбките и реве по цяла нощ. От такава майка на другата сутрин не можеш да й повериш по-отговорна работа от това да реди пасианс. Необходими са и платени кърмачки, които да дават кърма на децата, докато майката е на работа и не може да ги кърми. А всички знаем, че на бебета на които не се дава кърма изостават в развитието си спрямо кърмените деца. Май Цецо трябва да роди 1-2 пъти за да може да се постави в положението на майките, защото знаето приказката на чуж гъз и 100 тояги/хуя са малко.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Май 27, 2013 7:10 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Е ти вероятно си сукал до 25 годишна възраст, щото като ти прочетох излиянията и се почуствах адски изостанал 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Май 27, 2013 7:22 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами да ти кажа спомените от малката са ми съвсем пресни, в момента е на 4. Не знам другите татковци как са, но аз не съм се местил в другата стая, тя спеше до мен, нощем аз се грижех за нея, и мляко и памперси, и да ти кажа не помня да ми е било тежко или проблемно, та не виждам какъв е толкова пробелм за майката. В САЩ хората нямат птоблем, все повече и повеече работят, защо тук да не могат и да искат по 3 години майчински. Жена ми примерно работи до 9-тия месец, след това не можеше защото просто не я пускаха по самолетите, и на втория отново започна да работи, не че е спирала, но тия два не ходеше до офиса .... може да не и е било супер лесно, но не е легнала да се жалва. Така че айде да не караме с тия клишета, едно време прабабите ви не са ги държали по 3 години майчинство а с бебета на по 5 месеца са копаели нивите и не са се оплаквали. М-у другото хем бабите ви са живели по 90 години, хем бебетата са ставали хора, та ....
|
| Пон Май 27, 2013 7:40 pm |
|
 |
|
3aek
|
да ни е честито новото експертно правителство
|
| Пон Май 27, 2013 8:34 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
Като гледам Помияра какъв "експерт" е ...
|
| Пон Май 27, 2013 9:02 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
След грешки в разследването пуснаха (бел. Дедо: и останалите) трима, нападнали медицидо офиса имаме една приятна кръчмика - тиха, дискретна, уютна. хубава манджа, малко по-скъпа, но е приятно. постепенно взе да няма маси по обед, все по-големи софри на добре облечени каки и чичковаци със селски физиономии. на всичкото отгоре почват в 11:30 и до 14:30 няма къде да седнеш. попитах кои са новите звезди - магистрати били. тя съдебната палата е далечко, но явно раковото образувание се разпространява и по-далеч от обичайните места на препитание на въпросните особи. нямат никакви задръжки да вземат цялата кръчма, така хем никой не ги наблюдава, хем могат да си говорят на естествения си разговорен език, без да се напъват с надути фрази.
|
| Пон Май 27, 2013 9:12 pm |
|
 |
|
ToHu
|
ами така е, и те са хора, само ти ли искаш хубава манджичка да ядеш  Ама ... ей сега на входа на южен парк еколози идиоти, спират ме на средата на пешеходната пътека с малкото на колело, да ме анкетират .... не им казах каквото ми дойде да не се учи дребосъка, но като че ли идиотията е все по масово разпространена, тия бяха сигурно от училищния кръжок "бъди идиот".
|
| Пон Май 27, 2013 9:57 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
Човешко е да се греши... ей на аз май сгреших като прибързах да се радвам на цацата.
|
| Вто Май 28, 2013 10:17 am |
|
 |
|
nik
|
в случая не е виновен цацата, а тъпите ченгета които не спазват елементарни процедурни правила, неспазването на които проваля законното задържане и съд, закона го изисква по определен начин... а защо не спазват - по навик.... така работи полицията за да могат всички мошенници да се измъкват от съда
|
| Вто Май 28, 2013 10:44 am |
|
 |
|
Цецо
|
Имам познат в тия среди (разследване). Според него самите закони по които работят са така написани, че и една запетайка да не напишат правилно, се обезмисля законово цялото събиране на доказателства. Според него, като идвали тук западняците се хващали за главата и питали, кой адвокат е писал тези закони... Колко е вярно незнам, той е едностранчив, но според мен всичките по веригата са за бой, от редовата фуражка до тогата.
В случая нещата са повече от странни, защото според мен намирисва на отказ на лекарите да свидетелстват и разпознаят нападателите си. Силно вероятно е, отначало да са ги разпознали, разследващите са решили, че всичко е точно и са събрали останалите доказателства през пръсти. После лекарите ги е хванало шубето и са "забравили" кой точно ги е набил и цялото разследване увисва, защото е лежало основно на техните показания.
|
| Вто Май 28, 2013 12:06 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
ми не е баш така... След като съдът се изказва по същество, значи има започнато производство по реда на НПК. Само прокуратурата може да го започне и то след като се увери, че има налице достатъчно доказателства. Нещо повече, прокурорът по делото отговаря и за процесоално следствените действия. Ако първоначалните доказателства не струват прокурорът не е трябвало да внася делото в съда изобщо. Даже е подсъдно, защото обвинение без доказателства се нарича тормоз. Ако в разпитите и последващите действия нещо се е объркало, то пак прокурорът носи вина, защото по закон той кара влака... Лекарите също няма как да се отметнат, това може да стане на по-късен етап, когато защитата оспори фактите. В случая изобщо не е даден ход на делото, което значи че дори не е имало съмнения в доказателствата. Просто така работи съда, първо се разглежда само обвинението (дали е в юрисдикцията на съда, дали е допостимо и т.н.) и ако то не е тотално осрано се дава ход, за да може защитата да го обори.
|
| Вто Май 28, 2013 2:00 pm |
|
 |
|
MidNighT_SpiRiT
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 12:00 pm Мнения: 450 Местоположение: Plovdiv
|
Честита ви нова тройна коалиция! Следващите 4-ри години вече не ме интересува евтиният театър, наречен "българска политика".
_________________ for(;;) DoFire();
|
| Сря Май 29, 2013 11:34 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
e, добре дошъл в клуба! аз от 20 години не ходя на театър, телевизора го пусках май по нова година да гледам съпругата на юлияна, за вестници пари не съм давал може би също двайсетина години.
|
| Сря Май 29, 2013 11:39 am |
|
|