| Автор |
Съобщение |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
В Хърватия заловиха българин да шофира с 234 км/чне съм аз! мене ме стигнаха чак на границата бяха се натъпкали трима души на някакво мерцедесче. гледам ги в огледалото, че се пънат нещо, изобщо не ми дойде на акъла, че са куки. викам им - абе, момчета, колата ваша ли е? ще я съсипете, бре! че и натоварена, не е за такива скорости таз трошка... смяхме се, майтапихме се. минах с три зелени и обещание да карам под 200 вече. там по принцип не те закачат за 150-160. но и магистралата позволява, пък и съм минавал десетки пъти и знам къде с колко дава настилката.
|
| Сря Юли 31, 2013 3:29 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Абе ти добре си се разминал ... иначе и аз не съм. Но иначе си ни глобиха за няма нищо, в дубровник една улица която води към крепоста, била видиш ли ендопосочна, да ама ние не сме влезли от началото а от една от пресечките а то нямаше никакаъв знак а и се движеха коли ... успяхме да спазарим да платим фиш че иначе искаха и до съда да ни карат.
|
| Сря Юли 31, 2013 4:03 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Нас ни изръсиха 300 евра за 2 коли.... и това е половината сума, щото платихме кеш на място. Щото бяхме спряли в аварийната да си полафим... Ми полафихме си с хърватските фуражки.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Авг 01, 2013 8:21 am |
|
 |
|
ToHu
|
Тия са много надъхани, не само за това. Пред хотела, абе всички хървати спират отпред и никой нищо не им казва, ние спряхме колата да натоварим и веднага наизкочиха не можело там да се спира. Как не може бе, как да товаря, не можело. Викам а тия как са спрели, не може вика .... обясних му на чист български за майка му баща му и цялата им фамилия, той ме и разбра, и зарзах там колата за 2 часа. Идва по едно време мениджъра ама господине ... и на него така, щял да вика полиция, викай викам, ама с по ячък паяк че е 3 тона каруцата .. трябваше да тръгвма, иначе още 2 часа щях да я държа те така да им е весело. Няма много добри впечатления, и полиците се заяждаха за глупости, то тая глоба дето я отнесохме айде, ама на два пъти пак да ни глобят, размина се ама те се заждаха за глупости, нещо като тов ана цецо, ама даже и магистрала не беше.
|
| Чет Авг 01, 2013 2:06 pm |
|
 |
|
3aek
|
новини от най-демократичната и свободна страна в света  търсиш в Гугъл "тенджера под налягане" и "раница" ... на сутринта анти-терористи ти идват на гости http://www.theatlanticwire.com/national ... hes/67864/после tgi бил параноичен 
|
| Чет Авг 01, 2013 10:43 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Аз като знам какви неща търся ... почва да ме е страх да ходя натам, и без това последния път държаха самолета заради мене, то верно беше в деня на атентата и един като почна да разпитва ама какво правя, ама защо толкова често влизам ... досега не ги бях виждал и на излизане от УС да разпитват и проверяват.
|
| Чет Авг 01, 2013 10:49 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Сря Авг 07, 2013 6:43 am |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
http://auto.dir.bg/news.php?id=14652832Май се разгаря търговска мини-война. Изглежда, на едните им е писнало от чиновнически евро-простотии, на другите - някои да правят каквото си искат , без да им пука от нищо. Французи и германци са се заяли здраво и май нямат намерение да отстъпят, да видим докъде ще стигне....
|
| Пет Авг 09, 2013 10:18 am |
|
 |
|
Цецо
|
Ами в случая немците са прави, за охладителния агент де. Сума ти приказки и нормативи за да вкарат преди години 134-ката, сега на някоя брюкселска зелка и платили да рекламира новия газ и айде юруш да изправяме пак краставиците. Нали 134-ката беше безвреден, за това ни го налагаха...
Същата свинщина като с енергоспестяващите ламби, дето скоро ще ги забранят за да набутат ледовете...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Авг 09, 2013 12:25 pm |
|
 |
|
Цецо
|
|
| Пет Авг 09, 2013 12:29 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Прекрасно! И тъпите ченгета в банката кво им хрумнало, да го съдят за измама защото не си прочели дребния шрифт в договора, нещо, от което печелят ежедневно в обратната посока... 
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Авг 09, 2013 3:28 pm |
|
 |
|
velio
|
Хмм, интересно.... Най-големия привърженик на теорията на конспирацията дори не заподозря такава..  Тая новина освен по българските сайтове никъде другаде я няма. Типичен пример за това как преписват едни от други. Очаквах да намеря повече инфо но не, само БГ сайтове  . Очевидно е измишльотина. EDIT: Поправям се. Намерих статията в руските медии. Просто са сбъркали името на човека.
|
| Пон Авг 12, 2013 12:06 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Остава да ни кажеш за коя точно теория за коя точно конспирация и за кого става дума  . Или вече дресурата е стигнала до посягане само към ключа на лампата, няма нужда и да я светне някой - ако нещо не е казано по телевизора от поне няколко казвар(к)и -> ясно, "теория на конспирацията". Мале мила, къде си Олдъсе къде си да видиш прекрасния си нов свят  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Авг 12, 2013 12:41 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Вто Авг 13, 2013 6:37 pm |
|
 |
|
velio
|
Човек, говори нормално. Изпитвам трудности да разбера какво искаш да ми кажеш. Не знам каква е тая мания да се говори по тоя изкривен начин. Та като цяло имах предвид теб в предния си пост (  ) и това че прие веднага нещата без да потърсиш инфо от друго място (дали си търсил не знам, така приех). Предполагам че друго неясно няма... Може би малко съм те закачил.
|
| Сря Авг 14, 2013 1:41 pm |
|
|