|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 6:31 am
| Автор |
Съобщение |
|
MYXATA
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
охх чета, чета.. и
само до таз картинка ми се свежда коментара 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Фев 04, 2009 3:50 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Фев 04, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ами откак сме в евросъюза, нашите нямат голямата дума. Както виждаш във всички вериги магазини се продават вече не малко евростоки (говоря за храните, защото са най интересни). И докато хляб е трудно да домъкнеш от Германия, то колбаси например вече има масово. Оня ден пък си купих немски картофи (вкусовите качества на евроефтинджосите на българския пазар не коментираме). Та възможността за картелиране вече е по-ограничена, това имах предвид. Това например не важи за захарта де, щото там самия Евросъюз се грижи за картелирането, но за салама определено важи.
И не съм казал, че в София взимат колкото в Кьолн. Съвсем, точно, обратното казах - че не сравнявам доходите с немските (ясно е че са 2 до 5 пъти по високи), а с гръцките и португалските.
Логичния въпрос - щом цените в Бг и Гърция са равни, е ли е възможно българина доходите да са коренно различни? Нали не мислим, че българина е някакво чудо на природата и може да оцелее с три пъти по-малко храна, потребява три пъти по-малко ток и други комунални услуги (егати energy сейвърите сме), колите ни са три пъти по икономични и пр. Ако погледнеш стандарта на живот на София и Атина е един и същ, цените били същите, а пък заплатите официално били три до пет пъти по ниски... е няма как да стане.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Фев 05, 2009 9:08 am |
|
 |
|
Цецо
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Фев 09, 2009 8:28 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
 nowa moda tellefonni izmami...
|
| Вто Фев 10, 2009 11:57 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ъъъъ....
аз така и не разбрах от тоз журналистически материал как от предплатена карта може да се инициира разговор за "9 евро на час"?
без участие на операторя няма как да се вдигне тарифата (май). в този случай няма какво да говорим за измама, тва си е бизнес
също не ми е ясно как може да те натоварят, когато ти звънят (и не с в роуминг)
ако някой знае, да ми пусне е ЛС, ще изкупя наличнити предплатени карти в картала и ще делкаме после
|
| Вто Фев 10, 2009 12:17 pm |
|
 |
|
Цецо
|
 Re: nowa moda tellefonni izmami...
 На мен не ми отваря статия, а само изброени телефони в чужбинско  :):)
|
| Вто Фев 10, 2009 1:20 pm |
|
 |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
Това не е за тук, но не знам всъщност за къде е
http://bulgaria.actualno.com/news_221035.html
|
| Чет Фев 12, 2009 12:11 pm |
|
 |
|
Syrius-B
Регистриран на: Пон Яну 30, 2006 2:48 am Мнения: 1248 Местоположение: София
|
Голяма част от официалната история на днешните европейски страни е чиста измислица - в името на националистическите идеи през 18 и 19 век.
Хубаво е, че постепенно се чуват и гласовете на тези историци, които предпочитат да застават на страната на истината и търсят обяснение на фактите, вместо да ги пренебрегват защото противоречат на официалната политика.
|
| Чет Фев 12, 2009 7:59 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
|
| Съб Фев 14, 2009 5:06 pm |
|
 |
|
Цецо
|
http://news.ibox.bg/news/id_2059625012
Айде предизборната агитация се почна. Май пак става актуален девиза - "Скрий паспорта на баба си - спаси България!".
Пешо Тъпото вече каза че парното в София нема да се вдига (що, как нема значение, партията повели...), сега чакаме да пуснат кебачетата.
Абе некъде има ли такъв предизборен цирк като в БГ? Ама то за прост народ - елементарни циркаджийства.
Абе бате Гойко каза там едни работи. Най-лошото не е, че ги е казал. Най лошото е че е прав 
|
| Чет Фев 26, 2009 2:01 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Цецо,
мамка му ако на следващите избори и аз не си поискам 2-те кебабчета и бира на някой предизборен митинг!!!
ще кажа:"-Кам'ги кибабчетата"
да им видя реакцията
и тази щуротия с платените гласове... ако вземат да турнат по един гавазин с една торба пари на входа на избирателната секция и да дава по 10лева на взлязъл да гласува човек, избирателната активност ще е поне 80% и няма да има незаконно подкупване на малцинствата:!:
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Фев 26, 2009 3:58 pm |
|
 |
|
nobodyshadow
Ранг: Почетен член
|
Тя тази тяхна агитация колко други хора агитира дето стоят,гледат и не са гласували преди да гласуват.Хубавичко ще си го втъкнат тез избори ми се струва...
Не се знае бабите какво ще направят Атака-та на бая пенсионери е промила мозъците.
Изобщо тез избори ще са ми много интересни,ясно-цирка е гарантиран. 
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Чет Фев 26, 2009 4:42 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Преди години някой по BBC Worldservice четеше някакви grafiti от някъде,
май Финикс Аризона беше: "Do not vote, you only encourage them".
Практичният превод на това тук би бил обаче "Не гласувайте, само ги легитимирате"...
Те от насърчаване нямат нужда тия тук.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Фев 26, 2009 5:49 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Мда, това е добре, ама бабичките не дочуват, тъй че лозунга е по-скоро нескопосано агитиране да заровим главата в пясъка, мерак за опрашаващите из отзад ...
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Фев 26, 2009 11:23 pm |
|
|