|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 10:12 pm
| Автор |
Съобщение |
|
HCL
Ранг: Форумен бог
|
 Re: ChatGPT
От създателите на ChatGPT https://worldcoin.org
|
| Вто Юли 25, 2023 4:00 pm |
|
 |
|
Bai Ui
|
Такива Orb устройства тук в Англия има само в Лондон - 3 на брой, не съм чак такъв ентусиаст да се разкарвам до там за да се регистрирам. И после къде ще ми се сканира ириса - по телефона ли, не е много ясно. От друга страна, тук в Англия имаше услуга където се проверва идентичността на човека, който кандидатства за някакъв сертификат - примерно за криминално минало - че нямаш нарушения глоби и т.н., тази услуга се правеше от пощенските офиси, може и да има потенциал идеята.
_________________ “Intelligence is the ability to adapt to change.” Stephen Hawking
|
| Вто Юли 25, 2023 5:42 pm |
|
 |
|
HCL
|
На мен ми е по-интересно какво целят с цялото упражнение. Събиране на база данни с биометрична информация? Крипто-валутата според мен е само камуфлаж. На Алтман трябва два пъти да му четеш между редовете какво бръщолеви
|
| Вто Юли 25, 2023 7:25 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Чата ми се издигна в очите. Питах познат за някакви не особено сложни неща на верилог. Опита се да ме препрати към "чата". Казах му че не ми се занимава с глупости. За да ми покаже, че бъркам, задал въпроса на чата и ми препрати скрийншотове. Първия път чата объркал решението. Втория път също. За да покаже постоянство, и третия път успял да го сгреши. Иначе обяснява подробно и авторитетно, кое за какво служи, какво прави. Страшна джаджа. Успя да ме впечатли. Три опита за решаване на един и същ елементарен проблем, с три грешки. На баба му и тъпия калкулатор... 
|
| Пет Юли 28, 2023 4:21 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Не става за нищо използваемо, но пък може да пише речи за политици, те така и така говорят само глупости.
|
| Пет Юли 28, 2023 5:19 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
|
| Пон Юли 31, 2023 9:14 am |
|
 |
|
velio
|
За дълбоки проблеми не става. Но според мен е идеален да ти даде отправна точка, пък ти от там да си търсиш решение сам. Понякога е достатъчно да ти подскаже кой точно термин да използваш в търсачката...
|
| Сря Авг 02, 2023 2:05 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Сря Авг 02, 2023 2:12 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Айде стига бе. След още някоя година и ние май ще ходим на село да гледаме овце/пилета. Не съм ги пробвал и не вярвам да правят добри платки, ама кой знае как ще са след години. Нещата почват да губят смисъл в общ план май...
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Сря Авг 02, 2023 2:32 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Ай стига бе, ама ей на  Виж, ако направят едно такова за драйвери и апове за андроид и ябълки по задание, ще стане мнооого интересно. Най-хубавото е че АИ-то трудно ще го накарат да грабне поялника. Както и да - ако некой е пробвал или ще пробва, да пише. Рек може да премести статията близко до Алтиум, аз съм сигурен че Алтиумци не спят също.
|
| Сря Авг 02, 2023 2:41 pm |
|
 |
|
velio
|
Имаше клипчета в тубата. Общо взето май са кадърни колкото нормален ауторутер, със всичките му там глупости и завъртулки дето ги прави. Т.е. нищо особено.
|
| Пет Авг 04, 2023 3:10 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
От клипчето което е за нещото интегрирано с кикада аз не видях нищо кой знае колко интересно или интелигентно, правиш нет лист на ръка  Може да е някакъв помощен тук, ама ми е много интересно как описваш компоненти, щото това което показват няма грам смисъл. Вземи един тъп терминален блок, има по 10 разновидности от всеки растеж, как аджеба го описваш ...терминален блок,5.08 стъпка, от две части, с пружинни контакти, вертикален вход на проводниците и болтове за осигуряване ....и тук сега почваш да мислиш ама това лие, той блока го искам да е хоризонтален, да е на вюрт, да е зелен, да е а 250 V и поне 10 A .... и като вземеш да описваш всичко и .... Или го съкращаваш до съвсем елементарни неща, 4 пинов конектор свързан Еди как си ....за да ти надраска схематила, и после ходиш избираш компоненти. И докато опишеш една схема аз съм я начертал 5 пъти 
|
| Пет Авг 04, 2023 5:19 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
абе тоя чатГПТ колкото повече му вдигат версията все по тъп става... задавам му въпрос: изреди всички невротрансмитери, които са отговорни за Епилепсия казва: GABA, след моя упоритост добавя Аденозин само тези ли са ????? .... добава още 5 !?!?! ... и нито един от тези 5 нито е невротрансмитер, нито изобщо е всързан с организма
някой ще бере яко ядове...
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пет Авг 04, 2023 7:13 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Aми то на чатгпт и подобните нему, целта не е да те направи по умен, а точно обратноъо. И ако ползваш да речем 1 годона активно, хич няма и да ти прави впечатление колко наистина е броят на Нервотрансмитерите.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Авг 04, 2023 9:10 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
старата версия на същото преди малко ги изреди чинно като по учебник и пак скри Аденозина... - след моя намеса го постави втори по значение и на сичкото отгоре ме похвали колко съм бил "любознателен"
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пет Авг 04, 2023 9:35 pm |
|
|