|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Окт 04, 2026 2:06 am
| Автор |
Съобщение |
|
head_up
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
 Re: Новини от страната
Че по-лесно се прави на салатка, нали?  Тц-тц-тц...
|
| Чет Авг 23, 2012 1:54 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
А двойна поддръжка на щангата не искаш ли? Тогава вече ще са абсолютно доволни! 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Чет Авг 23, 2012 2:06 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
http://en.wikipedia.org/wiki/PluotМай някой току що се е събудил от сън 
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Чет Авг 23, 2012 3:07 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Тука в двора има едно вече почти заминало си дръвче, посадено (като всички останали) от баща ми, то даваше едни сливопраскови. Май бяха гладки отвън, инак просто праскови на вкус бяха. Ама не съм сигурен за гладкото, аз не понасям допир с праскова и на ум та и тия не можех да ги пипам, ако и да са били гладки. Белени ги ядях, то аз и праскови ям белени  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Авг 23, 2012 3:47 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Тая фобия и един роднина я има и не може да ми обясни какво толкова му е дразнещото, та да не можеш да докоснеш праскова?!
|
| Чет Авг 23, 2012 3:56 pm |
|
 |
|
tgi
|
Ми втриса ме едно такова, самата мисъл (то е само там де) за докосване с пръсти ми е много неприятна камо ли с език/устни. То не е да не мога, ама е толкова неприятно, че бая огладнял трябва да съм та да си струва мъката  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Авг 23, 2012 3:59 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
 |  |  |  | tgi написа: Тука в двора има едно вече почти заминало си дръвче, посадено (като всички останали) от баща ми, то даваше едни сливопраскови. Май бяха гладки отвън, инак просто праскови на вкус бяха. Ама не съм сигурен за гладкото, аз не понасям допир с праскова и на ум та и тия не можех да ги пипам, ако и да са били гладки. Белени ги ядях, то аз и праскови ям белени  . |  |  |  |  |
Хм, сродна душа... В Шивачево има такова дръвче (синя кайсия му викат). но костилката и вкусът е като праскова. Приличат на тумбести сини сливи ( и на цвят го докарват). И аз не понасям мъх от праскови и ям само голите, а дори белени избягвам от класическите.
|
| Чет Авг 23, 2012 3:59 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Аз с прасковата проблем нямам, но ако си спомняте едно време имаше едни подвързии за тедрадки и учебници, които не бяха гладки а с някаквва много финна шарка, т.е. не шарка а тъй нареченият сатен, те това и аз не мога да го пипна, и настръхвам само при мисълта за тая материя.
|
| Чет Авг 23, 2012 4:00 pm |
|
 |
|
tgi
|
Тия тука и външно са (по-скоро бяха) като праскови, само дето са гладки. То затова се и задействат бръмбарите в главата ми от тях, ако изглеждаха като сливи не бих имал тоя проблем. Е аз и сливи не ям де щото все не вярвам, че вътре не са пълни с червяци и други предавки, ама то аз съм си канибал явно, най-вече на месо налитам  .
|
| Чет Авг 23, 2012 4:03 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
tgi, ами ако е някоя леко вълнясала кака, как ще се справиш с глада ??
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Авг 23, 2012 4:22 pm |
|
 |
|
tgi
|
Е на такава дето да има ефект баш на праскова не съм попадал  . Но и в това отношение съм много капризен та в по-екстремална ситуация съм си обречен на гладна смърт, предполагам  .
|
| Чет Авг 23, 2012 4:51 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
АААА, НЕ! На тия псевдоучени да им се отнеме финансирането и титлите... Вместо да докарат сорт сливи с ферментационен рандеман поне 80%, те ги кръстосват с кайсии... Ми то кайсиите колко пущат - 5% някъде.
|
| Чет Авг 23, 2012 6:38 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12156 Местоположение: Гьотеборг
|
значи ясно защо народа го е страх да милва мъхнати тарантули  (аз не съм опитвал все още, но нямам фобии от праскови - само ги измивам)
|
| Чет Авг 23, 2012 6:44 pm |
|
 |
|
3aek
|
и какво сега ще казват в Троян? - ти за КайСлива не ставаш 
|
| Чет Авг 23, 2012 8:14 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
 аз от малък си чакам къстоската на прасе със стоножка  да има 100 бутчета... ама нейсе, нема интерес в тази насока и това си е...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Авг 24, 2012 2:39 pm |
|
|