Ей, добре сте се помайтапили докато ми е пушела главата!
Навремето бях публикувал дори координатите на къщата в която живеех ама сега заради търсачките ще спомена само, че "Занзибар" се намира между ЗакинтоШ и Итаки.
Записах си подробен лог (с молив и тетрадка), статистиката ще я обработвам после, но броячът на тръгване беше 30-на километра, до София 870км и вкъщи над 1400км, грубо казано 8/6 или 4/3.
Обаче този път изненадах Софията по тъмна доба, карах си по средата на платното, полицейската хайка играеше на "бъз" и не ми обърнаха внимание: посред нощите ги мързеше пък и нямаше как да огледат колата камо ли номера.
Оттам нататък с малко късмет направо се прибрах без излишни проблеми!!!
Още на тръгване забелязах, че баба Рено е заела спортна стойка, т.е. на щангист, и това добави допълнителни удивителни в "бордовия компютър"

Много бях навит да я претегля ама текезесарските кантари са отдавна буренясали... Обаче по равното пак си поддържаше 140, до 160 този път не стигна дори по нанадолнище ама и аз не рискувах.
Иначе: прибрах се вчера по обед ама синът и аз имаме рожденни дни и чак сега ни оставиха на спокойствие.
Освен това сме в нова къща, вчера сефте приспа някой в нея, за интернет и кабелна да не говорим.
Пуснах лаптопа на жената и веднага намерих мощен интернет ама след малко - нъцки. Изкарах гръчкото оборудване и се оказа, че тапсията е толкова голяма, че добичето се чуди откъде да си отхапе - мъка, мъъъка! Пък като видях рутъри Pirelli направо се зачудих що да си пущам интернет ама нейсе - 10на лева не са пари. Пък и сега няма да имам време да го играя сисадмин на махалата, виж след време ще си вдигна скоростта с донаждане на няколко комшийски (имам идея как).
Ай, доскоро!
П.С.: Обаче щото софиянци мнооого се майтапеха с бат Бойко той им скрои номера на китайката: не им оправи околовръстните но за сметка на това им направи скоростна магистрала до Перник

Виж, за останалата част от страната му свалям шапка: пътища небутвани от комунистическо сега са проходими и в голяма степен новички.