Отговори на тема  [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Тръгвам да се връщам 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Тръгвам да се връщам
Само се закачаме, де.
Бонго писа, че София му е долу-горе по средата на 1300 км път.
Е затуй вметнах за дестинацията В родината , не в гръцко.

Чет Окт 17, 2013 7:33 pm
Профил
Аватар

Бре, Бонго, кажи от кое село си. Ще пусна сигнал където трябва, че пренасяш канабис от гръчко и го складираш в плевника. Така ще ти осигурим ескорт до родните места. :lol: :lol: :lol:

Пет Окт 18, 2013 8:20 am
Профил

Вече би трябвало да се е прибрал ...

Съб Окт 19, 2013 5:45 pm
Профил

На южната дъга има много плът...та не е сигурно.

Съб Окт 19, 2013 6:20 pm
Профил
Аватар

Ами казвал е кой е острова (само с координати) и коя е дестинацията тука - Дуранкулак е далече а неговат дестинация е съвсем близо до там :)

Нед Окт 20, 2013 6:24 pm
Профил ICQ
Аватар

Ей, добре сте се помайтапили докато ми е пушела главата!
Навремето бях публикувал дори координатите на къщата в която живеех ама сега заради търсачките ще спомена само, че "Занзибар" се намира между ЗакинтоШ и Итаки.
Записах си подробен лог (с молив и тетрадка), статистиката ще я обработвам после, но броячът на тръгване беше 30-на километра, до София 870км и вкъщи над 1400км, грубо казано 8/6 или 4/3.
Обаче този път изненадах Софията по тъмна доба, карах си по средата на платното, полицейската хайка играеше на "бъз" и не ми обърнаха внимание: посред нощите ги мързеше пък и нямаше как да огледат колата камо ли номера.
Оттам нататък с малко късмет направо се прибрах без излишни проблеми!!!

Още на тръгване забелязах, че баба Рено е заела спортна стойка, т.е. на щангист, и това добави допълнителни удивителни в "бордовия компютър" :) Много бях навит да я претегля ама текезесарските кантари са отдавна буренясали... Обаче по равното пак си поддържаше 140, до 160 този път не стигна дори по нанадолнище ама и аз не рискувах.

Иначе: прибрах се вчера по обед ама синът и аз имаме рожденни дни и чак сега ни оставиха на спокойствие.
Освен това сме в нова къща, вчера сефте приспа някой в нея, за интернет и кабелна да не говорим.
Пуснах лаптопа на жената и веднага намерих мощен интернет ама след малко - нъцки. Изкарах гръчкото оборудване и се оказа, че тапсията е толкова голяма, че добичето се чуди откъде да си отхапе - мъка, мъъъка! Пък като видях рутъри Pirelli направо се зачудих що да си пущам интернет ама нейсе - 10на лева не са пари. Пък и сега няма да имам време да го играя сисадмин на махалата, виж след време ще си вдигна скоростта с донаждане на няколко комшийски (имам идея как).
Ай, доскоро!

П.С.: Обаче щото софиянци мнооого се майтапеха с бат Бойко той им скрои номера на китайката: не им оправи околовръстните но за сметка на това им направи скоростна магистрала до Перник :)
Виж, за останалата част от страната му свалям шапка: пътища небутвани от комунистическо сега са проходими и в голяма степен новички.

Нед Окт 20, 2013 11:16 pm
Профил
Аватар

Добре дошъл, Бонго! Радвам се, че си пристигнал безаварийно.
"Сеното" прибра ли? :lol:

Айде влизай в час с околомръсното и новото удължение на ускорителя за елементарни частици.

Чет Окт 24, 2013 9:53 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13