Отговори на тема  [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1025, 1026, 1027, 1028, 1029, 1030, 1031 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
Абе чесане на крастата го разбирам да научиш нещо от цялата работа, има хиляди други начини да чоплиш линукс или андроид за които не е нужен осцилоскоп, ама копи-пейст от интернет на няколко стъпки за да докараш функциите на по скъпия модел вече не ми се вписва в учене или чесане, не че плащам лиценз за уиндоуса, ама поне не се самозалъгвам че активацията я правя за чесане на краста...

И това с кражбите е малко попресолена манджа на западняците, точно тия дето надават големия вой че всички им били окрали технологиите всъщност те най много са крали през годините, и от към въпросните технологии (повечето от които са купени/придобити по съмнителни начини или направо откраднати чужди разработки) и от към ресурси от които пряко или косвено сависи въпросното развитие
Точен пример за "крадеца каза дръжте крадеца"

Чет Дек 28, 2023 2:51 pm
Профил
Ранг: Почетен член

nik написа:
Груби, радвам се че сме на едно мнение :) макар да не разбирам как уж сме на едно мнение, а все се промъква някоя опорка от западната пропаганда като отправна точка....

Груби, чиляка и от сарказъм не разбира! Смях :) Дето се вика "ти го плюеш, той ти вика че вали".
Скопа вече го ползвам за хоби, тая година стария да съм го включил един-два пъти. За работа си има роби, те да си купуват каквото искат.
nik написа:
И това с кражбите е малко попресолена манджа на западняците...

И тук си невероятно прав, както винаги - те Моторола копираха нашия СМ601 и направиха МС6800. Епъл и те откраднаха ПрВеца... Мръсни капиталисти... Абе направо фашисти!

Чет Дек 28, 2023 5:22 pm
Профил

t_i_t_o написа:
За работа си има роби, те да си купуват каквото искат.

Странно се изразяваш, сякаш си вярваш че ти не си от тях :D

А след толкова бръщолевене на чужда пропаганда, каква е вероятността да се повтори историята и отново да се окажем на губещата страна, както през втората световна?
Щото ние сами вземаме решенията и не сме роби нали така...

Чет Дек 28, 2023 6:24 pm
Профил

Кое точно е пропаганда, моторолата или епъла?

Чет Дек 28, 2023 6:46 pm
Профил
Аватар

Е ти не знаеш ли че Возняк е учил в ТУ?
Сега остава да се сетиш защо са го изпратили да учи тук, а не в албанския ТУ... :mrgreen:

Чет Дек 28, 2023 6:58 pm
Профил

Тук нещо за албанските и българските реотани ли говорим? То ако ще е така, по-добре в расия да беше учил, руските часовници-най бързите часовници! :)

Чет Дек 28, 2023 11:35 pm
Профил

Айде пак ...

Пет Дек 29, 2023 12:13 am
Профил

ToHu написа:
Айде пак ...

Ник пак си го търси със свещичка ... що ли винаги все той е замесен.

Пет Дек 29, 2023 12:32 am
Профил

Ама разбира се, ако не съм аз то ще е путин виновен...котка по гръб не пада...

Между другото, все повече признаци има че от хамериката подготвят почвата да вкарат цяла европа във война, не са само нашите продажници тагаревци и магаревци дето скачат по команда и пригласят на военните лобита отвъд океана
https://news.bg/int-politics/niderlandi ... usiya.html
Дано фалират по скоро преди да въвлекат и други държави в техните си интрижки

Пет Дек 29, 2023 2:03 am
Профил

Как точно го виждаш тоя фалит не знам, преди да фалира САЩ ще фалират всички западни икономики, в това бъди напълно сигурен.
Отделно тук медиите вече 2-3 месеца подготвят почвата за решаване на проблема с преговори. Вече не се говори за победа на Украйна, не се говори за връщане на територии, в момента се говори, Украйна да е в положение в което да може да има по-силни позиции за преговори. Да продължават д се публикуват и типичните новини колко самолета са свалени, колко жертви е дала русия и т.н. те скорошна в политико, в тоя тон стил излязоха няколко :https://www.politico.com/news/magazine/2023/12/27/biden-endgame-ukraine-00133211
Като цяло от месеци нещата с в посока как да се измести вниманието на зрителя, и как лайното да се опакова така, че да мине за шоколад милка.

Пет Дек 29, 2023 7:46 am
Профил

Незнам как ще фалират, но нещо трябва да се промени, защото очевидно не идва нищо добро докато имат силата да създават конфликти.

Виждам къде какво "отразяват" медиите, въпреки версиите които представят едва ли някой някога е вярвял че украйна ще победи, по скоро да създава главоболия на русия, до последния украинец...

Въпроса е дали американците ей така изведнъж ще мирясат след украйна или вече търсят други балами да поемат щафетата... щото като слушам нашия продажник тагарев, сега и тоя на холандия, сякаш вече са готови да ни хвърлят в чуждата битка

Пет Дек 29, 2023 9:22 am
Профил

Съмнява ме да има друга битка, ако приемем, че в началото наистина са били толкова заблудени и не са били наясно какво ще се случи, то в момента са. Няма нужда дори от разузнаване, за да си наясно че военният потенциал на Русия в момента е много по-сериозен от колкото преди да започне войната. Това за което украйна се моли с месеци и и се доставя троха по троха, в Русия се произвежда да не кажем за ден но за седмица, нищо от това не отива на фронта, т.е. в момента се трупат резерви от ново и модернизирано оборудване. Този процес тече от доста време, и става все по-ефективен, Русия е произвела в пъти загубената бронетехника. Отделно мобилизацията все така продължава, но отново почти нищо от това не отива на фронта.
Ако в началото армията им е била зле организирана и повече бутафорна, след 2 години на конфликт това със сигурност не е така. За нищо от това няма нужда нито от шпиони, нито от сателити, достатъчно е да се следи какво се случва на местно ниво.
Предполагам на всеки в НАТО му е ясно, че ако преди 2 години може и да е имало някакъв шанс да речем Украйна да си върне Крим и да се навреди на Русия икономически, то вече не само украйна но и цялото НАТО не могат да постигнат нищо ефективно, а САЩ със сигурност нямат никакво намерение да влизат във война лично.

Пет Дек 29, 2023 6:11 pm
Профил
Ранг: Напреднал
Ранг: Напреднал

Тони аз не съм военен експерт и не знам как точно ще се уталожат говната които забъркаха руснаците ,но Аз имам ясен спомен от видео индустрията на 80те и вярвам всички помните любимият сюжет с евил раша ... после доиде "перестройката" и се случи нещо фундаментално - Русия получи ШАНС да се цивилизова !
Започна да членува в престижни формирования , получи технологий , беше привилегирована в доста сфери !!
Уви глубинният народ , не оцени тази привилегия /не ми се коментира причинно - следствената връзка / , и ... пак ги очакат тъмни и тежки години на изолация и страх.

:cry:

Пет Дек 29, 2023 7:49 pm
Профил WWW
Аватар

petko_sz написа:
после доиде "перестройката" и се случи нещо фундаментално - Русия получи ШАНС да се цивилизова !
Започна да членува в престижни формирования , получи технологий , беше привилегирована в доста сфери !!
:cry:

Аз не съм специалист по руските дела, но какво значи "да се цивилизова"? Защото ако е да имат ток и топла вода, те и сега си ги имат. А ако цивилизоването се определя по броя айфони в населението или по големината на гей-парадите... ами правилно са си поели пътя настрани от "цивилизоването" според мен и към определянето и запазването на собствената си култура. Дори ако ме пита някой, България трябва да поеме спешно по същия път, поне докато следващото поколение все още могат да четат, че за по-следващото и такава гаранция няма да има

Пет Дек 29, 2023 9:03 pm
Профил

petko_sz написа:
Тони аз не съм военен експерт и не знам как точно ще се уталожат говната които забъркаха руснаците...

Ще мине време, ще оттекат в канала. На някои демократични люде(държави) ще им останат петна, които ще миришат дълго след като излязат причините довели до осирането...

Пет Дек 29, 2023 9:10 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1025, 1026, 1027, 1028, 1029, 1030, 1031 ... 1075  Следваща