Отговори на тема  [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1012, 1013, 1014, 1015, 1016, 1017, 1018 ... 1080  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от страната
Какво точно значи "български интерес"? Аз лично тия неща ги тълкувам по най-елементарния начин - нещо в национален интерес е добро за хората на съответната нация, или поне за голямата част от тях. В тая светлина, действия които не водят до подобряване на живота на хората не са в национален интерес.

Сря Сеп 27, 2023 10:34 pm
Профил

Бабане, точно затова го питам колегата ник да обясни защо според него българския интерес съвпада с руския а не с американския. Явно е наясно какъв ни е националния интерес - нека го сподели аргументирано. Аз не съм наясно. Нямам претенции да решавам кое е добро за хората и кое не. Айде тези които са наясно ако обичат да разяснят на нас невежите. Само, че силно се съмнявам да каже нещо съществено освен да размахва пръста как всички били разбираш ли зомбирани само той не бил.

Сря Сеп 27, 2023 10:40 pm
Профил

Няма как да обясня нещо което не съм казвал, още по малко на невменяем бот....

Относно решаването - точно това правиш ти - решил си че американския интерес бил в наша полза и трябва да продължаваме да изпълняваме заповеди от чуждо посолство и да съсипваме държавата , решаваш че цяла държава трябва да приеме еврото щото на теб ти било удобно докато пътуваш, т.е. мислиш си че ти 1 човек с твоите невменяеми заключения и виждания представляваш цялата държава

Има и такива шофьори по улицата, дето си карат все едно са сами на поляната.... иначе обичате да говорите за "цивилизования свят"

Много жалко че проблясъците които имаш че нещо не наред не успяват да пробият през матрицата, и продължаваш да циклиш с неадекватните заключения, включително и неща които не съм казвал

Чет Сеп 28, 2023 8:08 am
Профил
Аватар

Русия ни обяви за враг. Що да не дадем ракети на Украйна, за да му е гадно на врага. И останалите ракети и части от комплексите ще отидат там.

Чет Сеп 28, 2023 10:52 am
Профил

nik написа:
Няма как да обясня нещо което не съм казвал, още по малко на невменяем бот....

Относно решаването - точно това правиш ти - решил си че американския интерес бил в наша полза и трябва да продължаваме да изпълняваме заповеди от чуждо посолство и да съсипваме държавата , решаваш че цяла държава трябва да приеме еврото щото на теб ти било удобно докато пътуваш, т.е. мислиш си че ти 1 човек с твоите невменяеми заключения и виждания представляваш цялата държава

Има и такива шофьори по улицата, дето си карат все едно са сами на поляната.... иначе обичате да говорите за "цивилизования свят"

Много жалко че проблясъците които имаш че нещо не наред не успяват да пробият през матрицата, и продължаваш да циклиш с неадекватните заключения, включително и неща които не съм казвал

Така, така ... кажи си де, защо ако изпълняваме заповедите на руското посолство не съсипваме държавата а ако изпълняваме на американското я съсипваме? Каква ще да е разликата?

Чет Сеп 28, 2023 10:56 am
Профил

Вече казах че не мога да давам обяснения за неща които не съм казвал, но разваления грамофон още си цикли...

Единия невменяем, другия още не е разбрал кой е враг и защо... да се чуди човек как оцелявате.... толкова безмозъчни единствено на държавна работа назначени по семейна линия съм виждал, щото по приятелска линия не се търпят чак толкова зле

Последна промяна nik на Чет Сеп 28, 2023 11:10 am, променена общо 3 пъти

Чет Сеп 28, 2023 11:04 am
Профил
Аватар

Добре че сте вие да помислите да доброто на страната, че без вас съвсем уйде... Или пък е без "де"...

Чет Сеп 28, 2023 11:06 am
Профил

А-бе едно е ясно - когато човек и болшинството хора в обществото са пасивни - това позволява много малък кръг добре организирани и мотивирани "активни" да определят живота им. А хората са пасивни вероято заради мързел или неразбиране, че няма как те да не правят нищо и да очакват, че някой друг ще се заклати да свърши каквото и да било в техен интерес ...

С негласуване единствено се изразява позиция за липса на доверие към "избраните" на изборите с малцинство, но от това не следва нищо позитивно за негласуващия.

Вероятно трябва да се започне някаква активност от долу на горе. Примерно от живеещите в един вход, после тя да прерастне в активност на живеещите в целия блок, на кварталната улица, на хората от квартала, общината, града/селото, окръга и държавата ... Всъщост нямам представа как да стане, но с пасивност определено няма как да стане, защото "кучетата си лаят, а кервана си върви" ...

Чет Сеп 28, 2023 1:35 pm
Профил

Към вредната пасивност бих добавил и други вредни навици втълпени от западната пропаганда от сорта на "кой не скача е червен" и "хамериканците мислят за нашето бъдеще само трябва да сме послушни"

Чет Сеп 28, 2023 2:01 pm
Профил

nik написа:
Вече казах че не мога да давам обяснения за неща които не съм казвал, но разваления грамофон още си цикли...

Единия невменяем, другия още не е разбрал кой е враг и защо... да се чуди човек как оцелявате.... толкова безмозъчни единствено на държавна работа назначени по семейна линия съм виждал, щото по приятелска линия не се търпят чак толкова зле

nik написа:
Към вредната пасивност бих добавил и други вредни навици втълпени от западната пропаганда от сорта на "кой не скача е червен" и "хамериканците мислят за нашето бъдеще само трябва да сме послушни"

Т.е. искаш да кажеш, че това което казваш не са руски интереси и, че всъщност руснаците нямат нищо против да даваме оръжия на Украйна и много искат да слушаме американците. Но ти не си като тях и си против тези неща, така ли?

Чет Сеп 28, 2023 2:37 pm
Профил

Каквото съм искал да кажа - вече съм го казал, и няма нищо общо с развалената плоча която въртиш вече 5 поста един след друг

Чет Сеп 28, 2023 3:02 pm
Профил

Т.е. признаваш си, че защитаваш руските интереси?

Чет Сеп 28, 2023 3:06 pm
Профил

Признавам единствено че нямам нужната квалификация за правилното лечение от което имаш очевадно нужда

Чет Сеп 28, 2023 3:08 pm
Профил

Следващия път като се появиш тук да повтаряш руската пропаганда те чака същото ...

Чет Сеп 28, 2023 3:10 pm
Профил

Същата развалена плоча с малоумни изцепки?
Ти верно си невменяем :D
Следващия път като запикаеш отново кръв при поредната новина която противоречи на малоумните ти теории че видиш ли хамерика се грижи за нас - ще си взема бира и картофки докато ти гледам сеира как се гърчиш в жалките си опити да изкривяваш всичко и се надяваш нещо да ти пасне на теорията

Чет Сеп 28, 2023 3:14 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1012, 1013, 1014, 1015, 1016, 1017, 1018 ... 1080  Следваща