|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Окт 04, 2026 5:40 am
мале, мале да се чудиш, да се смееш ли, да плачеш ли....
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Прост е българина. Ама мноооого прост. Тъп и прост. Нямам друго заключение по въпроса
p.s. аз съм българче.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Фев 08, 2008 11:27 am |
|
 |
|
ji4ka
|
Ей затуй няма да получиш заменка от Катил.
Споко! ББ като земи власта шъ ги опрай. Слага Болен за земеделски министър и шъ видат те изглед към морето, ама от Анадола. 
|
| Пет Фев 08, 2008 11:50 am |
|
 |
|
Цецо
|
Шът недей. Само това ни липсва, етнически конфликт на балканите, га в бялата къща, семейство Клинтън се стяга за власт. Ще ни изсипят няколко стотин милиона долара върху главите под формата на обеднен уран с хуманитарна цел.... 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Фев 08, 2008 12:23 pm |
|
 |
|
rumen
Ранг: Почетен член
|
Тъй, тъй, преклонената глава сабя не я сече.
|
| Пет Фев 08, 2008 3:10 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Ами зависи как гоп гледаш - питай сърбите как се чувстват изправени горди и .... обезглавени 
|
| Пет Фев 08, 2008 3:14 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Ами ... факти ... факти, това е проекта за разлог, пари се наливат инвеститори бол. Шабла, но не е само шабла, надолу на юг какви проекти има планувани, ама екото много вдигат врява ... в атя държава с еналиват пари те така, за стой та гледай. Тук голф игрищата вървят с екстри около тях. За сащ знам как е, но и тма строежа не е много евтин, примерно във вегас къща в зоната на някой от луксозните голф игрища почва от 1 млн, дори къща е пресилено, апартамент с 1 спалня да го наречем в двуетажни къщички, сега цената може да е поспаднала ама едва ли е с много, та .... колкото и да вложиш си се изплаща.
|
| Пет Фев 08, 2008 5:02 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Вегас в момента е на първо мястов САЩ по форкложъри (демек банката взема къщата, защото човека не може да плаща) и съответно по спад на цените. На второ място е Флорида - там наскоро имаше следната реклама "Buy one vacation home, get one free"  .
|
| Пет Фев 08, 2008 6:14 pm |
|
 |
|
zz_stefanov
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Дек 26, 2005 3:19 pm Мнения: 336 Местоположение: Varna
|
Бъдещето е в голфа!
За целта ще се приемат тезиси за неговото развитие за 20 години напред. За изпълнение на поставените в тях задачи ще се изгради ДСО "Голф" към министерството на туризма. В последствие, на петата година ще се установи, че е необходимо прилагането на специални административни мерки за ускоряване на развитието на отрасъла и поради необходимоста от по ефективно управление ще се създаде министерство на Голфа. В рамките на същото ще се развие дейноста по усвояване на чуждестранния опит по организацията на Голфа. За целта отговарящите за сектора ще се наложи да ираят непрекъснато голф по всички краища на света. В БОК ще се създаде секция по голфа и ще започне да се лобира пред МОК, голфа да стане олимпийски спорт, а България да стане домакин на олимпийските игри през 2080 г. , където да се представим 2 два отбора...
.... към 2033 г. държавните чиновници ще установят, че държавата не е добър собственик. Ще се предложи отрасъла за приватизация. При приватизацията предимство ще има само национално отговорния капитал . При одита ще се установи наличието само на един Голф-3, потънал до главините в задния двор, на цена 1 лев.
Всички прилики с електрониката, роботиката и тежкото машиностроене преди 1990 г. са сучайни.
национално отговорен капитал - термин използван от Жан Виденов в реч пред бабичките срещу чорбаджиите. Рарбира се от самосебеси кои са му притежателите.
|
| Пет Фев 08, 2008 6:40 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Е това поне лесно се оправя  , двете ще се движат комплект, така на едната няма да се налага да потъва, а на другата няма да се налага да изплува 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Фев 08, 2008 7:52 pm |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
старо ви е инфото - вече имаме само 1 подводница ("Слава"!? и май ми е наборче) ... наскоро я постегнаха за да гони морски талибани
_________________ путинофили: "иди н***й"
|
| Пет Фев 08, 2008 7:58 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Брех да ми се не види  Коя се е споминала ? Тази дето потъваше, или тази дето не изплуваше ?
А бе за какво са ни ? Бай'Нато нал' ни закриля, така само дертове, коя да потъва, коя да изплува  А какво да кажат австрийци, швейцарци, чехи, словаци, унгарци, сърби дето и една нямат ? Техните подводничари чакат да запраска някой дъжд и рипат у локвите.
Накъде избива политиката на правителството ? Ами ето накъде:
Да вземем Косово, нямат море, ще го отцепят в скоро време на Сърбия. Србт'е също немат море, е къде ще 'одят на почивка ? В Буугаарскооо. Ето затова трябва да има голф игрища, да има къде косовори и срб'и да си хортуват гуша за гуша. Няма да има и нужда от стикове, нито от топки. Те по принцип си се движат с чифтета си, така че ще имат достатъчно разгърнат площ по наш'те голф игрища. Хубаво е обаче голф игрищата да се разполагат около мингисярските гета, да може да има къде да рикушират топките от чифтетата. Ще се получи естествено регулирана на роумската популация. Освен това ако се сцепи некое чифте, ще има къде да се изпробва след ремонта. Всички ще бъдат СТаЩливи и доволни...
А Вие сте тръгнали да се кахърите за някакви си 320 млн. ? Е, не бива така, гледайте в пИрспИктива...
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Фев 08, 2008 8:09 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
нарочно ли изброи държави дето нямат излаз на море?  явно не схванах тънкия хумор...
това лято се мотах там при нашите... и на пристана имаше две подводници ... но като че ли една може да плува като подводница...
интересното е, че и на двете имаше по една чиния на булсат-ком - демек вахтените да си гледат... голем майтап - гледаш нещо ръждаво и изтъпанена една сателитна чиния
а иначе имаше няква врътка(зависимост) между това имаш ли подводници и това колко мили са ти териториалните води
да не мислите, че иначе ще държат 1000 тона ръжда с безумна поддръжка? - щото например нямат право да излизат в морето ако нямат костюми за спасение от незнам си ква дълбочина... да ама 1 костюм= 20к(приблизително незнам точно) едно време руснаците са ни ги давали за без пари сега понеже сме нато-гащници - и цените са едни такива нато-експортни
да не говорим за акумулаторите... и т.н
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Фев 08, 2008 9:53 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Чакайте бе аз що си мисля че едната изгоря? И на мен ми се мота че е само една...
Иначе най-готиния спомен от тия подводници ми е от преди 15 тина години. Седя си аз на Траката (вилна зона на Варна), по бързи сметки към 500м пряко от плажа. И в тоя момент усещам едно бумкане. По- скоро усещам, по- малко чувам, щото беше доста нискочестотно. Абе все едно дизел на 100 тина оборота да работи. Питам хората около мен, що за шум е това. Викат ми - ааааа подводницата минава. Ходи на терасата я виж. И верно минаваше. Начи поне на 800-1000 метра навътре в морето трябва да е била. Правете си сметката за какъв шум говорим да я усетя на 1,5км.  .
Иначе на един приятел баща му навремето беше офицер на едната. И ми е разправял че вътре само капитана и готвача имат собствени легла. Екипажа спи по земята или който е късметлия върху торпедата. Иначе навремето щъкаха из цялото море - чак до СССР стигаше. Сега се съмнявам че ще посмеят да я изкарат от канала....
Скоро (преди 5-6 години) бях ходил да я зяпам на сухия док. Жалка картинка... Последно знам че зора беше за батериите.
|
| Пет Фев 08, 2008 10:04 pm |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
спомням си че за едната купиха батерия ВАРТА за 1000000$ ама то беше преди 10-на години
за втората не си спомням кога са я "оптимизирали"
може да е послужила за 1-вия милион на някой (по светлия пример на Ил.Павлов)
_________________ путинофили: "иди н***й"
|
| Съб Фев 09, 2008 10:59 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
бе няма какво да се лъжем,
тия неща(подводниците) са много скъпи, даже и за дребни части и детайли...
да не говорим за обучение на персонал, поддържка...
така, че ако няма някаква изгода(например териториални води т.н.), направо си е ужас:!:
познавам хора дето са плували на тези нашите подводници... ама сега са пенсионери отдавна и имат по 70г трудов стаж(1 год се брои/се е брояла за 3 на подводната служба).. е верно, че са били 3 месеца в морето, после три месеца нещо като в морето ама на сушата - демек не плуват ама си стоят в базата нямат право да си стоят в къщи и т.н. кога са си били в къщи незнам направо...
а сега във войската -> кетъринг услуги поръчваш си за утре какво искаш да ядеш, избор от незнам си колко яденета...
и като гръмне някой близо до тях се насират тихичко в гащите и плачат огорчено, че не били подготвени за военни действия
е това е сега славната българска армия
така, че незнам какво да кажа трябва ли или не да имаме подводници...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Съб Фев 09, 2008 2:20 pm |
|
|