| Автор |
Съобщение |
|
3aek
Ранг: Форумен бог
|
digikey не дават дистрибуторски права на никой в БГ нито им пука дали ще имат при тези обеми
Акерман и К1 вкарват по нещо но като нормални клиенти и няма гаранция че същата седмица ще имат много поръчки за да разделят транспорта, предполагам от някоя от тези две фирми си искал офертата
|
| Съб Мар 25, 2006 9:14 pm |
|
 |
|
Stanislav
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Окт 17, 2005 4:44 pm Мнения: 342 Местоположение: Стара Загора
|
това което ще напиша е истина и ме шашна като ми го казаха-преди година си поръчах по един човек който пазарува веднъж годишно от америка-елементи за над 1000$ и ми каза че имат много хубави ТДА7294/3-били в кутиика на която пишело филипс и в нея имало радиатор с вентилатор,болтчета,силиконова паста и керамична подложка и тва в кутиика голяма колкото кутия за паста за зъби и му поръчах 2 броя(по 18$ броя)тои ми ги носи и гледам схемата по приложеното описание и правя платка,купувам елементи и сглобявам-резултат=>звук сравним само с двигател(ДВГ) на дърворезачка  и токова яко греене че един радиатор от 5kW тиристор се загря до 20 градуса за 45 минути докато мерих напрежения и токове  след 7 месеца връщам цялата втора кутиика неразпечетана и оня ми казва че в магазина след като е казал че колоните бръмчат ужасно те изцепват- this is not audio power amplifier,this is 433MHz power amplifier for PWM modul in Switch Mode Power Supply !to work this schematic you must insert a powerful MOS-FET tranzistor on the hight frequance linear out if you don't RESPECT this specifications the chip shell be DAMAGED  !кажете ми как коже да има такива продавачи в такива реномирани магазини  просто не проумявам  давам милиони(дето ги нямам  )ако някъде по света има магазин в които като вляза ще ми обяснят не някви небивалици за 433 мегахерцово импулсно а ще ме насочат към по добър елемент(в нашите магазини могат да ти предложат само марково менте като в повечето случай може да си взел само корпусче с изводи  )
_________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
|
| Съб Мар 25, 2006 10:29 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
TDA7294 е разработка и производство на SGS-Thomson... 
|
| Нед Мар 26, 2006 8:53 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Не, не става въпрос за тези две фирми. Апропо - Digikey вече пазарувам през Акерман, товарят ме с някакви проценти, но определено са далеч от десетки долари за доставка на чипове за под 10$. И по мое впечатление имат достатъчно поръчки за да не ми отрязват главата до кръста за доставка. Е сроковете са 2-3 седмици, чакат хората да им се съберат неща, но това е положението. В Европата е тъй.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Нед Мар 26, 2006 9:45 pm |
|
 |
|
MIPS
Ранг: Ориентиран
|
IGBT малко несам съгласен с тебе,това или някои тее излъгал или си го сънувал  , и къде намеси и филипс в цялата работа,какви са тия цени за тази скапана интеграла  ,
|
| Нед Мар 26, 2006 9:59 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
IGBT стиго си писал глупости в тоя форум.
Реконструктор няма ли да го спреш тоя келеш?
Този магазин за които спомена първо е доста голям и сериозен магазин. Аз съм им дългогодишен клиент и такива проблеми не е имало.
За втория ти пост
Един куп глупости,изобщо се учудвам как някои се връзва и ти отговаря толкова културно.
|
| Нед Мар 26, 2006 10:32 pm |
|
 |
|
Stanislav
Регистриран на: Пон Окт 17, 2005 4:44 pm Мнения: 342 Местоположение: Стара Загора
|
това че ти не си имал проблеми не означава че е невъзможно аз да имам  не мога да разбера защо от целия форум само според теб пиша глупусти  просто след 1 седмица ще имам цифров фотоапарат и тогава ще стане ясно дали говоря глупусти 
_________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
|
| Нед Мар 26, 2006 10:40 pm |
|
 |
|
MIPS
Ранг: Ориентиран
|
Не само Никола мисли така и аз мисля че 90% от писаното в форума от теб са глупости 
|
| Нед Мар 26, 2006 11:49 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
IGBT аз мисля да не чакаш до получаването на цифровия фотоапарат, а само до 1 април. Какво ще кажеш а? 
|
| Пон Мар 27, 2006 12:24 am |
|
 |
|
asp
Регистриран на: Сря Фев 22, 2006 6:27 pm Мнения: 376 Местоположение: plovdiv
|
В наща китна родина хората масово работят работи които не разбират особено продавачите нямат идея кво продават.
Аз купувах шевна машина и продавачката не можа да я пусне защото не знаеше че работи на ток и съшествува кабел с щепсел - агония.
|
| Вто Мар 28, 2006 1:29 pm |
|
 |
|
TEDDY
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Сря Мар 29, 2006 6:16 pm Мнения: 5 Местоположение: stara zagora
|
 Re: некоректни търговци
_________________ todor
|
| Сря Мар 29, 2006 6:25 pm |
|
 |
|
TEDDY
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Сря Мар 29, 2006 6:16 pm Мнения: 5 Местоположение: stara zagora
|
ПОНЕЖЕ МНЕНИЕТО НА КОЛЕГАТА ПРЯКО ЗАСЯГА МОЯ МАГАЗИН,МОГА ДА ОТГОВОРЯ СЛЕДНОТО.
ЗА ПЕРИОД ОТ МЕСЕЦ НАЗАД НЯМАМЕ ПРОДАЖБИ НА ПОСОЧЕНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ.ВСИЧКИ НАШИ ПРОДАЖБИ СЕ СЛЕДЯТ И СА ЗАПИСАНИ В СЪРВЪРА НИ.АЗ ЛИЧНО ЩЕ СЕ ИЗВИНЯ ПУБЛИЧНО И ЩЕ ВЪЗСТАНОВЯ ДВОЙНО СУМАТА НА КЛИЕНТА НИ,АКО ГРЕШКАТА Е В НАС.
МАГАЗИНА НИ РАБОТИ ОТ 1991г. И ВИНАГИ СМЕ СЕ СТАРАЛИ КЛИЕНТИТЕ НИ ДА СА ОБСЛУЖЕНИ КОРЕКТНО И ТОЧНО.
С УВАЖЕНИЕ ТОДОР ПЕТРОВ.
_________________ todor
|
| Сря Мар 29, 2006 6:37 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
Ами дали нямаме некоректни купувачи ...........
Лесно пишем срещу търговци и магазини, а много рядко се досещаме за
нашето поведение.
@IGBT
Човекът ти е отговорил и очаква да уточниш само кога е станало,
за да се поправи възможния пропуск. Но дано не си сънувал....
Нищо лично 
|
| Сря Мар 29, 2006 8:03 pm |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
А бе имам един въпрос ей така между другото: Как изглежда 2Т3511 ? Корпус, маркировка ?
|
| Сря Мар 29, 2006 9:43 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Обикновено в малките магазини не се издават касови бележки, тъй че няма как да се засече кога, какво, на кой е продадено.
И при мен стават редовно инфекции в различни магазини, затова когато купувам не дзяпам в на продавачката деколтето, ами педантично проверявам какво слагат по пликовете.
2Т3511 изглежда като 2Т3512  ( Еййй, голяма електроника имахме по бай Тошове време, последните количества от тия транзистори са произведени някъде около 1992г., а все още се прави алъш-вериш с тях по магазините  Къде ги съхранявате не знам, то за тия години колекторите им клиясват от седене по рафтовете на дюкяните )
П.П. Тодоре, да те питам нещо офф-топик, каква е идеята на регистрацията в сайта на твоя магазин ? В големите вериги за електроника има регистрация само ако реша нещо да купя. Примерно искам да видя картинки и размери на кутиите, които предлагаш и трябва да се регистрирам ? Защо ?
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Мар 30, 2006 1:06 am |
|
|