|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 1:16 pm
| Автор |
Съобщение |
|
emilvtc
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3180 Местоположение: Пловдив
|
 Re: Новини от страната
ToHu, кога големите сили - хеле хамериканците са се интересували от законността? Колко пъти те са нарушавали международните закони и са правили каквото са си искали където са си искали?
Оставете го t i t o на мира. той ще се сети като му дойде на главата (не дай боже). До тогава той е приел да живее спокойно вярвайки на тези, които му разправяха - "ние НЯМА да изнасяме оръжие", "ние НЕ изнасяме оръжие", "коалиция с герб ли - НИКОГА- вие луди ли сте", а сега приказват - "да изпращаме военни в украйна - хАпсурд" ...
И това е не лош (според мен) подход и начин на мислене, особено ако смяташ, че не може и/или не можеш да направиш нищо по въпроса. Поне не се кОсиш докато дойде момента. Като в онзи виц дето един паднал от стотния етаж на един небостъргач и като "прелетял" надолу покрай петдесетия си казал - "до тук добре" ...
Здраве да е. Да се надяваме, че "отрезвяването" ще започне и ще дойде от западните ни европейски партньори рано или късно, само дано не е късно за нас.
|
| Сря Юни 21, 2023 6:20 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
Ранг: Почетен член
|
@Емил, в грешка си, винаги съм бил да се помага на Украйна, така че руските терористи да бъдат спряни още там и да не се налага ние да се бием с тях. @Тони, Е кво да ти е интересно, писал съм го преди време - паля с 300 през границата, както ти си направил, няма да мра, че някой друг да прави кинти... Където и да ида, все ще се оправя. Не смятам че съм задължен на държавата с нещо, а съм успял въпреки нея. Нито имам някакви фанатични псевдо патриотични мераци...
|
| Сря Юни 21, 2023 9:55 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2768 Местоположение: София
|
Мале Тито, ма ти верно ли мислиш че руснаците като минат през украйна ще дойдат тука, аууу тая западна пропаганда ти е изпила мозъка. И да прав си не ти трябват никакви патриотични мераци, всички трябва да се изнесем и да оставим България на американците, на тях това им трябва територия с излаз на Черно Море, а ние да ходим роби по Европата за жълти стотинки.
|
| Сря Юни 21, 2023 10:48 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
|
лилипица, то и първите две световни войни са започнали като локални конфликти, ама са стигнали до тук, нали. П.с. всеки лузър си заслужава съдбата, както и всеки народ управниците!
|
| Сря Юни 21, 2023 10:56 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
Тук наистина сме на едно мнение. И аз намам намерение да мра за друг да прави кинти - особено европейски, хамерикански и дори руски милионери и милиардери и техните фирми. Майната им. Проблема ще ни е, че ще ни ловят по улиците като мръсни котета да ни вкарат в армията - както правят украинците в момента с техните хора и няма да можем да се изнесем с 300. Та къде по-лесно ще е да се покаже ясно и недвусмислено още в началото и в зародиш на управляващите ни лакеи на чужди интереси (финансови и политически, но в крайна сметка финансови) , че няма да им мине номера да ни превръщат в пушечно месо. А и къде точно ще избягаш с 300? Замислял ли си се? Говореше се преди време, че западните страни първо трябва "изловят" и да върнат в украйна украинските мъже емигранти да се бият + балъците от бившите соц. страни, а чак след това те евентуално да изпращат техни войски. (според мен има логика в това) Ние сме втора ръка хора за тях. Ако не ти е ясно това - питай хора, които живеят на запад да ти го обЕснят. Даже и тук във форума има доста живеещи на запад и отвъд океана.
|
| Сря Юни 21, 2023 11:12 pm |
|
 |
|
pipilica
|
За предишните войни няма да спорим, но за тая бъди сигурен че няма да дойдат руснаци тука. И за управниците и народа си прав, много кофти племе сме, ама кво да се прави. Ся има няква надежда ама пък много я плюят но да видим кво ще стане.
|
| Сря Юни 21, 2023 11:13 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
pipilica, дано не възлагаш надежди на възраждане, а говориш за друга "надежда". Възраждане са много добри за "отрицателен и наказателен вот" - като коректив на останалите, но не дай боже да започнат да управляват страната ... (може и да не съм прав)
|
| Сря Юни 21, 2023 11:18 pm |
|
 |
|
pipilica
|
Да за тях става дума, само тях не сме пробвали до сега. Другите ги знаем добре що за стока са, нъл трябва нещо ново да се пробва па макар и да има някъв риск.
|
| Сря Юни 21, 2023 11:21 pm |
|
 |
|
nik
|
Понеже зомбитата са доста хлъзгави по вопроси поставящи под въпрос религията им ще се опитам да съм по-конкретен, кратки въпроси с номерче 1. да разбирам ли че подкрепяш тактиката "ще се бием с руснаците до последния украинец" ? 2. защо ти да не мреш докато някой друг прави кинти, а украинците трябва да мрат докато някой друг прави кинти и за каузата която ти подкрепяш? 3. ако бягството е правилния вариант за българите, защо украинците да не се разбягат и те? защо трябва да им се "помага" да останат? ако се разбягат и те на кой ще помагаш тогава? 4. смяташ ли се за нещо повече от украинците? те някаква трета категория хора ли са? 5. в какво се изразява помощта? в смисъл ако теорията ти е вярна че утре ние сме следващите, как точно ще помагаш на БГ докато бягаш с 300? 6. ако ние сме следващите и всички последват твоя пример с бягството, какво ще остане от БГ според теб? в смисъл - ще има ли на кой да се "помага" ? кой ще се бие с лошите руснаци? има и още въпроси, но тъй като не очаквам адекватни отговори няма смисъл да пиша повече...
|
| Сря Юни 21, 2023 11:48 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
|
Доста лицемерно писание от човек, който вече е избягал... Дет се вика "не бъдете материалисти, чеда мои, каза попа и се качи в бентлито..."
|
| Чет Юни 22, 2023 2:58 am |
|
 |
|
nik
|
 както и очаквах...... Не съм избягал защото са дошли руснаците, избягал съм от такива като теб и последствията които носите с илюзиите си, всъщност ако някой ден дойдат руснаците, то ще е точно заради глупостта на такива като теб, също както се случи с украйна а дали съм на по-добро място е друг въпрос... ако знаех в какво ще се превърне "запада" само за 1 десетилетие доста бих се замислил дали да "бягам" при същите малоумници които натрапват също толкова нахално идеологиите си ей такива неща се случват в училищата https://www.sussexexpress.co.uk/news/pe ... at-4187907и ей такива неща по улиците https://www.rosl.org.uk/rosl_news/337-l ... is-weekend https://www.thegrocer.co.uk/marketing/t ... 18.article https://www.bbc.co.uk/news/uk-40517036
|
| Чет Юни 22, 2023 5:49 am |
|
 |
|
t_i_t_o
|
Всъщност си избягал точно заради последиците от руснаците по нашите земи, а сега ги превъзнасяш лицемерно...
|
| Чет Юни 22, 2023 7:27 am |
|
 |
|
nik
|
И отново си в заблуда - нито ги превъзнасям нито мозъка ти е промит от руснаци до загуба на разсъдък, тъй че не са ти виновни руснаците.... но щом така спиш по лесно - нека путин да е виновен 
|
| Чет Юни 22, 2023 7:44 am |
|
 |
|
t_i_t_o
|
Засега само сталин ми е виновен, но като гледам и путин натам е тръгнал...
|
| Чет Юни 22, 2023 8:37 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
И как точно Сталин и Путин са виновни за снимките и линковете дето Ник ги е пуснал? Или да се разбира че за теб тия неща не са проблем?
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Чет Юни 22, 2023 9:09 am |
|
|