Отговори на тема  [ 2947 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 197  Следваща
Коли 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Коли
еее аз не мисля че изобщо трябва да има колебание между сузуки и Хюндай, второто според мен е правилният избор.

Пон Мар 30, 2020 1:44 pm
Профил

За мен сузукито (някой модели) има едно неоспоримо предимсто - правено в Япония. Хюндайте (i20 примерно) май бяха турски - не, мерси...
Дори да наложат добър контрол на качеството, много от детайлите са от местни доставчици - разбирай крушки за фарове примерно, пластмаси и т.н. След месец ти изгаря крушка на фара, водят я консуматив, ще си я купиш сам, ама примерно се смъква маската или нещо в двигателното се разглабя за да я стигнеш - както казах, не, мерси. Че ако и трябва да разглобиш нещо, дето ще ти прецака гаранцията, си го нанизваш да ти го правят фирмения сервиз...

Вто Мар 31, 2020 11:35 am
Профил

Сега да не звучи като богохулство но в много отрасли Японците вече не са Японци, и дори да е правено в Япония това не значи че компонентите му са правени там. А за турски крушки не знам, но турските пластмаси са добри, контрола на качество вече може да е една съвсем друга бира.

Вто Мар 31, 2020 12:33 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
Сега да не звучи като богохулство но в много отрасли Японците вече не са Японци, и дори да е правено в Япония това не значи че компонентите му са правени там. А за турски крушки не знам, но турските пластмаси са добри, контрола на качество вече може да е една съвсем друга бира.

Абе пак са една идея по-добре от останалите.

Вто Мар 31, 2020 12:55 pm
Профил

Е, не съм много запознат - суифта на сузукито го рекламират "100% направен в Япония", което го разбирам като тамошни доставчици. А ако в турция няма производител на крушки, китай е наблизо. Както и да е, просто събирам факти за анализ - в сегашния момент не мисля да правя големи разходи. След няколко месеца, ако сме живи, е много вероятно да има "оферти".

Вто Мар 31, 2020 4:35 pm
Профил

Ами японските доколкото са високо роботизирани процеси предполагат по-добро качество, като не са намесени ръчички на малко мексиканче или бай ахмед определено е по-добре. Сега аз не мога дасе оплача от японски коли сглобени в САЩ, имал съм някои негативни моменти но като цяло биват. Последните години обаче дори и американските коли, сглобени в САЩ са що годе читави.

Вто Мар 31, 2020 4:59 pm
Профил
Аватар

на CRV-то 80% от ламБите са си оригиналните още.
веднъж сменена, следва нова смяна след 6 до 12 месеца, без значение от марката и цената.
е, веднъж имах и рекордьорска лампа за фар от метро - купих я, че беше кофти да се кара с един фар, смених я на паркинга пред магазина, и докато се прибера в къщи почна да свети мъгливо. не изгоря направо, а се опуши вътре.

Вто Мар 31, 2020 7:04 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
Последните години обаче дори и американските коли, сглобени в САЩ са що годе читави.

Нямам много досег, но от доста места се чува. Конкуренцията си казва думата. :) Добре че са братята пиндостанци, които са максимално рационални и не понасят глупости, дето им бъркат в джоба. Учете тия неща от тях, а не правете малоумни прогнози за Русия. :)

Вто Мар 31, 2020 8:16 pm
Профил
Аватар

ДедоБоре написа:
на CRV-то 80% от ламБите са си оригиналните още.
веднъж сменена, следва нова смяна след 6 до 12 месеца, без значение от марката и цената.
е, веднъж имах и рекордьорска лампа за фар от метро - купих я, че беше кофти да се кара с един фар, смених я на паркинга пред магазина, и докато се прибера в къщи почна да свети мъгливо. не изгоря направо, а се опуши вътре.

В Lidl продават нелоши лампи.

Вто Апр 28, 2020 5:49 pm
Профил
Ранг: Напреднал

[color=#800000][/color]Lexus GS430. Като цяло Лексус GS няма версии под 250 коня. Всички с автоматични кутии. Този е 280 коня, легендарен 8-ак
Топ среден седан и слага в джоба си Е класа, 5-та серия, А6.
За 20-50к лв бих взел Lexus

Последна промяна sukhoi на Чет Май 21, 2020 9:29 pm, променена общо 1 път

Чет Май 21, 2020 9:26 pm
Профил
Аватар

Само тия които получават по 20 кинта могат да си позволят Лексус.
Затова бедняците продължават да се возят на Мерцедес, БМВ и Ауди.

Чет Май 21, 2020 9:28 pm
Профил

itso.t написа:
Само тия които получават по 20 кинта могат да си позволят Лексус.
Затова бедняците продължават да се возят на Мерцедес, БМВ и Ауди.

Лексус GS 430 е 25000 лв 2010 година.
Умрелите мерцедеси Е класи са по 10к
Хем сте топ дизайнери, и пак не карате дизайнерски коли.
Като купуваш Lexus купуваш от първа ръка.
Човека ти изкарва фактури че е платил 200 бона нова

Последна промяна sukhoi на Чет Май 21, 2020 9:42 pm, променена общо 1 път

Чет Май 21, 2020 9:31 pm
Профил
Аватар

10 годишна кола? Не ти отива на положението.

Жокер, за специалст с твойте доходи си взимаш едно Инфинити на оперативен лизинг. С един ден месечно работа си го платил, за теб това не са пари.

Чет Май 21, 2020 9:42 pm
Профил ICQ

Цецо написа:
10 годишна кола? Не ти отива на положението.

Жокер, за специалст с твойте доходи си взимаш едно Инфинити на оперативен лизинг. С един ден месечно работа си го платил, за теб това не са пари.

10 годишен лексус GS е много скъпа кола Цецо.
Виж обявите
Лексус не карат утрепки. И може да намериш читава
Искам да кажа че да попаднеш на цигански Лексус, вероятноста е 5%, при Мерцедес, Бмв, Ауди 80%

Чет Май 21, 2020 9:47 pm
Профил

Ами имахме лексус в БГ преди 20-на години, като цяло съм много доволен но със сервиза макар да не се налагаше често и беше малко проблемно, особено първите години, счупено стъкло, ударен спойлер, бая се чакаше. GS има и с ръчни, но трябва да си го поръчаш, или поне преди имаше, дълго време мислех дали да не си внеса един от САЩ защото тук цената беше горе долу по две, за нов говорим. Лошото обаче е че не чувам много добри неща, скоро пак четох и разпитвах, чудехме се дали да не вземем на щерката но не получих добри отзиви, конкретно за RX и взехме пак Хонда. В САЩ няма особена разлика в цената, дали ще е лексус или хонда .. даже май RX щеше да е по-евтин, имаше примоция а се оказа, че лизинга на хондата стана с 120$ отгоре така и не разбрах защо и се изравни с тоя на лексуса.

Чет Май 21, 2020 10:05 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 2947 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 197  Следваща