|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 5:05 am
| Автор |
Съобщение |
|
TheWizard
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от страната
ее има разни бъгове ... ама Microchip е за е.ане за толкова години, как не прекомпилираха C++ пеераси, Сър...
_________________ main[-1u]={1};
|
| Вто Ное 29, 2022 6:25 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
тия дни се провел международен турнир по програмиране в Шуменне съм мернал подобна новина по 'медиите', вероятно защото кръгозора ми е стеснен. гугъля показва изумителен списък от олимпиади, състезания, надбягвания и т.н., но предимно от сайтовете на организаторите. нямах нерви да листя надолу, да видя дали има и новина в някоя медия. може би няма, защото не е интересна/ШОКираща или в голяма степен неразбрана. във въпросния турнир ми харесва уточнението, че става въпрос изключително за програмиране, при това ограничено само до С/С++ и вижданията на gcc по въпроса. класирането е малко ... хммм. което ми направи впечатление е 'неутралната страна'. поразтърсих се и се оказа, че младежите от неутралната страна не могли да участват лично, защото не им дали визи. и участвали дистанционно. което хич не им попречило да се класират повече от достойно. може би, защото КГБ им е помагало с готови темплити зад камера. та в мразенето стигнахме и до турнирите по информатика за деца? не ни стигат МОК, УЕФА, ФИФА, шах, ами и турнир за деца? така и не ми стана ясно кой е организатора - сайта се хоства от БАН, страницата май има нещо общо със съюза на математиците (също 'хоствани' в БАН), ама кой е организатора се не види. но веднага се набива в очи кой спонсора. най-отгоре. дали пък това няма връзка с визите на 'неутралните'?
|
| Вто Ное 29, 2022 9:43 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
ШУ, ако ти е интересно накарай Янко да пита, те там са му все настоящи ученици бивши ...приятели.
|
| Вто Ное 29, 2022 11:21 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
дебилно изпълнение...децата програмисти също било от "неутрална страна", щото ако са от Русия не могат да се състезават или и тях си пълнят със стимуланти.
не знам кой гений го е измислил, но предозирането е явно. На война - като на война... А ако са от Русия, може би ще ги освиркват...стараят се да не ги наранят психически.
|
| Пет Дек 02, 2022 4:57 pm |
|
 |
|
ToHu
|
БГ малоумщина ...
|
| Пет Дек 02, 2022 6:07 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
Тоя Виктор Папазов много интересно говори, не го бях гледал до ся. https://www.youtube.com/watch?v=CUUpC6P0Cqghttps://www.youtube.com/watch?v=LK9-x11WFV4По няколко теми има във всяко видео.
|
| Съб Дек 03, 2022 5:21 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
По-лошото е че не е БГ. От по-високо идват тия нареждания
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Съб Дек 03, 2022 5:13 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Е да ама ако ти кажа да скочиш пред метрото и ти скочиш аз ли ще съм глупака или ти ?
|
| Съб Дек 03, 2022 7:25 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Абе пак си зависи от обстоятелствата Ако трябва да избирам между метрото и месомелачка например... В тоя случай е подобно, но на държавно равнище
|
| Съб Дек 03, 2022 8:45 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Пичове, я погледнете пак кой е спонсора - в горния десен ъгъл на картинката, която Дедо постна 5 поста по-горе, и ще си отговорите на въпроса "защо така бе миме"...
Гнусното в случая е, че това се прави дори и в детските състезания ...
|
| Съб Дек 03, 2022 9:25 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Дано този Виктор Папазов се окаже много лош пророк, защото ако стане и на 50% от това, което предсказва - жална ни майка - както казваше Тодор Колев на времето.
(И завръщането ни по селата няма да ни помогне)
|
| Съб Дек 03, 2022 9:30 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Не съм гледал видеото, но да не планират да направят задължително всички момченца да се трансформират в момиченца с клъц? 
|
| Нед Дек 04, 2022 12:09 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Е, не всички. На 10 ще оставят едно за разплод 
|
| Нед Дек 04, 2022 12:53 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Явно едно си баба знае... и не се отказва. И какъв заглушител само. Акумулатор, трансфертер и заглушител. То не са канали, не е чудо. Но явно не им е помогнало... https://dnes.dir.bg/sofia/pokazaha-otkr ... globyavane
|
| Вто Дек 06, 2022 5:52 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами може и по камери да са го намерили не по gps локатора.
|
| Вто Дек 06, 2022 6:07 pm |
|
|