Отговори на тема  [ 16116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 913, 914, 915, 916, 917, 918, 919 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
ДедоБоре написа:
ми да
но май бъркаш сертификация с лицензиране

Не ми е ясно. Ако е сертифициран, че е безопасен (примерно) и е бил лицензиран (каквоото и да значи това), в следствие на което са внасяли транзитирали и ородавали. Сега лиценза им бил свален, но пак нямало проблем да внасят,транзитирад и продават?

Някой може ли да го обясни?

(Признавам, че въобще не съм наясно с материята)

Пет Сеп 30, 2022 4:17 pm
Профил

Време е да гръмнат и Дружба, а там ще е и много лесно, случайно заблудила се ракета, и така 20-на пъти.
Някой здраво клати Гемрания, и не знам дали са само американците.

Пет Сеп 30, 2022 6:48 pm
Профил
Ранг: Почетен член

Е щом днес откриват гръцката връзка, начи ние сме гръмналЕ тръбите онзи ден, сега ще храним цяла Европа:)

Съб Окт 01, 2022 11:48 am
Профил
Аватар

Прикачени файлове:
0210.jpg
0210.jpg [ 36.51 KiB | Прегледано 2252 пъти ]

Съб Окт 01, 2022 6:30 pm
Профил

:) Дедо само объркваш избирателите, нищо няма да разберат.

Съб Окт 01, 2022 7:42 pm
Профил

ToHu написа:
:) Дедо само объркваш избирателите, нищо няма да разберат.

Защо?
Мисля че това е супер начин за онагледяване на становище, с доста хумор и точно като за програмисти - описващ "наличните" варианти които ни се предлагат (налични на "пазара").

Лошото е, че както в оня виц - избора който имаме и от които трябва да изберем е между 2 кофи - едната пълна с лайна, а другата с говна. Ха сега вие си изберете кофата, която според вас е по-малкото зло ...

(Сори, за песимистичната ми гледна точка)

Съб Окт 01, 2022 7:53 pm
Профил

Защото на 90% от хората тия квадратчета както биха ги нарекли нищо не им говорят а и предполага, че можеш да четеш:)

Съб Окт 01, 2022 7:58 pm
Профил
Аватар

И това става за онагледяване:
Цитат:
Отишъл един човечец в магазина и казал:
- Искам 5 яйца, ама аз да си ги избера!
- Чакай бе - рекъл продавачът - как така ще си избираш?
- Ами така! Искам, като на избори, да си избера и яйцата!
- Така кажи бе, мой човек! На ти 5 яйца - избирай си!

Съб Окт 01, 2022 7:59 pm
Профил
Аватар

ДедоБоре написа:
Прикачени файлове:
0210.jpg

Еее, тук мисля силно да не се съглася. Дори не според мен, а както Стив Джобс казваше в една презентация на нови макове - лудите, които вярват че могат да променят света са всъщност тия, които го променят.
Така че аз лично мисля че само тия партии дето са най-долу са всъщност тия, които могат да донесат някаква промяна. Аз ако вярвах в гласуването и ако бях в Бъгария и ако можех да се наканя да чакам по опашки (много ако-та дето никога няма да се изпълнят), бих гласувал единствено за възраждане. Тия другите не ги знам, а чалгата според мен трябва да е някъде около ези-тура клоновете, но определено не където е на тая картинка.

Съб Окт 01, 2022 10:38 pm
Профил

Т.е. важно е да има промяна, няма значение към добро или към лошо? Евала баце!... На предните избори сигурно си гласувал по същия метод за ИТН?

Съб Окт 01, 2022 10:56 pm
Профил

Според мен диаграмата е правена в интерес на избраните партии с "ези-тура".

По-интересното е, че съставителите на диаграмата очевидно се притесняват от "копейкин" - на равно с ББ и прасчо (които бяха и все още са окопани във властта), което вече си е новина - от където и да го погледнеш ...

Не дай боже копейкин да ни управлява, но от друга страна ще е много полезно точно той да е силна (ако не друго - поне гръмогласна) ОПОЗИЦИЯ (поне аз не разпознавам друга такава в лицето на останалите партии) на останалите партии пъшкащи и симулиращи оргазъм от секса с изнасилващите ни "господари (тези от преди 10-ти ноември,тези след 10-ти, както и европедалите).

Времето ще покаже ... Но лошото е, че при тези партии - пак вота на избирателите май ще е отрицателен ... , А предполагам, че и изборната активност няма да е никак висока.

Сещам се за един виц, в който питали едно малко кученце какво прави и защо търчи самичко на 10 минути след бягащата глутница от големи и яки песове, а то отговорило - "Как какво правя? А-ми е*а с глутницата!
На тези от вас, които не го знаете ще Ви го разкажа целия след изборите.

Съб Окт 01, 2022 11:46 pm
Профил
Аватар

t_i_t_o написа:
Т.е. важно е да има промяна, няма значение към добро или към лошо? Евала баце!... На предните избори сигурно си гласувал по същия метод за ИТН?

Както вече многокрантно съм казвал, аз не вярвам в избори и затова не съм гласувал нито на предните, нито на по-по-по-предните...
Промяната е много важен фактор за развитието. Понякога е добра друг път е лоша, но без нея няма прогрес. На мен ми е по-интересно как има толкова глупави хора, които всеки път пускат за едно и също и след това се чудят защо нищо не се променя...

Нед Окт 02, 2022 12:30 pm
Профил

и още по-глупави има - които грам не се чудят, защото вярват на телевизора като казват, че има промяна дори когато няма промяна

Нед Окт 02, 2022 1:56 pm
Профил

Липсата на промяна е само привидна, промяна има но зависи за кого ;)

Нед Окт 02, 2022 2:15 pm
Профил

Ето и обещания виц от мен.

Глутница от големи и яки песове търчала напред-назад из гората търсейки кучки, които да изч*кат.
На едно малко пуделче му направило впечатление, че друго малко кученце търчи и то след глутницата, но заради късите си крачета - търчи на 10 минути закъснение след нея.
Та глутницата като мернела кучка - запичвала бясно гонене, докато я настигнат, после я бутнат на земята, натиснат я и ... като си свършат "работата" - тъкмо когато малкото кученце ги догони - я пуснат. Тя стане и избяга.
Веднъж малкото пуделче спряло тичащото кученце и го поипитало какво точно прави.
- Е как какво? Е*а с глутницата ! ...

Вица го чух за пръв път по времето на инвазията в Ирак, но според мен е актуален и описва добре и сегашната международна и родна (включая изборната) ситуация ...

Та за изборите - честито на победителите!
Отрицателният вот явно го събира копейкин, но изненадващото за мен е, че "активните" гласоподаватели си искат Боко...
(Явно добре са се окопали във властта и "изчегъртването" им ще трудно и ще се поотложи във времето.)

Пон Окт 03, 2022 10:28 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 913, 914, 915, 916, 917, 918, 919 ... 1075  Следваща