Отговори на тема  [ 230 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Следваща
Помиярите в София 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Помиярите в София
pipilica написа:
Само щуротии приказваме и се ядосваме не е ли по-добре
Цитат:
Просто им изкопирахме лиценза за "хапчето антистрес", с което от години японски работници лекуват мрачните си мисли към началниците. Недоволните блъскат през почивките шефските чучела, докато им стане весело. Така хем работодателите живи и здрави, хем работниците - щастливи

Който иска да трепе кучета, котки и други си купува една плюшена гадина (има и доста големи) и бой докато спре да мърда после щаслив си сипва една ракия.

Ахааа! Къде е, бе, къде е тая озверяла хапеща плюшена гадина, дето заплашва да осакати децата на площадката пред блока, а къде е?! Само да е хапала човек до смърт - нейната плюшена кожа ще съдера! Пък и да не е, давай, озлобял съм и аз! Давай я насам, ей ся ще й извадя търбуха навън! :mrgreen: Прост народ, ей, прост ...

Пон Апр 09, 2012 8:20 am
Профил WWW
Аватар

Lupus написа:
той отнася солената глоба или пострадалия го съди за яко обезщетение, както биха постъпили със собственика на домашно куче за подобна случка.

ЪЪЪЪЪЪЪ моля? Ти за колко вкарани в затвора собственици на зверове разкъсали хора си чул? Аз за нито един, при все че има и смъртни случаи. Това е България бе човече, тук оная Темида не стига, че е сляпа, ама е и глуха.

Затова от 10 страници се опитвам да ви обясня, че не измислите ли как да "оправите" проблема с хората, "проблема" с кучетата е нерешим.

Пон Апр 09, 2012 8:22 am
Профил ICQ
Аватар

@Цецо,
Ти не виждаш истинския проблем и се разкъсваш от противоречия!
Цецо написа:
Реконструктор написа:
Но иначе си фен на демокрацията? ;)

Мда повече ме кефи, особенно като се има предвид, че истинска демокрация няма (няма и как да има). Но определено по ми пасва от варианта един тъпанар да коли и да беси.

Цитат:
Това е България бе човече, тук оная Темида не стига, че е сляпа, ама е и глуха.

Българина с демокрация не може да се управлява! Не играе ли гьостерицата той е като изоглавено говедо!
Хайде да не те връщам в историята за последните 120 години да видиш кога сме се развивали и напредвали и кога назадваме!

Пон Апр 09, 2012 9:10 am
Профил WWW
Аватар

??? Къде видя противоречие ??? Точно аз от 10 страници ти обяснявам, че проблема е в българите, а не в кучетата. И ако ще трепете, колите и т.н. трябва да почнете от двукраките :)

Колко по - просто да ви го кажа?

1. Ако преди 20 години бяхте развъртели гьостерицата и наложили правилата - кучета сега нямаше да има.
2. Ако преди 10 години бяхте развъртели гьостерицата и наложили правилата - кучета сега нямаше да има.
3. Ако преди 5 години бяхте развъртели гьостерицата и наложили правилата - кучета сега нямаше да има.
4. Ако днес развъртите гьостерица и наложите правилата - кучета след 5 години няма да има.
5. Ако днес изтребите кучетата и не развъртите гьостерицата и наложите правилата - кучета след 5 години пак ще има.

Така логически написано ако не е ясно, незнам как да ви го кажа по друг начин.

Последна промяна Цецо на Пон Апр 09, 2012 11:04 am, променена общо 1 път

Пон Апр 09, 2012 10:56 am
Профил ICQ
Аватар

лоша новина за кучефилите: професора (тоя път българската титломания ме радва скрито) дето беше нахапан е умрял :)

Пон Апр 09, 2012 11:04 am
Профил
Аватар

Малко закъсня, не е новина. Изконсумирана е още вчера.

Пон Апр 09, 2012 11:05 am
Профил ICQ
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран

http://dnes.dir.bg/news/strelba-zastita ... 17899?nt=4
Това се очакваше - накрая хората дето са се разлютили най-много да избиват кучетата ще влезнат в затворите :axe: :lol:

Пон Апр 09, 2012 11:25 am
Профил
Аватар

Интересна война: хората+тяхната глупост vs. кучета

Пон Апр 09, 2012 12:30 pm
Профил
Аватар

perlsite написа:
http://dnes.dir.bg/news/strelba-zastita-jivotni-ulichni-kucheta-gramada-10917899?nt=4
Това се очакваше - накрая хората дето са се разлютили най-много да избиват кучетата ще влезнат в затворите :axe: :lol:

това по-скоро накланя везните срещу кучетата - предизвикват жертви не само пряко, но и индиректно.
съболезнования на кучефилите, знам че за вас кучетата са като деца, но ще бъдат изтребени :) погледнете от към добрата му страна - ще бъдат изтребени безболезнено, докато сегашните неофициални изпълнители ползват доста варварски методи, например кюфтета с кукичка за сомове в тях. знаете ли колко дни агонизира кучето от такава кукичка? и това става всеки ден, тихомълком, добре е да го знаете за да не храните розови илюзии. единствения начин тия неща да секнат е да няма кучета върху които да се вършат. :twisted:

Пон Апр 09, 2012 1:11 pm
Профил
Аватар

Тц. Хората с тяхната глупост, срещу други хора. Кучетата са просто повод, идиотията да се покаже.

Мислиш ли, че тоя рядък дебил, дето веднъж се е разпуцал с пушката в населено място, го прави специално за куче? Вероятно гърми по котки, врабчета, шишета и какво му скимне. Откъде у него акъл да се сети, че за това си има стрелбища? По мои лични наблюдения поне 30% от ловците са пълни психари, особенно по дъртите по селата. На такива кретени съм се нагледал, че....

Сега ако бяхме държава като хората - тоя щеше да изгние в затвора, за употреба на ловно оръжие в населено място. Ама в нашия кенеф, вероятно съдията ще се окаже кучемраз и ще влезне в положението на горкичкия кретен и ще го минат с условна за хулиганство и непредумишлено причиняване на средна телесна повреда.

И съм сигурен, че много повече хора ще оплакват следващия ухапан от куче, докато за дядката надупчен със сачми никой повече няма да се сети... жертва на исконната борба между помияра и негово величество човека за господство над кенефа.

Пон Апр 09, 2012 1:15 pm
Профил ICQ
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ
Аватар

Цитат:
Мислиш ли, че тоя рядък дебил, дето веднъж се е разпуцал с пушката в населено място, го прави специално за куче? Вероятно гърми по котки, врабчета, шишета и какво му скимне.

И по прасета по Коледа, както и направо по съседи. ;)
Впрочем дали не е инсценирал стрелба по кучета, за да убие съседа?
В някои криминални романи се стига и по-далече - разследва се кой коварен подбудител го е обработил неусетно, за да реши да стреля по съседа, инсценирайки инцидент.

Пон Апр 09, 2012 1:26 pm
Профил
Аватар

именно цецо, затова не бива да оставяме такъв важен повод на дебилите и трябва да се организира на държавно ниво премахване на дразнителите им :)

Пон Апр 09, 2012 1:42 pm
Профил
Аватар

Ами аз вече го написах по- горе, за цивилизовано редуциране на броя на кучетата съм. Което включва евтаназия. Но има смисъл, само ако ще се вземат съвответните мерки да не се повтаря проблема, а такива никой не ебава да взима.

Пон Апр 09, 2012 2:44 pm
Профил ICQ
Аватар

уааа! а сега за какво ще спорим тогава? :)

Пон Апр 09, 2012 2:58 pm
Профил
Аватар

Ти на това спор ли му викаш? Аз му викам... чешем си езиците и гледаме филма.

Пон Апр 09, 2012 3:02 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 230 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Следваща