|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Чет Окт 01, 2026 7:03 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
lcr
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Демилитаризацията на НАТО, срещата в Рамщайн - колективният Хитлер...... https://www.youtube.com/watch?v=3WePCj0uFKw
|
| Нед Май 01, 2022 12:53 am |
|
 |
|
nik
|
видео качено 2019та, много бързо приказва не му разбирам всичко, ама съвсем подробно описва плановете си за война с русия, как са готови да пожертват държавата и икономиката... https://www.youtube.com/watch?v=H50ho9Dlrmsизгледах му още няколко видеа на тоя, изглежда ми като някакъв фанатик на тема война с Путин, сякаш това му е фикс идея да си премери силите с Путин... американците незнам от къде са ги събрали тез младежи ама и двамата със зеленски са идеалните кандидати за организиране на война
|
| Нед Май 01, 2022 1:30 am |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
АНАЛОГОВНЕТОВЫЙ МУЗЕЙ, СУПЕР РЕКОРДНАЯ СОСИСКА И ТУАЛЕТНАЯ БУМАГА ИЗ КАМНЯ https://www.youtube.com/watch?v=HwwaxCb3YdU
_________________ путинофили: "иди н***й"
|
| Нед Май 01, 2022 9:24 am |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Погледни го от друга страна - това, което предлагаш, е като те срещне теб и жена ти един мангал, и каже "дай да оправя жена ти", ти да кажеш "ми добре" щото иначе ако се сбиете и паднеш, нея пак ще я оправят, а ти ще си набит (поне). А тук говорим за цяла държава. То и аз си мислех на 24-ти че до края на февруари Киев ще е руски и няма какво да се направи - т.е. и да се борят украйнците най-много да спечелят няколко часа - за какво им е да се противят. Ама явно ония са малко повече мъже от нас и мислят по друг начин - или са били добре подковани (имам предвид с оръжие и разузнавателна информация), за да знаят че могат повече. Може да виним ЕУ-то че ни направи малко пИдераси всички, но това е така известният цикъл - бяхме стигнали до "добрите времена раждат слаби мъже" и сега идва време за "слабите мъже раждат лоши времена". Както казах наскоро - важният въпрос за решаване е дали в създалата се обстанвка не е редно да мислим какво да направим. Най-сигурното в тоя случай, както показва Украйна, е да се снабдим с ядрено оръжие - ама това е невъзможно. Другото е да създаваме армия (не само като хора, а като въоръжение и съоръжения). Пример в тая посока е Израел - т.е. правим 3 години задължителна наборна служба за мъже и жени, правим пак запаси всяка година, разработваме съвременни оръжия. Още една посока е да си търсим добри съюзници - дето, както казва ТоНи, пак ще ни клатят и ще ни имат за техни роби, но поне ще се интересуват от нас. Ако Украйна беше отнесена, изостанала държава като русия, без западни инвестиции, фирми и интереси, щяха ли да им дадат оръжие и да ги предупреждават? Да, сега, след войната, американците ще намерят начин да си върнат "инвестициите" двойно - но явно за украйнците това е приемлива цена за да живеят свободно.
|
| Нед Май 01, 2022 9:55 am |
|
 |
|
ценков
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Пон Фев 20, 2012 7:49 pm Мнения: 581 Местоположение: Пловдив
|
|
| Нед Май 01, 2022 10:01 am |
|
 |
|
nik
|
ако Украйна беше без западните "инвестиции"(заробване) - нямаше да подменят правителството (защото това е част от схемата на западните "инвестиции") и нямаше да я вкарат във война, нямаше да им пращат оръжия за да предизвикат войната за която после да пращат още оръжия, и най важното - след като няма да ги използват за примамка - нямаше да има за какво да ги предупреждават и ако погледнеш каква е ползата от тези "западни инвестиции" - под 1% от населението са се облажили, но останалите 99 нито са видяли файда (още си живеят в мизерните панелки или на село с кокошките), нито някой ги е питал дали искат да платят цената - за облажването на този 1% да влязат във война в която собствената им армия ще им бомби жилищата за да снима за западните медии и ще ги ползва за жив щит Тъй че ако говорим за доброто на украйна и предотвратяване на войната - най добрия начин е като не се обслужват чужди интереси, и още в зародиш всичко можеше да бъде спряно ако не допускат подмяна на правителство и западни "инвестиции"(заробване и война) Западните "инвестиции" са като някой друг да вземе пари при условие че ти си залепиш ръцете за палците на краката - дори на пръв поглед да ти изглежда изгодна сделката, в дългосрочен план се оказва че вече не можеш да избягаш в тази поза, но всички могат да те опъват докато "западния инвеститор" обира печалбата заработена с твоя задник А тоя дето е взел първоначалните "инвестиции" дори не знае за съществуването ти
|
| Нед Май 01, 2022 10:55 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Аман от недоклатени комуняги в тази държава! Докато съм из градината си пущам някое национално радио: хем новини, хем музика, пък и не съм длъжен да чувам всичко. Но като се почне с едни слушателски обаждания (викам им Часът на Мунчо)... Само като чуя дърташки глас на висок тон ми се додрисква, пък ако ще запек да имам  Надявах се, че с годините "червените бабички" ще изчезнат по естествен път, то пък взеха да се появяват червени тролчета... Писна ми някой издухан да определя кое е добро за мен, отдавна преживях половин век! Ама с тази промиванда, предимно червена, вече искат да определят и живота на наследниците ми. Скрийте се в дупките, бе, ваштамаа!
|
| Нед Май 01, 2022 1:10 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Референдумите в Луганск, Донецк и Крим са провеждани и гласувани от "зелени човечета". Нормалните хора никой не ги е питал искат ли да лапат руската патка. И когато тези непризнати от никого "републики" започват да скючват "договори" с руZZия - това е шизофренизъм. По тазли логика аз мога да се самоидентифицирам като московчанин, да си проведа сам референдум на който да обявя че са 100% гласували за Московска Народна Демогратична Република, която веднага сключва договор с Еритрея да се присъединя към тях. Ама никой няма да ме вземе на сериозно, хората около мен ще почнат да се притесняват за прихичното ми здраве. От друга страна, путин се взима на сериозно и хората около него вместо да се притесняват за психичното му здраве само му ръкопляскат и му лижат задника. И докато примерно Шойгу И Герасимов го правят срещу милярди долари, не разбирам българските путинофили защо го правят. Може би се надяват че путин ще им даде медал? Медал за глупост?
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
Последна промяна ike на Нед Май 01, 2022 5:06 pm, променена общо 1 път
|
| Нед Май 01, 2022 3:02 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
ike аз не правя нищо, още в началото заявих, че гледам "филма" и ям пуканки, по точно пия си бирата това, че знам руски не ме прави фил, дори бях на протеста пред министеркия съвет когато на посещение беше Путин ( имам и снимки, не ми се търсят )
ние вече се притесняваме за вашето психично здраве, добре ще е да се обърнете към психолог или психиатър, а ако ви е окачествил, навярно си забравил да си пиеш хапчетата
_________________ main[-1u]={1};
|
| Нед Май 01, 2022 4:53 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Фурнаджийската лопата е в режим набиране на обороти, защо ли?! От ядене на пуканки вчера троли как са избягали мирни жители от Азовсталь. Днес се разбра, че с триста зора са навили орките 63-ма души на две групи да напуснат безопасно до Запорожие. И голяма гордост беше, че след двумесечна обсада защитниците останали без провизии, като че му е лична заслуга. Не ушанка, а изверг!
|
| Нед Май 01, 2022 5:08 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
|
| Нед Май 01, 2022 5:38 pm |
|
 |
|
nik
|
Защо си мислиш че дразниш някой с компютърните анимации, най много някой да ти се присмее
Войната ще свърши но зомбитата ще продължават да си шерват анимациите да се радват
|
| Нед Май 01, 2022 5:46 pm |
|
 |
|
ценков
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Пон Фев 20, 2012 7:49 pm Мнения: 581 Местоположение: Пловдив
|
Без анимаций. Колко време издържа на фронта началника на ГЩ на РуZZката армия? 2 дни и груз 300! Да им фекалирам на самая могучая която не можа да си опази началника!
|
| Нед Май 01, 2022 6:16 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Нещо, факти по темата? Щото предусещам какво броиш за 1% и мисля да те контрирам със сравнения в глобален мащаб. В света има няколко дръжави, които са успели да постигнат да не "обслужват" чужди интереси - и то като го докарат до "все пак се съобразяват". Изключвам разни острови из океаните, дето са в първобитнообщинния строй. Северна Корея се прави на такава, ама техния льольо сигурно и той върти дудуци на китайците и рашките. Подмяна на правителството имаше и в БГ няколко пъти в съзнателния ми живот - и тук, и в Украйна имаше избори. Ако 50% са казали да, сепаратистите си остават прости терористи и няма причина да не ги преследват с цялата сила на закона. Не много отдавна това да се обадиш в друга държава и да издадеш класифицирана информация, си беше директен билет да бъдет мишена на стрелбището. Как го прецени това? Гледам как комшията ми работи за някого и онзи му плаща. Аз си викаш "аз на тия няма да им робувам" и вадя секачките да крада медни кабели... После се бия в селската кръчма че съм "свободен". И какво му пречи на путьо дали сестра ми е к*рва? А, и той иска? Ама не му се дава? Туй му викаме "не е важно мен да ми е добре, важно е на другия да му е зле". В очите на путлер обаче това не е толкова безобидно - не може съседна държава да се развива, на фона на закъсвацията при теб. Колкото и некачествен алкохол да лочат неговите поданици, все ще се усетят че мезето може и да се хапва, вместо само да се гледа и мирише. Ако има такива, дето са присвоили всичко, чия работа е да ги обеси на уличните стълбове? Или да викаш "аз съм ZZZ" в тая ситуация е нещо различно то откровена тъпотия? путлер и неговите кръгове доят русия, и за да могат да продължат си правят схемите. Обикновеният руснак пие каквото намери и стои гладен, ама някой друг им е виновен. Показват им какви имоти има путьо и сие, оня вика "ма не са мои бре" и селяните викат: "ми той каза че не били негови". Два цитата от Монтескьо, които не мисля че трябва да коментираме. Достатъчно е да сложим в контекста че субекта е склонен към простотии поради КГБ-шкото си потекло и далавераджийската си история преди да стане президент:
|
| Нед Май 01, 2022 6:47 pm |
|
 |
|
nik
|
отново основно глупости си пишеш по инерция дреме му на путьо колко се "развива" украйна със западните "инвестиции" проблема му са само военните бази на нато, които постоянно стават повече и по-близо до границите на русия
айде да кажем че ти си на мястото на путьо, и имаш държава с огромни ресурси, и имаш няколко съседа които постоянно мислят как да седнат на твоя стол и да грабят от ресурсите на твоята държава, ти как би постъпил? ще пазиш ли ресурсите от които зависи бъдещето на твоята държава, или ще се отдадеш на западни "инвестиции" за да ограбят всичко срещу жълти стотинки за няколко десетилетия? а ти да си харчиш рушветите на някой топъл остров?
|
| Нед Май 01, 2022 7:46 pm |
|
|