Отговори на тема  [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 878, 879, 880, 881, 882, 883, 884 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от страната
Само че за да арестуваш бивш МП ти трябват солидни и неоспорими доказателства и свидетелства, а такива явно нямат - и после след 24 часа го пускат и го превръщат в герой. Следващия арест става изключително спорен дори и вече с някакви доказателства. Чиста проба реваншизъм - който е издал тази "заповед" за арест е най-големия глупак.

Съб Мар 19, 2022 10:14 am
Профил ICQ

А защо мислиш че нямат, защото са го пуснали ли ? Ти бойко не го слушай какви ги приказва, ще видим какво ще стане. Аз не вярвам да се стигне до осъдителна присъда на никой политик и нас, целта на подобни действия не е да го осъдят, да не забравяме и че все още прокурата е под техен контрол, не на бойко но на свинчо.

Съб Мар 19, 2022 12:31 pm
Профил
Аватар

Те може и да имат ама не са представени като официална причина за ареста - някой просто е решил "ей сега ще го арестуваме" без да се мине по каналния ред - по този начин му правят услуга. Пък дали ще го осъдят вече е друг въпрос.

Съб Мар 19, 2022 4:06 pm
Профил ICQ

Cekins написа:
който е издал тази "заповед" за арест е най-големия глупак.

Не знам дали е най-големият, по-скоро поредният...
Досега не сме имали много умен премиер и изобщо управляващи. По-големият проблем е, че тия са пълни калинки и нито приемат, нито предават. Интересуват е единствено да слагат свои марионетки навсякъде. Поне да имаха хора, а те нямат. Напълниха цялата държава с калинки, само прокуратурата и съда им остана. Не че ми е жал за прокуратурата, просто тия нямат грам юристи. Оная дамаджана е от школата на Вишински. За тия които не са учили право, това е човекът създал "съветското право" и което се преподаваше у нас до 89г. Вишински въвежда принципа, че самопризнанието е висша форма на доказателство. От там и методите по съветцкия модел бяха бой, бой, бой докато не си признае...
Снощи излагацията беше голяма. Дамаджаната си признава, че имало факти, ама фактите нямали доказателствена стойност. Затова трябвало да започне производство и в процеса да се намерят факти с доказателствена стойност. То това е очевадно, няма проблем да почне производство, да се прави разследване и т.н. Само че без доказателства няма как да задържаш някого. На всичкото отгоре или той толкова некадърно е подал исканията за задържане или изобщо не ги е подал, както твърди прокуратурата. Но да излезеш с някакви хвърчащи листи без подпис, без печат... Дори мисирките забелязаха, че няма нито входящи, нито изходящи номера. Това били копия... Виждал съм юристи да блъфират, ама тоя бие всички рекорди за най-некадърния блъф.
Очевадно е, че целта не им герб. Ако искаха, щяха да намерят доста по-грамотни юристи и поне няколко гербера на топло. Дори да не е за крупни далавери, примерно за неплатени данъци или минаване на червено. Можеха да почнат да разплитат чорапа от единия край. Но те не... Дай ще се целим възможно най-високо и с възможно най-халосните патрони. Интересно ми как ще реагира ВСС на тоя цирк.

Съб Мар 19, 2022 4:10 pm
Профил

и още не е ясно какво се случва, един каже европейско разследване, друг казва не е европейско
miro_atc написа:
Напълниха цялата държава с калинки, само прокуратурата и съда им остана. ......Виждал съм юристи да блъфират, ама тоя бие всички рекорди за най-некадърния блъф.
Очевадно е, че целта не им герб. .....

не знам кой е дамаджаната ама снощи гледах рашков и ми минаха подобни мисли, повече говори за прокуратурата от колкото за ББ, какво направили, какво не направили, как саботирали всичко и т.н. дали не е било провокация за да имат основание сега да направят чистка на прокуратурата? щото наистина само там останаха неподменени хора

Съб Мар 19, 2022 4:20 pm
Профил
Аватар

А дали Бойко сам не го е спретнал този цирк.

Съб Мар 19, 2022 4:23 pm
Профил ICQ

вчера - https://business.dir.bg/ikonomika/gaz-p ... -na-1-yuli
днес - https://segabg.com/hot/category-economy ... ra-gazprom
след като успяха да вкарат достатъчно на брой продажници в българското правителство, хамериканосите в крайна сметка уредиха да спрат конкурентния руски газ и да си уредят пазар за техния втечнен газ
на печелившите - честито, да живее "пазарната" икономика, да видим сега как ще оцелее нашата икономика с цялата вълна от нови цени които идват като следствие

Съб Мар 19, 2022 9:22 pm
Профил

Споко, няма какво да тече, то не им остана газ за износ :) В същото време ние ударно внасяме руски, и ако Путин не ни врътне кранчето ми се струва ще продължим да внасяме, не за друго, ами далавера има голяма и се правят много пари.

Съб Мар 19, 2022 10:36 pm
Профил
Аватар

Е всички ще се правят на ни лук яли ни лук мирисали. Нали от някъде трябва да влизат долари в газпром, а тука да се купува колкото може по-евтин газ. Всичко останало е прах в очите. Дажи се чудя как не са предложили бартер газ срещу транзитните такси. Те може и да са предложили ама никой няма да го каже в прав текст.

Нед Мар 20, 2022 10:28 am
Профил ICQ
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист

Споко. Иде нефт срещу храни!

Нед Мар 20, 2022 11:35 am
Профил

Храни ще се намерят, ама от де нефт не знам, ни у нас ни по Европата ... Цеков, и ти и другите май не следите много какво се случва по света а ? Някой дали забеляза, че последните 8 години от нетен вносител Русия се превърна в доста голям износител на храни ? Кримските санкции катализираха процеса, така че тая упорка трябва да се редактира малко, може би на нефт за ТВ, или нефт за тостери ...а отделно не знам дали забелязвате, но там не са се тръшнали да умират, и се намират достатъчно желаещи да търгуват с Русия.

Нед Мар 20, 2022 11:45 am
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Тони, той ценков малко е еднобитов.... той не следи какво става по свера. Той вярва на един два канала у на някоя фейсбич група и това е. Друга истина няма за него. Пшеницата идва от магазина, олиото също, бензина извира на безиностанцията...

Нед Мар 20, 2022 1:28 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
Храни ще се намерят, ама от де нефт не знам, ни у нас ни по Европата ... Цеков, и ти и другите май не следите много какво се случва по света а ? Някой дали забеляза, че последните 8 години от нетен вносител Русия се превърна в доста голям износител на храни ? Кримските санкции катализираха процеса, така че тая упорка трябва да се редактира малко, може би на нефт за ТВ, или нефт за тостери ...а отделно не знам дали забелязвате, но там не са се тръшнали да умират, и се намират достатъчно желаещи да търгуват с Русия.

запада не произвежда нито телевизори, нито тостери

Нед Мар 20, 2022 5:27 pm
Профил

ееее да, ама има една руска специфика, не търсят тостер бай уй, и телевизор уий бай, ами искат тостер филипс и талавизор сони , но като няма хляб ще ядът пасти :)

Нед Мар 20, 2022 5:50 pm
Профил

Както са тръгнали да забатачват скоро май друго няма да има освен бай уй

Нед Мар 20, 2022 6:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 878, 879, 880, 881, 882, 883, 884 ... 1075  Следваща