|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 4:04 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Nikola Kirov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Нещата изобщо не се свеждат до човешки фактор вероятно  Просто света се променя и ние сме само част от всичко
Ама щом ти изглежда по весело така,така да бъде. Нека бъде ЦРУ 
|
| Съб Мар 26, 2011 9:48 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Да може би света се променя, не нашият човешкият, истинския, щото ние си живеем в някакъв наш си свят който няма много общо с реалния, току виж утре слезли две зелени мишки и кажат край на експеримента и ни дърпат шалтера .. кой знае, може да са мишки, може да е някой друг, а какво пък ако сме просто плод на нечий сън, и е време да се събуди ....
|
| Съб Мар 26, 2011 10:41 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Има само малко изоставане между промените в истинския и нашия. Според хора които са по чувствителни,много осезаеми промени има от 10-тина години насам. Да ама останалите взехме да усещаме чак сега че нещо става. Някои все още не усещат даже.
Нашия свят ще трябва да се промени иначе ще си дръпнем сами шалтера. Трябва да се промени за да е в хармония с новото. Вярно че сме създали свой свят в света ама нашия свят не е автономен. Енергията идва от истинския 
|
| Съб Мар 26, 2011 10:56 am |
|
 |
|
ToHu
|
Нашият свят си е само наш, в нашите илюзии,ако утре изчезнем нищо няма да се промени, земята няма да усети нашата липса, още по малко вселената, лошото е че малко хора разбират колко сме жалки и незначителни.
п.с.
Сега като се замислям последните две години чисто физически не се чуствам много добре, болят ме всички кокали, болят ме ръцете, болят ме гърдите, често ме боли главата, с две думи ще се мре, отдавах всички тия болежки на възраста и по голямото натоварване, може и да е както Киров казва нещо друго. Но каквото и да е, едва ли има разлика...
Киров, чувал ли си за децата индиго и кристалните деца, не знам дали са глупости или не, имам някои наблюдения които сочат че не са, обаче това всичко може да се дължи ина обществото и възпитанието на младите а не в това че са по различни, не знам.
|
| Съб Мар 26, 2011 8:07 pm |
|
 |
|
fan
Ранг: Почетен член
|
|
| Вто Мар 29, 2011 7:36 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-04-01&article=362776
каква стана тя?
за един месец евентуално можем да вдигнем бойната готовност на гордостта на флота ни до ниво "отплаване".
обаче няма джапане - купихме го без ракети, оръдието не може да се цели като хората, и за капак на всичко - не може да си говорим по радиото с партньорите от НАТО.
наистина трябва да я заврат нашта гемия на някое по-изолирано място, че като нищо може да я гръмнат с "приятелски огън".
новия внос на стари и употребявани фрегати... евала на всички безотговорници
за какво им трябва цял месец и 1.5 милиона? за русенско варено по 150лв консервата и марули по 120лв ли?
|
| Пет Апр 01, 2011 11:57 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Тъжно. Бива ли да сме толкова зле - един летящ самолет, три люшкащи се черупки и стрелба с прашки по врага?! Вече ставаме отчетливо жалки  Дето се вика "и кокошките ще ни се смеят". Ама лошото е, че ще измрат от смях. Може пък това да им е идеята на нашите - либийците ще се изтъркалят през борда приритвайки в конвулсии от смях какво сме пратили да воюва (да не е малко пресилено това?) с тях.
|
| Съб Апр 02, 2011 1:29 am |
|
 |
|
ToHu
|
Това е живота няма как, самолетите дето можеха да летят отдавна ги превърнахме в музейни експонати, а SS23 дето спокойно можеше да продадем на добри цени поне да позакърпим нещо по самолетите ги нарязахме, и вместо да си бяхме стегнали нашите, щото те ресурс имаха, не е като да са много летели, сега ще си купим натовски, същите като фрегата, на по 35 години, и ще ръснем по 20 млн на парче да ги ремонтираме .... а бат бойко се сили за някакви пиропатрони и парашути ...
|
| Съб Апр 02, 2011 6:17 am |
|
 |
|
zaphod
|
според мене във времена на благоденствие хората съзнателно или не приемат че вече никога няма да се сговнят нещата и съзнателно или не вземат решения базирани на тая презумпция. верно че според вечно мрънкащите потьовци сегашните времена не са благоденстващи, но пак ще си говорим след 20 години 
|
| Съб Апр 02, 2011 8:16 am |
|
 |
|
head_up
|
Това беше грубо, много грубо
Я разкажи какво ти каза кристалното кълбо - колко черно е бъдещето? 
|
| Съб Апр 02, 2011 12:46 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Моето кристално кълбо ми казва: бензина по 0.05 долара, а дизела за 0.04 долара.
А твоето head_up, какво казва?
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Апр 02, 2011 1:01 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
Бъркаш валутата, брат, в рубли ще се работи тогава 
_________________ Хайде де!
|
| Съб Апр 02, 2011 1:06 pm |
|
 |
|
head_up
|
ике, дан е прав за валутата, но по нашите земи ще важи http://zamunda.net/details.php?id=71406&hit=1 ако не си го гледал. Гора-долу това ми показваше кристалното кълбо, преди да спре да приема, мамицата му китайска - правят ги да се развалят баш след изтичане на гаранцията ... 
|
| Съб Апр 02, 2011 1:19 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Бе нищо толкова ново не е станало, тук военната техника е била умряла работа
откак я помня. Трябва 74-та да е било или 75-та, министърът дошъл посред нощ
да вдигне под тревога цялата немалка танкова бригада, и като резултат 1 (един)
танк успял да отлепи и да излезе, още един стигнал до оградата където и той
се спекъл. Това се говореше на ухо само дори вътре в поделението (където бях
по него време).
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Съб Апр 02, 2011 3:22 pm |
|
 |
|
nik
|
един познат ми разправяше разни истории преди 20-30 години бил някакъв си на танкова бригада около сливен някъде
та той разправяше как посред нощ ги вдигнали на учение, той и още един били отговорни за колоната, единия пръв другия последен, началниците му казали ние сме в джипката вие ни следвате, ама на излизане от поделението се обикаляло около селото, и така по погрешка първия видял фаровете на дрипката най отзад, цяла нощ обикаляли около селото, след 4 часа обиколки се съмнало та да разберат какво става ...... а горките селяни си помислили че е война... 1 месец после се стряскат на сън 
|
| Съб Апр 02, 2011 3:48 pm |
|
|