| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Новини от страната
Не, че изчетох/изгледах всичкото, ама като купуваха тоалетна хартия от глад ли беше?!  Хайде бе, хайде да обявим война на папуасите, че поне фейсбука да ни забранят!!! PS Не е тъп народецът, такова е отглеждането. Замислих се как днешните номера щяха да минат пред баба ми: "Да, баби!" и докато оня се обърне: "Чумичката да го тръшне! Той такова-онакова, изяде ми животя!". И ще си гледа градините и овцете и пуйките... Само за сол ще дава пари (образно казано).
|
| Съб Мар 12, 2022 11:55 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
|
| Нед Мар 13, 2022 4:32 am |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Нед Мар 13, 2022 1:10 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
_________________ Хайде де!
|
| Вто Мар 15, 2022 11:44 am |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Правителството твърди че няма причина да се увеличават цените. Поради тази причина цените се увеличават без причина.
|
| Вто Мар 15, 2022 12:05 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
dan , не страдам за Бойко, а от липсата му... Не съм гласувал нито един път за ББ. Преди всички избори съм питал, включително тук, за някой по-свестен от ББ, че да гласувам за него, но отговор не дочаках (май само преди последните получих и то се видя...). Затова съм си давал гласа за някоя малка партия която най-малко лъже. Негласуването или невалидната бюлетина не са алтернатива. За Слави и сегашните келешчета ви казвах, че не стават, още преди да дойдат на власт.
Конкретно за къщите за гости: не съм чул ББ да има такива. А че парите се прибираха от мошеници го твърдях още тогава, давайки пример с гръчко, където парите стигнаха до обикновените хора да си направят фамилни обекти (и къща за семейството, разбира се). Мии тя корупцията в БГ изобщо не е от вчера, нито ББ я е измислил.
|
| Вто Мар 15, 2022 12:24 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Със закъснение откривам това интервю в тубата по темата. Отговор няма, но никой не трябва да се съмнява, че всичко е изцяло и само в наш интерес, особенно като има такова информационно затъмнение по темата.
|
| Сря Мар 16, 2022 4:03 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
|
| Сря Мар 16, 2022 4:37 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
Може би защото не гледам ТВ явно съм пропуснал, но наистина ли е толкова зле положението в БГ, та Осман Октай да трябва да го обяснява? Хептен се обърках ..
|
| Чет Мар 17, 2022 9:33 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
То е зле навсякъде, ама ние сме по-чувствителни - нали знаеш че някой от големите като пръдне и ние се насираме. Цената на метана спрямо преди година - година и половина се е вдигнала мисля към 3-4 пъти. Там разните проценти дето ги говорят са алабала. И смятането в мегавати също е алабала. Има си цена на нормален кубичен метър - така се е купувала и така се купува. Цената на тока и тя. Бензин/дизел гони 3 лв. Пропан - кога е бил 1.80? Имам и пряк поглед на желязото - 5лв. за ст.3 на кило. Скрапа гони цената на ново желязо от преди 2-3 години.
Не ти трябва да гледаш телевизия - огледай се в магазина - кафето цената му е х2 спрямо само преди 5-6 месеца. За олиото си разбрал. Само това да беше.
|
| Чет Мар 17, 2022 10:55 am |
|
 |
|
nik
|
то че е зле - зле е, ама оня ден го слушах тоя, типичен манипулатор, колкото истина казва толкова и лъже, по добре не се заглеждай
|
| Чет Мар 17, 2022 11:12 am |
|
 |
|
Edesign
|
льжи льжи колко да са лъжи.... за всеки трезвомислещ е ясно че света е затънал в лайна до уши и се окопава от ден на ден.... А и в малките и богати държави - (в европа това сме ние на балканите и украйна) и голяма част от африка помията за обикновения човек в която е потънал е страшна. Реалността е точно такава както самия зеленски изграе https://en.wikipedia.org/wiki/Servant_o ... (TV_series)
|
| Чет Мар 17, 2022 11:30 am |
|
 |
|
emilvtc
|
Нямах в предвид това, което се вижда по магазините примерно, а това, което не се вижда, а се залага като политика чрез кадри в сегашни и бъдещи управления на страната. От казаното в интервюто от Октай излиза, че Кирчо е положителен герой ... (на фона на другото, което разправя де...). А че света като цяло отива на зле - това е ясно. Пари-пари прим без нищо реално насреща - няма как да остане без да гръмне балона. СОЦ идеологията гръмна преди 30 години, като гледам май и либералната такава на там върви.
|
| Чет Мар 17, 2022 12:46 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
Ау тва сериозно ли е. Задържали за баце и компания, а уж беше недосегаем. https://dnesplus.bg/bulgaria/mvr-zadarz ... va_1071552
|
| Чет Мар 17, 2022 11:00 pm |
|
 |
|
nik
|
Да, тоя път май е дебела работата, от европа явно са го чакали да падне от власт да го подкарат
|
| Чет Мар 17, 2022 11:05 pm |
|
|