|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 11:05 pm
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Новини от страната
Тези са късметлии, останалите скоро ще ги обесим!
|
| Вто Фев 01, 2022 12:29 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
След "лотарията" в КЕВР следих с интерес и всичко покрай булгаргъз, енергетиката и не само енергетиката... А не е лесно да се следят тия неща, защото едните премълчават разни неща, другите ги изопачават. Честно казано свикнал съм политиците да играят подобни циркове. Надявах след Бойко тия неща поне малко да намалеят, но за пореден път ще си остана само с надеждите. Просто Киро реши да бие всички тъпанари преди него. Гледам днешните му изпълнения и не вярвам на ушите си. Не знам какъв идиот трябва да си, за да отидеш в прокуратурата с изрезки от вестници. На твое подчинение да са МВР, ДАНС, НАП, НОИ и т.н., а единствените ти доказателства за голямата престъпност у нас да са медийни публикации.
|
| Сря Фев 09, 2022 6:29 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
МВР в момента е на подчинение на Радев, а ДАНС си е лоялно на ДПС и Пеевски в частност. Всичките от средно ниво нагоре, там са назначавани лично от тях.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Фев 09, 2022 8:21 pm |
|
 |
|
miro_atc
|
Не знам кой кого е назначавал, но тия управляващи чупят всякакви тъпомери...
|
| Сря Фев 09, 2022 10:03 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Добър ден, свате!  Мисля, че "лотарията" трябва да бъде изучавана във ВУЗ-овете по цял свят!
|
| Сря Фев 09, 2022 10:25 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Странен ти е тъпомера, щом още работи след простотията на Лойко... Че Киро има издънки е ясно, ама нали си наясно, че падне ли Киро, идва Лойко на бял кон? Не е като да имаш някакъв избор.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Фев 09, 2022 10:55 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Ай стига сте плашили с бат'Бойко, бе! Той ако искаше да спечели изборите щеше да го направи. Не всяко следващо говно е по-вкусно, отделен е въпросът защо изобщо трябва да е говно.
|
| Сря Фев 09, 2022 11:33 pm |
|
 |
|
miro_atc
|
Цецо, това, че изобщо обмисляш връщане говори само по себе си.. Аз след първите избори казах и мисля, че го писах тук, че народът ни взе едно доста умно решение. А именно, че старите е по-добре да си ходят, а новите по-добре да не идват. Демек от самото начало аз поне не съм имал кой знае какви очаквния от новите. Както се казва в един филм - нямах никакви очаквания и пак успяха да ме разочароват. Не съм очаквал да създадат правова държава, не съм очаквал да напълнят затворите с престъпници. Не съм очаквал и чудеса в икономиката. Но не съм очаквал и да са по-зле и от тиквата. А тия са в пъти по-зле. И то не в едно а във всяко едно отношение. Всъщност май единственото предимство на Киро е, че говори английски. И да усмихва се симпатично. Други предимства аз не виждам. Даже дипломата му не е броя като предимство, защото според мен е срам за тия дето са му я дали. Подсети ме за едно нещо с което превъзхожда тиквата? Вземи примерно днешната му изцепка. Навремето Бойко критикуваше съдебната система с "ние ги хващаме, те ги пускат". Сравни това с "ние видяхме в медиите". Просто жалка история. И то при условие, че всичко почна с едни протести. С искане за оставка и на Бойко и на Гешев. С това си спечелил изборите. Все трябва да знаеш защо ги искаш тия оставки. Примерно искал си ги защото се крадат по 8 млрд. на година. Казал си, че това са 2 магистрали или 40 моста на Дунав. Обещал си да спреш течовете и със спестеното да строиш пътища или мостове без да вземаш нови заеми. Спомни си какво стана с Хемус, приказки, приказки. Рашков уж говореше за някакви милиони, някакви свидетели, обещаваще арести и кво стана? Прокуратурата каза, че не са получили от МВР данни за престъпления. Ок, сигурно прокуратурата лъже. Но къде отидоха 8-те милиарда? Нещо в бюджета да се появиха? Като стана дума за бюджета се сетих и за преходните и заключителните алинеии към закона. Да се сещаш, че това беше любим номер на герберите. Но дори и те не са падали толкова ниско, че да дописват закона за бюджета. И то с толкова много поправки в редица други закони. Сякаш тия демостративно искат да покажат, че ще правят всички простотии на герб, но на квадрат. А спомняш ли си шуробаджинащината? А споняш ли си калинките? Как приемаш някой дето не си е платил ДДС-то да го сложат за шеф на НАП, само щото е приятел? Верно уж други го накиснали с фактури, не бил крал нищо, просто се оттървал от фирмата. Прекрасно. А за глупостите в енергетиката просто няма да почвам, щото ако почна ще има да пиша до сутринта... Въпросът е дали искам Бойко да се върне. Не, не искам. Но още по-малко искам тия да са на власт. Има си избори. И ако народът реши Бойко да се върне ще го приема. Не че има голяма алтернатива, особено при тоя президент...
|
| Чет Фев 10, 2022 12:17 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
И аз не искам ББ. Не искам и тези. БКП и Д(П)С също не ги искам. Да не би Възраждане, дето искат да се махнем от НАТО и ЕС, и да станем Северна Корея №2, е единствената алтернатива?
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Фев 10, 2022 12:49 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Абе махането от ЕС изобщо не е лоша идея, за НАТО е все тая. ЕС е най-голямото недоразумение случвало се в Европа и е време да му се сложи край.
|
| Чет Фев 10, 2022 2:50 am |
|
 |
|
nik
|
Ако някак успеем да изгоним корумпираните чиновници слугуващи на хамериканосите - няма нищо лошо в ЕС, но в сегашния си вид сме просто поредната колония, срам, послушните пудели ингилизите направиха брекзит както им беше наредено, сега германците спъват северен поток 2 както им беше наредено, какъв съюз като само гъзомийници... Всички медии повтарят като папагали руската агресия... Послушни слуги... Срам
|
| Чет Фев 10, 2022 3:45 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ник, остави американците на мира, американци, германци, руснаци,китайци ВИНАГИ ще има някой, да недоволстваш срещу това е като да недоволстваш срещу вятъра, дъжда или градушката.
|
| Чет Фев 10, 2022 5:49 am |
|
 |
|
nik
|
А защо американците не ни оставят на мира? Дъжда спира от време на време, те не спират, няма германци, те също са колония, само американци са, и колкото повече ограбват толкова повече намаля и те толкова повече изнагляват, не забелязваш ли че последните години толкова са изнагляли че дори не се опитват да се прикриват вече?
|
| Чет Фев 10, 2022 9:33 am |
|
 |
|
ToHu
|
Преувеличаваш фактите доста, не можеш да си представиш колко не им дреме на американските политици за България, и това е още от времето преди прехода, примири се че сме много малки и без особенно значение, в повечето време. Те правят това, което всеки разумен човек на тяхно място би правил, защитават своя собствен интерес без оглед на чуждия. Ако аз бях в тяхната позиция сигурно щях да съм много по-краен в действията си. А като Българин ако аз управлявах, нито щях да призная Македония, нито щях да се примирят със загубата на Северна Добруджа, Одринска Тракия и доста други неща, и ако имах възможност щях по същият начин да използвам останалите. Твоето мислене не го разбирам, за някой роден на Балканите имаш много наивни представи за това какъв трябва да е светът.
|
| Чет Фев 10, 2022 10:00 am |
|
 |
|
nik
|
Или ти имаш много наивно мислене за управлението, защо си мислиш че някой ще ти позволи да управляваш без американски контрол??? За да стигнеш до управлението първо трябва да си сложиш топките в хамериканското менгеме, айде сега управлявай като си толкова смел в момента точно за македония от хамериката има спусната заповед за присъединяването към ЕС и незначимата България започна всеки ден да обяснява колко успешно напредват преговорите, е явно не сме толкова незначими, даже като наивни послушковци член на ЕС сме много значими
|
| Чет Фев 10, 2022 10:37 am |
|
|