Отговори на тема  [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 854, 855, 856, 857, 858, 859, 860 ... 1197  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
ToHu написа:
Аз не виждам лошо в това американците да са полюс, дори това има много ползи, но не трябва да са единственият полюс.

не си само ти, много хора са заслепени от пропагандата и не го виждат, други така им изнася да не го виждат щото са взели рушвет примерно, трети нямат топки да изкажат собствено мнение, но все пак от време на време някой вижда вредите които нанасят умишлено
https://dnes.dir.bg/svyat/prezidentat-n ... iya-ukrana
докато други с типичното си лицемерие се правят че не знаят какви издевателства вършат заедно и каква е главната причина да съществува нато
https://dnes.dir.bg/svyat/boris-dzhonsa ... imir-putin

Вто Яну 25, 2022 6:56 pm
Профил

ами не съм заслепен от никаква пропганда, и съм доста обективен, макар, че не харесвам САЩ. САЩ имат огромен принос в много сфери, и света не би бил много различен ако САЩ не са правили това което са правили, и съвсем не би бил един по-добър свят. Както всяка суперсила оставена без контрабаланс през последните 30 години нанасят и не малко вреди, което щеше да е в пълна си;а за всяка друга страна в тяхната позиция. Твоята омраза и ненавист за мен са разбираеми, но това не променя нощо. Проблема не е на тези които го правят а на твзи които не могат, и понеже не могат всички други са им криви и виновни. Аз бих правил абсолютно същото, бих колил, бесил, манипулирал за да защитя моите лични интервси, и го правя в мащабите в които мога.
Естествено е всяка страна да си гледа нейния интерес, когато той съвпда с рози на сащ или когато нямат смелост, възможност или желание обслужват нечии други интервси, дли на САЩ, Германия, Русия или някой друг няма никакво значение.
Такъве живот, време е да го приемеш, да се примириш и да спреш да се пениш от това, че някой прави това което прави, по-добре помисли как ти д правиш, това което искаш да правиш.

Вто Яну 25, 2022 7:40 pm
Профил

омраза и ненавист не ми е точно към америката, а към издевателствата и пропагандата, и може би малко към залюханите дето им текат лигите докато потъват в илюзии, просто в частност в центъра на всичко сега стои америка

не може да говорим за приноси, докато тероризират повече от колкото допринясят, т.е. 50 други държави са имали потенциал да допринасят много повече през годините ако не бяха тероризирани, но уви, можем само да гадаем какво би било без този терор

да, може би не са само те най черните и долните, може би израел също не заслужават да са полюс никога

какво мога да направя да го променя? нима имам избор? отивам да гласувам и от 10 кандидата само 3ма имат потенциал да сформират правителство, и 3мата слугуват послушно на хамериканосите, това избор ли е? демокрация? или само илюзия за демокрация, та те германия отново хванаха за топките и не им дават да дишат без позволение та аз простия българин ли ще променя нещо?

имаше една фраза на някой от основателите на хамериката - не ме интересува за кой ще гласувате, достатъчмо ми е само аз да подбера кандидатите

Вто Яну 25, 2022 8:09 pm
Профил
Аватар

https://www.nature.com/articles/s41586-021-04281-w

Fusion...

Сря Яну 26, 2022 10:12 pm
Профил
Ранг: Професионалист

Ако човек се замисли малко и погледне от високо ситуацията то излиза че Путин е перфектния внедрен ЦРУ агент. Това ,което успя да постигне и вредата която нанесе на Русия за толкова години не би го постигнал никой друг. Успя да настрои и превърне във врагове почти всички свои съседи. Никой не може да отрече факта , че да си съседна страна на Русия не е изобщо добра оферта и никой не умира от радост за положението си. Настрои половиния свят срещу руския народ да не говорим за украинци срещу руснаците поне за 1-2 поколения напред. За толкова години на управление Русия все така си остава в дъното на класациите по всяко едно отношение. Със свободата на словото и нарушаване на правата да не говорим. Успя да да докара руския народ до такова зомбирано състояние , че когато му показаха как Путин си строи царски палат с техните пари всички вместо възмущение само кимаха одобрително с глави. Това в по-голямата си част вече не е народ, а военизирани зомбита, които смачкани от бедност , корупция и несправедливости продължават да се кланят на своя "спасител". Във времето на Путин се случи така , че тази уж космическа нация се остави да бъде изпреварена от един частен американски предприемач. За развитие на нови технологии, които да поемат лидерство в приложения в бита пък да не говорим. До някъде лидерство получиха само във въоръжението , което за останалия нормален свят е още една червена лампичка, какво са всъщност като нация и какво им е само в главите. Според мен Путин засулжава медал от ЦРУ за подривна дейност в ущърб на Русия като народ и държава. Така ги окопа в лайна и кал до ушите, че още няколко поколения ще си стоят така затънали в икономическо и международно отношение. И нова световна война едва ли ще има. Принципно никой не иска , не е искал и няма желание да напада Русия. Тресе ги някаква болестна параноя , че някой иска да ги превземе . Да им вземе какво ? Ватенките ? . За мен единствено съществуват за белята и имат възможности да спечелят само една ядрена война ...........но опа... в такава война победители няма.. Така , че да му дават медала от ЦРУ и да го си изтеглят !

Последна промяна Stoi на Чет Яну 27, 2022 2:45 pm, променена общо 1 път

Чет Яну 27, 2022 1:19 pm
Профил WWW

Може и да се оправят някой ден, но първо трябва да измислят начин, никой да не може да властва повече от 10 г.

Чет Яну 27, 2022 1:41 pm
Профил
Аватар

Stoi написа:
... До някъде лидерство получиха само във въоръжението ...

Пропагандата си е свършила работата...

Чет Яну 27, 2022 5:00 pm
Профил

Desert Leo написа:
Stoi написа:

Отричаш , че имат най-много ядрени бойни глави на глава от населението ли ? ? ?

Чет Яну 27, 2022 5:21 pm
Профил WWW

Притежанието на по-голям от някакъв си брой ядрени глави, въобще не те прави лидер във въоръжението.
По-скоро обратното, защото си могъл да превърнеш ядреното презапасяване в нещо по-рационално, като самолетоносачи, бази, технологии....

Чет Яну 27, 2022 5:36 pm
Профил
Аватар

И че при една Трета световна война повечето от тези ядрени глави ще гръмнат на собствената ти територия...

Изгледах повече от необходимото руски клипове за оръжие, най-важното е, че повече време отделих да чета коментарите отдолу. Клиповете бяха от официални "За повдигане на бойния дух" до съвсем явно платени от срещуположната пропаганда. Обаче коментарите отдолу бяха що-годе едни и същи. Напомня ми за клипчето с онази африканска маймуна, явно израсла покрай войниците, на която набутаха калашник в ръцете и тя без малко да изпозастреля всички. А някои руснаци вече и за ушанка нямат пари...

Чет Яну 27, 2022 5:50 pm
Профил
Аватар

Stoi написа:
Desert Leo написа:
Stoi написа:

Отричаш , че имат най-много ядрени бойни глави на глава от населението ли ? ? ?

Нямам идея колко имат. Но знам, че ако нямаш носител, който да закара бойната глава до местоназначението, тя ти е излишна.

И пренесете коментарите в темата за русия, че въпросната федерацийка хич не ми се вързва с темата за цивилизования свят.

Чет Яну 27, 2022 6:37 pm
Профил

аз предлагам направо една тема "психиатрия" за облъчените, пък дано с времето се появи някой да помогне с подходящо лечение

а между другото докато нашите се опитаха и те да се правят на мъже, че не искали хамериканоси да идват в бг, още на следващия ден се отметнаха
https://dnes.dir.bg/politika/sayuzniche ... on-za-nato
язък, с тия фурнаджийски лопати робството продължава

Чет Яну 27, 2022 7:22 pm
Профил

Трябва да си свалиш ушанката и да си изясниш някои фундаментални понятия.

Робство беше преди 10 11 89. Ако не вярваш, питай чехи и унгарци.

Аз не знам, любимите ти хамериканоси да са пращали танковете в някоя от "подопечните" им европейски държави по същото време.

Чет Яну 27, 2022 9:01 pm
Профил
Аватар

lcr , не си измисляй! Това са били мирно орящи трактори! Преди това са донесли мир на Финландия и Полша да речем. Скоро попаднах на любопитния факт, че "Коктейлът ЗА Молотов" е измислен от дивите финландци за да палят съвеЦките трактори, ужас!

А ние след 9-ти за втори път сме си платили прескъпо "освобождението". Първата работа на братушките била да ни изнесат Златния резерв и каквото по-ценно набарат, едва после да минат на старата схема с огромните войнишки заплати.

Чет Яну 27, 2022 9:39 pm
Профил
Аватар

Така, начи за Русия си има тема, където, както знаем, трябва да си номерирате клишираните глупости и да си общувате със съответните кодове. С тия темпове на копи-пейст на едни и същи олигофрении, мястото на сървъра ше свърши за нула време.

Пет Яну 28, 2022 2:14 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 854, 855, 856, 857, 858, 859, 860 ... 1197  Следваща