| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: новини от производителите на МЦУ-та...
Ха, интересно защо го предлагат от BAE Systems  ?
|
| Съб Яну 21, 2012 5:11 pm |
|
 |
|
syscop
|
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Съб Яну 21, 2012 9:23 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Виновен си в подкокоросване. Като каза за тоя хлопатар (аватар де, добре) и накрая почнах да правя анимиран gif.... Още не става за употреба, само мига фирмената емблема с мутрата ми и не е интересно. Ама ще продължа усилията следващия път като спра да работя в чудене за нещо (тоя път има файда май, поне мисля така преди да съм пробвал измисленото  ). И накрая ще се състтезаваме с AM-stereo за по-ошашавяващ хлопатар  . Ей го дотук (дебилна му работа ама като го правих поне да го покажа):
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Яну 23, 2012 3:33 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
добави алфа-канал и морфинг
|
| Пон Яну 23, 2012 4:32 pm |
|
 |
|
tgi
|
Забавлявай се ти. Ама това не знам как се прави та може и да мина само с още картинки ако пак одебилея дотам  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Яну 23, 2012 5:03 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
tgi, то инструмента прави майстора  С FantaMorph се работи много лесно. Играл съм си още с Version 1, отдолу съм шляпнал и втора - законно безплатна. На най-новата trial-а май слага надпис на картинката. Въобще ако напишеш morphing ще намериш и по-добро и free. P.S.: Това отдолу е съвсем набързо, де, не съм напаснал картинките, пък ако предварително си бях помогнал с фотошопа... P.S.2: Онова с което правих чудеса май беше с полигони, рекламираха че са го ползвали за в Хари Потър и беше free. как ли се казваше  Гледам стари версии на MorphBuster из архива а може да го няма на този комп. Отдавна не съм се занимавал. P.S.3: Тъкмо инсталирах v5.2.5 с помощта на генератор и есета не се разписка.
|
| Вто Яну 24, 2012 10:28 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
А що не почнете да си показвате и нацупените муцунки, снимани пред огледалото с включена светкавица?!  И тая тема ще я вкарате в киреча, а поне на мен ми беше интересно какво се поства, докато имаше общо със заглавието 
|
| Сря Яну 25, 2012 1:53 am |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
То май тук е практика всяка тема след втора страница да няма общо със заглавието, ма нищо така е по-интересно научават се нови неща. Аз лично много научих в тоя форум.
|
| Сря Яну 25, 2012 3:04 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ами без да си завършил психология, този факт показва едно - че мнозинството от пишещите тук имаме силно занижена социална активност. В смисъл на пряк контакт с хора, забавления, емоции и т.н. Което не е добре... хич даже. Живота не се изчерпва с шибаните електрони дето се мотат насам натам....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Яну 25, 2012 10:51 am |
|
 |
|
tgi
|
А и все по-натам отива - и не само за нас... Очертава се нещо между "Матрицата" и "Гатака" (и може би още някоя-друга антиутопия) като следващото ни стъпало на развитие като вид . Фейсбучене, ядене и може би възпроизводство (не непременно по естествения начин), тва е положението  .
|
| Сря Яну 25, 2012 11:28 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Хубу де, стига спамили темата 
|
| Сря Яну 25, 2012 12:53 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11265 Местоположение: Добрич
|
Още един производител на куртекси - Infinion Новата им серия XMC4000 е на база куртекс-М4 и с две думи заменя класическите Siemens 166, които имаха доста интересна архитектура ама явно окончателно отиват в архивите... Специално за Пирев хората предвиждат 125С версии 
|
| Сря Фев 08, 2012 12:17 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
-40 °C to +125 °C Това е некъв милитъри грейд.  Едно чипче струва сигурно чувал пари. 
|
| Сря Фев 08, 2012 12:23 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Разликата между 85 и 125 градусовите версии не е чак толкова голяма. Например контролера, дето ползвам в момента MC9S08DV32AMLC е $3.26 за 125 градусовата версия и $2.97 за 85 градусовата за около 1000 бройки. Виж, като отиде на 200+ градуса и тогава вече става цифра  .
|
| Сря Фев 08, 2012 1:36 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Сетил се Миро да се побара  Между другото Microchip от няколко месеца предлагат 150° версии на нормални цени. Ще те изчакам да направиш бета-тестовете .... и след 3г. ако все още ги предлагат може и да се закупя 1-2 чипчета 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Сря Фев 08, 2012 3:28 am |
|
|