|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 7:32 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Никой, затова и сега Венецуела не става за живеене и докато не се върнат обратно ще е все така. И от космоса е ясно кой живее в балон и кой няма връзка с реалния свят - продължавай да мечтаеш и да вярваш в Дядо Мраз.
|
| Пет Мар 27, 2020 1:46 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30854 Местоположение: София
|
Не са давали 50 цента на барел, не е лошо да попрочетете история. Проблема не е бил в Американските компании, нито в Японските нито в другите ... има не малко писано по въпроса.
|
| Пет Мар 27, 2020 1:50 am |
|
 |
|
nik
|
бе не знам кой вярва в дядо мраз, ама явно докато си летиш из облаците друго не можеш да измислиш, за тва за дедо мраз заговори не става за живеене защото паразитите умират от яд че не могат да смучат повече, и ги тероризират, за това е крайно време да започне да се отговаря подобаващо на наглите паразити ама какво значение има всичко това за един шизак... той сам не знае какво харесва и какво не... сам си противоречи... опонент не му трябва даже а сега пък ново 20  тромпетчо първо се оплакваше че медиите не били го отразявали колко много бил подготвен за вируса, а сега като го отразиха с точни цитати дата по дата - щял да ги съди https://www.youtube.com/watch?v=wfGUpS5s7yAмного ще ме е яд ако заради тоя вирус си осере кампанията с неадекватните си изцепки, дано избута още един мандат тоя малоумник
|
| Пет Мар 27, 2020 2:27 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Бла-бла-бла, бла-бла-бла - ей така звучиш, като счупена латерна. Всички на тоя свят (и особено пък ние, дето сме го изпатили на собствен гръб) знаят, че там където има комунизъм няма прокопсване и всичко се затрива. Ти самия даже си отишъл точно при паразитите, дето наистина са смучили от целия свят, така че можеш да си спестиш лаларстването. Не гледай попа какво проповядва, гледай го какво прави. Като се преместиш във Венецуела, тогава ще ни разправяш смешките за паразитите.
|
| Пет Мар 27, 2020 2:32 am |
|
 |
|
nik
|
че какво му е на комунизма? коя комунистическа държава се издържа изцяло от паразитиране и тероризъм от други държави? уж големата работа мазните хамериканоси ама не могат да избутат дефицита до края на годината без да ограбят някой комунистическите държави се издържат от собствените си ресурси, криво, ляво, колкото толкова, дори когато стане зле след поредния терор от наглите хамериканоси - пак не са тръгнали като гладни кучки да ограбват наред чужди държави тъй че аз както и да звуча си оставаш шизак, спори си там с другата си самоличност коя какво харесва и какво не и си мирувай в хранилката, че някой ден ще ме умориш от смях  за това и теб не те гледам какво се плюнчиш, гледам какво правиш - търсиш на хляба мекото в хамериката, щото в БГ си бил някой калпав скъсаняк, аз си бях добре и в БГ, добре съм където и да ида, защото не чакам на хранилка, тъй че изобщо не ме гледай мен
Последна промяна nik на Пет Мар 27, 2020 2:42 am, променена общо 1 път
|
| Пет Мар 27, 2020 2:38 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Нищо му няма на комунизма, само дето ти си се насадил при капитализма и паразитите пък агитираш за комунизма. Ясно се вижда кой какъв е.
|
| Пет Мар 27, 2020 2:41 am |
|
 |
|
nik
|
не агитирам никой, само посочвам фактите - дори комунизма се справя със собствените си ресурси, а мазните хамериканоси не могат да избутат годината без да ограбят някой 
|
| Пет Мар 27, 2020 2:43 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Току що си напечатахме $5 трилиона и ще избутаме каквото сме решили, че трябва да избутаме. Венецуелците да му мислят как ще избутат. Айде ходи си лягай, че стана късно вече - стига си лаларствал по цяла нощ.
|
| Пет Мар 27, 2020 2:47 am |
|
 |
|
nik
|
точно така, който е калпав и не може да върже двата края - ще печата  приемам го като самопризнание  , добре че има балъци по света който да ползват долари и да поемат по-голямата част от инфлацията, иначе с тая печатница докато идеш до магазина за хляб и заплатата ти вече няма да е достатъчна
|
| Пет Мар 27, 2020 2:49 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Интересно що долара се вдигна тия дни  ? Гений - иди да ти дадат нобелова награда за икономика, само да не забравиш да вземеш и tutev с теб, за да си я разделите щото такива светила в икономиката като вас двамата скоро няма да се пръкнат. Всички цени падат като камък - бензина в съседния Уисконсин вече е малко над долар галона. Бах тая инфлация - дайте още ако може. Да е жив и здрав Путя и путлеристите, дето го подкрепят.
|
| Пет Мар 27, 2020 2:55 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Ето я яката инфлацията - 70 стотинки на литър:
|
| Пет Мар 27, 2020 3:00 am |
|
 |
|
nik
|
бе аз може да не съм гений, ама ти цепиш мрака с твоето малоумие какво общо има цената на долара с цената на бензина?!?!? ти верно си пълен шизак, не знае човек коя точно самоличност ще се обади с по-голямо малоумие бензина падна защото масово фалират фракери, защото цената на суровия петрол се срина а цената на долара се вдигна защото вируса удари първо другите държави, и дефакто не се е вдигнал долара а са паднали другите валути айде ти като си голям гений тогава да ни обясниш, при срив по всички борси, и едновременно шът даун, и едновременно масови фалити и фалираща икономика, как така печатането на милиарди долари ще вдига долара 
|
| Пет Мар 27, 2020 3:02 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Аз няма какво да обяснявам - ходи гледай графиките и цъкай. Яка криза, 3.3 млн нови безработни вместо очакваните 1.3 млн, вируси, печатане на долари, цените падат, маркета яко нагоре. Ти обяснявай, дето лаларстваш тука как заплата ми нямало да стигне за хляб, че идвала хипер инфлация. Гений  .
|
| Пет Мар 27, 2020 3:06 am |
|
 |
|
nik
|
толкова си плосък че даже не разбираш за кво иде реч, добре че си набарал хранилката там, иначе като гледам колко си залюхан и там щеше да си мреш в мизерия както си бил в БГ
|
| Пет Мар 27, 2020 3:10 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Гения явно ми е водил счетоводството и в Бг и в САЩ и знае как мизерствам  .
|
| Пет Мар 27, 2020 3:26 am |
|
|