| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Аз не съм чул някой да мрази Безос или пък тая новина да е на първи страници тук. Бългаския журналист даже не може да оправи милиарди, билиони и трилиони, какво остава да му се вярва за другите неща  .
|
| Чет Мар 26, 2020 2:24 pm |
|
 |
|
satchy
Ранг: Минаващ
|
Няма ли някой да отвори и тема Италия?  Нещо дрънкат железо натам и Руси и Янки, явно корона мерките не важат за някои мероприятия!
|
| Чет Мар 26, 2020 8:13 pm |
|
 |
|
nik
|
ей тва алчен хамериканос погне ли те няма отърване, не остана държава с природни ресурси която да не са налазили като хлебарки, крайно време е вече и тях някой да започне да ги санкционира за тероризъм и военни престъпления през последните 50 години https://dnes.dir.bg/svyat/sasht-obvinih ... oterorizam
|
| Чет Мар 26, 2020 9:03 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30854 Местоположение: София
|
Венецуела им е цел от десетилетия така че без значение кой е на власт действията ще са все същите. Щото руснаците не се пробват да правят същото 
|
| Чет Мар 26, 2020 10:27 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Венецуелците национализираха всички американски компании - това няма да остане ей така ненаказано.
|
| Чет Мар 26, 2020 10:38 pm |
|
 |
|
nik
|
Малко е било. Едва ли са компенсирали откраднатото само с национализация. И глоби и санкции трябват. Паразитите не ги ли трепеш на време стават повече.
|
| Чет Мар 26, 2020 11:03 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Хахахаха, венецуелците трябвало да глобяват и да санкциониреат САЩ - ти верно си тотално откъснат от реалността.
|
| Чет Мар 26, 2020 11:13 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
мисля че съм го споменавал и преди - доколкото са ми казвали хора от венецуела дето са горе долу в този бизнес, целият износ тогава(в смисъл преди преврата на Чавес) е бил в ръцете на една еврейска фамилия, и на държавата венецуела са и плащали 50цента на барел. това е за суровината, която са добивали тези американски компании от венецуелските залежи. и те така
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Мар 26, 2020 11:18 pm |
|
 |
|
nik
|
и не само венецуелците, и всички други ограбени държави, с паразитите друг вариант няма, даже и 100 години да им налагат санкции и глоби пак не могат да компенсират толкова колкото паразитите са откраднали за последните 50
|
| Чет Мар 26, 2020 11:21 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Те не национализираха само петролните компании - те национализираха абсолютно всички американси компании. Болшинството нямаха нищо общо с петролния бизнес.
|
| Чет Мар 26, 2020 11:28 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Мечтай си - казах ти вчера, че живееш в някаква твоя си утопия. САЩ могат да налагат санкции по целия свят ама тия, дето искат да налагат санкции на САЩ приличат на Северна Корея и Венецуела, т.е. не се живее там. Даже любимата ти Русия не смее да наложи санкции на САЩ, щото няма как да ги инфорсне. Такива като Китай и Русия само могат да забранят някакъв внос от САЩ, ама те обикновено внасят неща, дето сами не могат да си ги направят та смятай кой обира пешкира. Едно е да си мечтаеш да направиш нещо, съвсем друго е да можеш и съвсем трето е да ти стиска да го направиш.
|
| Чет Мар 26, 2020 11:31 pm |
|
 |
|
nik
|
че кой ги е карал да ходят във венецуела?!? с това пискливо гласче от балона на илюзиите си не ми говори за утопии, вече се видя кой лети из облаците, човека който не харесва всичко от което произлиза цялата му псевдо "гордост" и дори не осъзнава от къде се пълни хранилката на която се е наредил да цоца. ти за крави чувал ли си? или за теб млякото расте в хладилника? аз съм съвсем наясно че венецуела са я ограбвали и съсипвали ежедневно през последните 50 години и няма начин да отговорят както трябва да се отговори на нагъл паразит само казвам че трябва, паразита трябва да се трепе иначе ще продължава да смуче, трябва всички ограбени държави да се съюзяват и да мислят нещо заедно, иначе паразита ще продължава да ги ограбва
|
| Чет Мар 26, 2020 11:40 pm |
|
 |
|
tutiv
Ранг: Почетен член
|
Как мислиш цени на нефта от 25$ за барел не са ли санкции спрямо УСА? И колко ще издържи надутата хамериканска икономика на такива ниски цени? И много ми е интересно какви са тези неща, дето Русия или Китай не могат да си произвеждат? 
|
| Пет Мар 27, 2020 12:46 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4597 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Примерно не могат да произвеждат високотехнологични машини за производство на модерни чипове. Не могат да изстрелват по 30-40 ракети в космоса и после да ги приземяват. Също така не могат да си вдигнат реномето по света със и без тролове 
_________________ Мразя да мразя ...
Последна промяна palavrov на Пет Мар 27, 2020 1:26 am, променена общо 1 път
|
| Пет Мар 27, 2020 1:16 am |
|
 |
|
tutiv
Ранг: Почетен член
|
Много благодаря за комлимента. Аз обаче си мислех точно обратното, че хамериканците не могат да си правят чиповете без китайците и ракетите без руснаците. Нещо друго да се сещаш?
|
| Пет Мар 27, 2020 1:23 am |
|
|